Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Kapitał startowy.

5 Posty
2 Użytkownicy
0 Reakcje
446 Wyświetlenia
mustang0018
Poker Player

Witam, jestem świeżym graczem i otrzymałem do tej pory 2x10$ kapitału startowego. Za tą ilość $ udało mi się wyrobić 92 punkty statusu brązowego. Brakuje mi jednak 8 punktów do srebrnego na którym mi zależy. Jeżeli przegrałem 2 transze kapitalu otrzymam 3? Gram na platformie Poker770.

Odpowiedz
Cytat
4 odpowiedzi

Cześć mustang0018,

przelew kolejnej transzy kapitału startowego zależny jest od wygenerowanego przez Ciebie rake'u w 7-dniowym okresie liczonym od momentu otrzymania ostatniej raty kapitału startowego. Jeśli wygenerowałeś co najmniej 0,50 $ rake'u, to otrzymasz kolejną transzę, jednak nie wcześniej niż przed upływem owych 7 dni. Nie ma znaczenia, czy przegrałeś wcześniej otrzymane pieniądze.

Więcej informacji na temat zasad otrzymywania kolejnych części kapitału startowego znajdziesz w poniższym linku:

-> 2. Jak działa 50 $ kapitału startowego na Poker770?

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat
mustang0018 Autor wątku
mustang0018
Poker Player

A da się jakoś zprawdzić czy wygenerowałem?

Odpowiedz
Cytat

Hej,

możesz sprawdzić ilość StrategyPoints. Znajdziesz je na głównej stronie w środkowej kolumnie. Po kliknięciu na trójkącik obok nazwy poker roomu zobaczysz tabelę z ilością StrategyPoints za grę na Poker770. Za grę na tym poker roomie dostajesz 5 StrategyPoints za każdego dolara rake'u, czyli od ostatniego przelewu musisz mieć co najmniej 2,5 StrategyPoints.

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat
mustang0018 Autor wątku
mustang0018
Poker Player

ok, dzięki, szybko licząc chyba mam te 2.5
dzięki za pomoc

Odpowiedz
Cytat