Przejdź do forum
gra na 2 roomach na...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

gra na 2 roomach naraz

11 Posty
6 Użytkownicy
0 Reakcje
531 Wyświetlenia

pytanko takie mistrze wy moje.czy mogę grać na 2 roomach tej samej sieci z 2 stanowisk w domu?czy tylko 1 klient na 1 ip:> bo mam dobrą satkę na william hillu a na titanie freeroll dla depozytorów o tej samej h.

to się chyba nie dowiem przed 21.a tak mi się zaczynają te turki;(

Odpowiedz
Cytat
10 odpowiedzi

Nie nie możesz. Możesz miec odpalony tylko 1 room w danej sieci. Zresztą nie odpalą ci sie 2 klienty nawet na 1 kompie.

Odpowiedz
Cytat
Head Admin
spinek
PokerStrategist

Lepiej nie próbuj. Z jednego komputera to na pewno się nie da. Z dwóch to może by się udało, ale jednak ryzykujesz banem na obu kontach i koniecznością tłumaczenia się supportowi. Nie wiem czy nie lepiej jednego z tych turniejów odpuścić.

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

chodziło mi o to,że na jednym kompie titan a na drugim kompie wh.

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

szkoda.bo ta satelitka to jest druga już a zarazem ostatnia do turka z pulą 25k.z automatu zarejestrowali mnie i nie można zagrać kiedy indziej:( przepadną 2h gry wcześniej nad tą pierwszą.lipa. ale dzięki za odp.

Odpowiedz
Cytat
Head Admin
spinek
PokerStrategist

To jak niefartownie w pierwszych rękach odpadniesz KK<AA to zawsze możesz jeszcze ten drugi turek odpalić :)

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

akurat ani do przodu ani do tyłu.ledwo co ruszyłem stack do przodu w pół godziny. a w satelitce już 8poziom sie zaczyna bo blindy co 5min.

nie chcą ze mną grać jak mam karty grrr.a na różne sposoby podpuszczam ;)

Odpowiedz
Cytat
Refic
Oldschool Grinder

Witam,

nasi użytkownicy dali Ci poprawną odpowiedź. Nie jest to możliwe. Nawet jeżeli grasz na dwóch osobnych komputerach to i tak masz 2 konta założone na siebie, które jednocześnie są zalogowane w sieci. Wszystko mogłoby zostać sprawdzone i Twoje konta otrzymałyby bana.

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat

ja czasami gralem na 3 skorkach ongame w tym samym czasie z jednego kompa i nigdy nie bylo problemow pewnie jest to dozwolone tylko nie siedz przy jednym stole a najlepiej napisz do supportu

Odpowiedz
Cytat
Head Admin
spinek
PokerStrategist

Może na ongame tak jest, ale na ipoker nawet nie odpalisz drugiej skórki z jednego komputera.

Odpowiedz
Cytat
Franczo
PokerStrategist

Na Ongame można grać na kilku skórkach jednocześnie. Na Ipoker pojawia się problem. Jeżeli odpalisz np. Titan to już innego roomu z Ipoker nie uruchomisz

Odpowiedz
Cytat