5 dni juz czekam gdzie są piniądze.
Nie wiem jak działają władze pokerstrategy, ale gdybym to ja zarządzał rozdawaniem kapitału, po przeczytaniu takiego posta na pewno bym Ci go nie dał. To ich dobra wola że dają Ci WŁASNE pieniądze, abyś mógł zacząć grać w pokera. Owszem, mają korzyść z Twojej gry, nie robią tego charytatywnie, ale dalej są to ICH pieniądze. Ty piszesz takim tonem jakby co najmniej Ci je ukradli i nie chcieli oddać. Za taką arogancję ja na pewno nie dałbym Ci ani grosza, jeśli ps będzie łaskawsza, masz powód by się cieszyć. Poza tym, po tonie Twojej wypowiedzi śmiem twierdzić (tylko moje subiektywne zdanie, bo zaraz pewnie polecą obelgi skąd ja mogę wiedzieć takie rzeczy, więc nie wiem, tylko sądzę), że owy kapitał przegrasz w jeden dzień grając shota na nl50 albo i nl100. Bo skoro to nie moje pieniądze to po co je szanować...
Witaj franz1132!
Na początek polecam zapoznać się z tym wątkiem, który założylismy specjalnie dla użytkowników takich, jak Ty, którzy dopiero zaczynają.
Po tym, jak wybrałeś poker room, wysłaliśmy do Ciebie email z instrukcjami - sprawdź proszę skrzynkę spamu.
Jeśli mail nie znajduje się z Twojej skrzynce lub masz jakieś pytania lub watpliwości, napisz proszę ticket do naszego supportu, który na pewno Ci pomoże.
Nie ma się co denerwować
Pozdrawiam!
to był tylko żart, przykro mi ze nikt tego sie nie domyslił
a pieniedzy tak szybko nie przegram troche juz gram w pokera i znam sie na tym , i wiem ze najwazniejsze jest rozsądne zarządzanie kapitałem.
Napisane przez franz1132
to był tylko żart, przykro mi ze nikt tego sie nie domyslił
a pieniedzy tak szybko nie przegram troche juz gram w pokera i znam sie na tym , i wiem ze najwazniejsze jest rozsądne zarządzanie kapitałem.
Kamień z serca!
Poczucie humoru to podstawa, witaj na naszym forum!
Bądź cierpliwy, jak wszystko pójdzie sprawnie, piniądze dostaniesz już wkrótce.
Pozdrawiam