Witam, kiedyś cos tam gralem u bukmacherow internetowych wplacajac male kwoty najczęściej max 50 zł, teraz mam lekka obawe która nie pozwala mi kontynuować zabawy obstawiając np. mecze, czy was tez przestraszyly ostatnie wydarzenia dotytacze scigania graczy nawet tak rekreacyjnych jak JA ??? czy jednak gracie dalej ...????
mogą cie teraz za to wsadzic na 3 latka do więzienia ale teraz za kratkami nie jest wcale tak zle mozna poznać tam fajnych kolegów pograc w pin-ponga siłownia jest za darmo tylko trzeba zawsze uwazac po prysznicem i nie schylać sie za czesto po mydełko...
Ja bym na Twoim miejscu juz zawijal sie z tego kraju. Mozna za to niezle beknac. A kolega jeszcze zapomnial o zbilansowanej diecie, ktora pomoze zbudowac wymarzona sylwetke.
A mają tam neta i playstację? A w wigilię i mikołajki są prezenty? Co z wielkanocą? Przychodzi zajączek?
Ja mam nóż długi jak kość udowa Jacka. W tytule powinno być "obława".
Link Text...
Witam!
Panom Śmieszkom przypominam, że to poważny temat, jak nie macie nic do powiedzenia to nie piszcie. Miejsce na luźne pogawędki i trollowanie jest w tym dziale.
Co do tematu. Prawie na pewno nie ma się czym przejmować, cała akcja jest szeroko krytykowana przez wiele środowisk, sposób pozyskania danych domniemanych "hazardzistów", także budzi wiele obaw. Wiele szumu wokół niewielu faktów. Już od czasów chińskiego stratega Sun Tsu, wiadomo, że jeżeli nie ma się zbyt wiele w garści, to trzeba głośno afiszować się z tym co się ma. Dlatego nie należy się przejmować. Grunt, żeby środki przelewać wypłacać za pomocą Skrill'a, gdyż w ten sposób, na koncie bankowym, nie widnieją środki "niewiadomego pochodzenia".
Pozdrawiam,
Pomarancza
A co innego moze admin napisac? Nie graj w pokery, ani u buka bo wsadzaja ludzi? Przeciez nawet rake nie naklepie, a jak nie ma rake to nie ma profitu