Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Bonus startowy

8 Posty
5 Użytkownicy
0 Reakcje
397 Wyświetlenia

Witam, chciałem dopytać o bonus startowy bez depozytu na poker770, poprzez pokerstrategy wybrałem poker770(z opcją rozwiązania quizu, którego de facto nie trzeba było rozwiązywac), moj status na tą chwile pokazuje:

"Twoje konto zostało poprawnie podpięte i będziesz otrzymywał StrategyPoints za swoją grę." Co to oznacza?

Odpowiedz
Cytat
7 odpowiedzi
smoku
PokerStrategist

Cześć Arti89.

Witaj na forum. Na początek zapraszam Cię do przywitania się i napisania paru słów o sobie i swojej przygodzie pokerowej w naszym specjalnym dziale.

Co do pytania. Podpięcie konta pozwala na otrzymywanie StrategyPoints, które służą do określenia Twojego statusu w naszym serwisie. Im wyższy status, tym większy dostęp do naszych materiałów szkoleniowych: artykułów, filmów i treningów na żywo. Oprócz tego zdobywając srebrny status dostajesz możliwość dodawania rąk do oceny w działach oceny rąk..

O naszym systemie punktów i statusów możesz przeczytać tutaj.

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Rozumiem, dzięki za odp, kolejne pytanie dotyczy początkowego bonusu w postaci bodajże darmowych 10 dolarów nic na moje konto na 770 poker nie doszło, trzeba cierpliwie czekać czy nie spełniłem warunków?

Odpowiedz
Cytat
smoku
PokerStrategist

Cierpliwość to ważna rzecz w pokerze :f_wink:

Środki powinieneś otrzymać do 48 godzin. Jeśli po tym czasie ich nie będzie skontaktuj się znaszym supportem poprzez ticket.

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat

ja mam pytanie troche z innej beczki :)
czy po podpieciu konta (konkretniej poker stars) do pokerstartegy bedzie mozna je kiedys "odpiac"? i podlaczcy pod inne konto pokestrategy...np w przypadku zrobienia sobie innego nicka tu na forum?

Odpowiedz
Cytat
smoku
PokerStrategist

Cześć le7589.

Nie ma możliwości odpięcia raz podpiętego konta. Podobnie jak "zrobienia sobie innego nicku na forum". W naszym serwisie, podobnie jak na poker roomach, można posiadać tylko jedno konto.

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat

A gdy dostanę już 10$ na poker770 to mogę je od razu wypłacić, czy muszę obrócić pieniędzmi w określony sposób?

Odpowiedz
Cytat
Skibcio
PokerStrategist

Witaj 99JayJay,

Kiedy będę mógł wypłacić darmową gotówkę?

Aby wypłacić pieniądze musisz wygenerować przynajmniej 20 $ rake'u i/lub opłat turniejowych, a także wpłacić minimum 20 $. Pamiętaj, że pieniądze możesz wypłacić jedynie tą drogą, którą dokonałeś wcześniej wpłaty.

Jest to cytat poniższego FAQ, warto się z nim zapoznać:

-> Często zadawane pytania - darmowa gotówka

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat