Witam , nie wiem czy taki wątek jest , jesli jest to przepraszam nie widzialem , czy jest mozliwosc zeby holdem menager dzialal wlasnie na william hillu i jesli tak to co mam zrobic zeby dzialal ? Pozdrawiam
Hej,
ENG wersja William Hill.
Najnowsza wersja Hold'em Managera.
Włączenie zapisu rąk na dysku w William Hill (Store Hand History Localy).
Ustawienie ścieżki do tego folderu w Hold'em Managerze.
Daj znać czy problem udało się rozwiązać.
Pozdrawiam.
Niestety sie nie udalo
moze zly plik wybralem , a orientuje sie ktos jak sie nazywa plik wlasnie z zapisem reki ?
Pozdrawiam
Szkoda, że nie napisałeś co do tej pory zrobiłeś, więc zapytam jeszcze raz:
popoczyk jaką wersję Hold'em Managera posiadasz?
Czy włączyłeś zapis historii rozdań na William Hill -> zrób zrzut ekranu okna Settings/System.
Rozegraj kila rozdań na prawdziwe pieniądze i otwórz folder William Hilla -> History (skopiuj tą ścieżkę i wklej ja tu).
Otwórz okno konfiguracji ścieżki do historii rozdań w Hold'em Managerze i wklej jej zrzut ekranu.
HM2 ale trial wersje :
C:\Users\Weezing\AppData\Local\William Hill Poker\data\table\topview\history i plik hand history , czy o to chodzi ?
Pozdrawiam
Tak, o to m.in. chodziło. Pytałem także o inne kwestie i dopóki ich nie sprawdzisz i tego nie przedstawisz to nie jestem w stanie dalej Ci pomóc.
Wybralem ten plik o ktorym Skibcio mowiles i włączyłem zapis historii rozdań na William Hillu (Store hand history Locally), wybralem zapisz zmiany i potem chcialem zmienic gracza (chcialem zmienic na moj nick z william hilla ) ale niestety nie bylo innego gracza poza moim nickiem z pokerstarsa. I takie mam glupie pytanie , jak moge wstawic plik lub zrzut ekranu ? Nie moge znalesc opcji zalacz plik albo cos podobnego
https://polska.pokerstrategy.com/forum/thread.php?postid=3613961#post3613961 tam jest spoiler pod akapitem "Jak wstawić obrazek na forum" i w nim napisałem dość dokładną instrukcję wstawiania obrazków.
Napisane przez popoczyk
I takie mam glupie pytanie , jak moge wstawic plik lub zrzut ekranu ? Nie moge znalesc opcji zalacz plik albo cos podobnego
Po prosty wstaw ten plik w to pole w którym wpisujesz wiadomość