Przejdź do forum
Holdem Manager 2 po...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Holdem Manager 2 początek

8 Posty
6 Użytkownicy
0 Reakcje
1,003 Wyświetlenia

Interesują mnie tutoriale holdemanager2 dla totalnie początkujących. Nie miałem wcześniej kontaktu z żadnym programem. Nie wiem jak zacząć korzystać z programu który ściągnąłem na tej stronie.
Gram na bwin. Chcę załadować biblioteki. Czy grając na bwin, tworzą mi się na dysku? Jak podpiąć ten program pod aktualną grę?
Tutoriale które znalazłem raczej dotyczą opcji, którymi dysponuje program a nie pokazują jak zacząć
Będę wdzięczny za odp.
Pzdr

Odpowiedz
Cytat
7 odpowiedzi

Cześć mpolczyk,

w naszej sekcji wideo znajdziesz kilka filmów pokazujących początki obsługi Hold'em Manager:

-> Hold'em Manager 2

Jeśli natomiast będziesz miał bardziej konkretne pytania, to zapraszam do naszego działu technicznego, gdzie gromadzimy zapytania o trackerach:

-> Narzędzia pokerowe

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
ziomhoum
PokerStrategist

Ostatnio miałem robiony format kompa, dzisiaj ściągnąłem jeszcze raz HM2 i zainstalowałem wszystko wydawało się ok ale jak odpaliłem zoom-a to mi sie HUD nie wyswietla cały czas jest po prawej stronie, że sie ładuje nie wiem o co chodzi jak ktoś ma jakieś rady to będę wdzięczny. :(

Odpowiedz
Cytat
innocent2102
PokerStrategist

Uruchom poker room i hm'a jako jako administrator

Odpowiedz
Cytat
ziomhoum
PokerStrategist

Ok dzięki już działa ale powiedz mi jeszcze jak huda zmienić bo jak w opcjach HUD-a w HM2 zmieniam to i tak na stolikach mam tego podstawowego co tam sa 4 statystyki tylko??

Odpowiedz
Cytat

Powiedz mi jak zmieniasz tych adminów bo mam taki sam problem jak ty z tym ZOOMem

Odpowiedz
Cytat
ziomhoum
PokerStrategist

Klikasz prawym przyciskiem myszy na ikone PS i tam masz uruchom jako administrator i HM tak samo a co do HUD-a to ktoś wie jak go ustawić tak jak pytałem powyżej.

Odpowiedz
Cytat
Skibcio
PokerStrategist

Hej,

Podczas gry na PokerStars wystarczy kliknąć nazwę HUDa, która wyświetla się na stoliku i wybrać inną. Pojawi się także okno z informacją o tym czy chcesz używać danego HUD'a na podobnych stołach:

Polecam zapoznać się z filami dotyczącymi tego programu:

-> Hold'em Manager 2

Filmy te dostępne są od statusu basic!

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat