Przejdź do forum
Czy Pokerstrategy j...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Czy Pokerstrategy jest Normalne?

22 Posty
17 Użytkownicy
0 Reakcje
1,915 Wyświetlenia
tomex111
Oldschool Grinder

3). kolorowe zdjęcie przedstawiajace zarówno Twoją twarz jak i Twój
dowód osobisty. Prosimy o zdjęcie Twojej osoby trzymajacej dowód
osobisty w ten spoób, aby był on dla nas widoczny i czytelny.

WIE KTOŚ MOŻE JAK ZROBIĆ takie zdjęcie , aby było widać czyjąś głowe i dowód , aby było widać na nim dane

Ma ktos jakis pomysł? czy to jest normlane? czy oni sobie jaja robią?

proszę o odpowiedz w jaki sposób zrobić takie zdjęcie?

jak ktos nie ma aparatu to skaner juz odpada w takim razie głowy nie zeskanuje

bo dziś 3 osoby mi na gg to napisały , że po wysłaniu dowodu takiego meila otrzymali

każdy teraz będzie tak dostawał? jesli tak to umieście to na stronie, że aby otrzymać kapitał startowy należy wysłać na zdjęciu swoją glowe wraz z widocznym dowodem

nie długo video będziecie wymagać

21 odpowiedzi
thefoe
Oldschool Grinder

dzisas.... to jest chore jak river na p* ;)
jak ktos chce oszukac, podkradajac dowod np. ojca to da sie wszytko zrobic w photoshopie ze nikt sie nie pozna...
Ja nie wiem po co oni sie w ogole bawia w te zdjecia dowodow jak wystarczyloby jedno (procz zdanego testu): mini przelew z wlasnego konta bankowego. Powiedzmy 10 gr.

mattck
BlackMember

hehe moj znajomy juz takowe wyslal:P wystarczyla fota z mojej noki:P
ale swoja droga to lekkie przegiecie.mam pomysly jak to rozwiazac ,ale czekam na odzwew adminow czy sa zainteresowani:P

galer
Oldschool Grinder

Hehee

Niedawno musiałem wysłać taka fotke do jednego z kasyn, by wyplacili mi wygrane :)

Normalnie parodia. Pozowałem na balkonie bo dobre światło. Z dowodem.
Miny sąsiadów: bezcenne

Następnym razem: próbka moczu do analizy!

Jezeli chcesz tylko przeczytac artykuly to wez zaloz sobie konto na jakiejs platformie za posrednicwem Pokerstrategy, wplac tam wlasna kase i ugraj chociaz jeden punkt SP.
Zdobywając chociaż 1 Strategy_poin otrzymujesz bronz.

Dobra nevermind, poradze sobie bez tego . Autorowi zycze powodzenia ;)

mazaq
PokerStrategist

Bez sensu :f_mad:

Hahaha dobre :D

matelusz
PokerStrategist

Prawie jak przy egzaminie na prawko :D

BUBU1x
Oldschool Grinder

Niedługo aby dostać od nich kapitał początkowy, pewnie trzeba będzie przesyłać zdjęcia na którym w jednej recę trzymasz dowód osobisty a w drugiej dzisiejszą gazetę. _ugly:

matelusz
PokerStrategist

Do tego trzeba będzie wysłać nagranie z powtórzonym trzykrotnie: "nie ma boga prócz Allaha, a Mahomet jest jego prorokiem" :D

bubel
PokerStrategist

BUBU1x napisał
Niedługo aby dostać od nich kapitał początkowy, pewnie trzeba będzie przesyłać zdjęcia na którym w jednej recę trzymasz dowód osobisty a w drugiej dzisiejszą gazetę. _ugly:

matelusz napisał
Do tego trzeba będzie wysłać nagranie z powtórzonym trzykrotnie: "nie ma boga prócz Allaha, a Mahomet jest jego prorokiem" :D

rotfl

a tak serio, to traktowanie wszystkich użytkowników PS jako potencjalnych oszustów jest niesmaczne :rolleyes:

Tworzywo
PokerStrategist

Nie sądzę, żeby takich rzeczy wymagali od użytkowników innych krajów. Nie czarujmy się, mieszkamy w kraju, gdzie co piąty myśli na czym przyciąć więc zapewne przypadki kilku kont to na PokerStrategy to normalka.
Chodzi pewnie o to, żebyś przesłał fote na której trzymasz dowód i dodatkowo wyraźny skan. Zweryfikują facjatę ze zdjęcia i z dowodu i będzie gites.

Pozdrix!

matelusz
PokerStrategist

A tak na poważnie: działanie to ma zabezpieczać zapewne przed tym, żeby użytkownicy nie posiadali dwóch kont. Moim zdaniem to nie ci gracze są głównym problemem dla PS (z punktu widzenia zarobków). Jeżeli ktoś przegrał pieniądze, o drugi kapitał stara się zazwyczaj w momencie, kiedy chce rozpocząć swoją "karierę" od nowa (więc będzie generował rake itp). Gorsi wg mnie są tacy, którzy chcą wziąć 50$ i się pobawić. Ale ciężko znaleźć sposób na takich... Choć może te utrudnienia trochę ograniczą ich liczbę.

wlodi18
PokerStrategist

tomex111 napisał
3). kolorowe zdjęcie przedstawiajace zarówno Twoją twarz jak i Twój
dowód osobisty. Prosimy o zdjęcie Twojej osoby trzymajacej dowód
osobisty w ten spoób, aby był on dla nas widoczny i czytelny.

WIE KTOŚ MOŻE JAK ZROBIĆ takie zdjęcie , aby było widać czyjąś głowe i dowód , aby było widać na nim dane

Ma ktos jakis pomysł? czy to jest normlane? czy oni sobie jaja robią?

proszę o odpowiedz w jaki sposób zrobić takie zdjęcie?

jak ktos nie ma aparatu to skaner juz odpada w takim razie głowy nie zeskanuje

bo dziś 3 osoby mi na gg to napisały , że po wysłaniu dowodu takiego meila otrzymali

każdy teraz będzie tak dostawał? jesli tak to umieście to na stronie, że aby otrzymać kapitał startowy należy wysłać na zdjęciu swoją glowe wraz z widocznym dowodem

nie długo video będziecie wymagać

To dla tego moi poleceni generują tak mało $$ ostatnio, jakas masakra, gratulacje PS! Za dużo już członkow?

a jakby wysłać zdjęcie wypiętego, gołego tyłka z dowodem trzymanym obok jednego z "policzków"?? próbował ktoś?
nie chce was zachęcać ale można nad tym pomyśleć...

tomex111 Autor wątku
tomex111
Oldschool Grinder

to może byc jakaś alternatywa trzeba to przemyśleć tylko też ciężko zrobić takie zdjęcie...

Wolandooo
Oldschool Grinder

Gdzieś jeden z administratorów wypowiedział się, że aż 80-90% skanów dowodów jest fałszowanych. Także nie ma się co dziwić, że wymyślili takie rygorystyczne warunki.

tomex111 Autor wątku
tomex111
Oldschool Grinder

tak i jakiś pisał , że ileś tysięcy dziennie osób sie rejestruje

czyli pare tysięcy dziennie x90% = kilka tysięcy osób nie ma co robić tylko siedzi i fałszuje dowody