Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Brak weryfikacji:)

8 Posty
5 Użytkownicy
0 Reakcje
626 Wyświetlenia

Witajcie, w końcu zdałem test za 5 x i zarejestrowałem się na PartyPoker. Mam pytanie czy, jeżeli nie otrzymałem żadnego emaila w sprawie weryfikacji(poczte mam na gmailu, wieć powinno dochodzić),skan dowodu itd. , to czy mam to wysłać na wszelki wypadek?Naczytałem sie na tym forum, że ludzie czekaja duzo czasu na kapitał startowy, bo nie wysłali dokumentów do weryfikacji pomimo, że nie dostali żadnego emaila w te sprawie.
Pozdrawiam

7 odpowiedzi
bMh
bMh
Oldschool Grinder

Skoro nie dostales maila i wszystko dobrze wypelniles to czekaj cierpliwie i w miedzyczasie poczytaj sobie artykuly.

Qsypal
BlackMember

Witaj

Jeżeli nie zostaniesz poproszony o potwierdzenie tożsamości i nie otrzymasz kapitału w przeciągu 2-3 dni, napisz wtedy ticket do naszego supportu z pytaniem czy coś jeszcze musisz zrobić, aby otrzymać pieniądze.

Pozdrawiam

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Dzięki za odpowiedzi, ale jednak dostałem emaila o przesłanie kopii dokumentu, wysłałem teraz, napisze jak będa jakies problemy.

Witam.

Ja czekam na wpłatę od 11 lipca, 18 lipca wysłałem ticket i nie dostałem odpowiedzi, więc kompletnie nie wiem, na czym stoję... Sprawdzałem kosz ze spamem na gmailu, ale tam żadnych maili od Was nie ma.

(konto na Party Poker)

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

A wypełniłeś swoje dane na pokerstrategy? Ja właśnie otrzymałem 50$ w niecałe 2 dni, postaram się rozmnożyć te pieniądze :)

tomex111
Oldschool Grinder

odpowiedz dostajesz na stronie strategy , a nie na meilu

darger napisał
A wypełniłeś swoje dane na pokerstrategy? Ja właśnie otrzymałem 50$ w niecałe 2 dni, postaram się rozmnożyć te pieniądze :)

Tak, dane oczywiście wypełnione, a na stronie ps wciąż to samo od półtora tygodnia. Chyba mam jakiegoś pecha : /

Ponoć dostałem maila w sprawie skanu dowodu osobistego. Ale nic nie przyszło... Więc z mojej strony sprawa rozwiązana.