Witam jestem tu nowy;)
Dostałem za rozwiązanie quizu 50$ więc moje pytanie brzmi ile będe musiał wygrać lub przemnozyc moj kapitał by cokolwiek wypłacić?;)
Pozdrawiam szarak91
Witam jestem tu nowy;)
Dostałem za rozwiązanie quizu 50$ więc moje pytanie brzmi ile będe musiał wygrać lub przemnozyc moj kapitał by cokolwiek wypłacić?;)
Pozdrawiam szarak91
Cześć szarak91,
wszystko zależy od tego, na jaki poker room otrzymałeś kapitał startowy.
Gdzie otrzymałeś te pieniądze?
W takim razie musisz zdobyć 1000 FullTiltPoints i nie masz na to określonego limitu czasu.
Jeżeli dokonasz wpłaty własnych pieniędzy, to już po zdobyciu 100 FullTiltPoints kapitał startowy będzie należał do Ciebie. Dzięki wpłacie własnych pieniędzy będziesz również otrzymywał 27% rakeback.
Pozdrawiam i życzę powodzenia przy stolikach.
Szczegóły są na naszej stronie w punkcie Uwolnij 50$ kapitału startowego. W skrócie napiszę, że musisz ugrać 100 PartyPoints w czasie 90 dni.
Pozdrawiam.
Napisane przez dohpaZ
W takim razie musisz zdobyć 1000 FullTiltPoints i nie masz na to określonego limitu czasu.
Jeżeli dokonasz wpłaty własnych pieniędzy, to już po zdobyciu 100 FullTiltPoints kapitał startowy będzie należał do Ciebie. Dzięki wpłacie własnych pieniędzy będziesz również otrzymywał 27% rakeback.Pozdrawiam i życzę powodzenia przy stolikach.
Chcialem sie podpiac do tematu i zapytac sie czy te reguly sa nadal aktualne? Pogrubilem kawalek cytatu, ktory opisuje moja sytuacje. Mam 50.76$ na FTP, korzystalem z 50$ z quizu i mam obecnie 182 FTP.
Post jest z 2008 dlatego chcialbym sie upewnic, czy gdy wplace 30zł = 10,76$, to bede mogl wyplacic 61.52$ ?
Hej,
post na pewno nie jest z 2008, bo to data mojej rejestracji na stronie
Ale pogrubiony tekst nadal jest aktualny i nic się nie zmieniło. Jeżeli wpłacisz minimalną kwotę, to kapitał startowy będzie należał do Ciebie.
Co do wypłaty, z tego co się orientuję, nie będziesz mógł od razu po wpłacie wypłacić całości, lecz musisz ugrać trochę FTPoints (prawdopodobnie 100 FullTiltPoints).
Pozdrawiam.
kurde, myslalem, ze FTP zdobyte z bonusowego quizu juz sie licza i je nabijalem, do bani
Moglbys sie upewnic czy to ugranie 100 FTP (badz dokladnie ilu i w jakim czasie) po wplacie minimalnej jest konieczne? Dziekuje serdecznie z gory za odpowiedz.
Witaj
Nie za bardzo wiem o co teraz pytasz, ponieważ wszystko jest dokładnie wyjaśnione w instrukcji --> Jeżeli dokonasz wpłaty własnych pieniędzy, to już po zdobyciu 100 FullTiltPoints kapitał startowy będzie należał do Ciebie.
Czyli wpłacasz -> ugrywasz 100 punktów -> kapitał jest Twój
Pozdrawiam
Ja korzystalem z tej instrukcji:
"Uwolnij 50 $ kapitału startowego
Wszystko, czego musisz dokonać, to ugrać 100 PartyPoints* w ciągu 90 dni i wówczas 50 $ oraz wszystkie wygrane przez ciebie pieniądze należą do ciebie (możesz wypłacić te pieniądze). Jeżeli nie uda ci się zdobyć 100 PartyPoints w wyznaczonym czasie, bonus 50 $ (lub to, co z niego zostało) przepada, jednakże możesz zatrzymać wszystkie swoje wygrane. "
To z PokerStrategy tylko nikt nie napisal, ze nie dotyczy to FTP a jakiegos innego roomu, wszystko jest na tyle pokretne zeby nic nie zrozumiec
dzieki w kazdym badz razie za odpowiedz, teraz juz wszystko wiem, szkoda jedynie ze tak pozno.
No to teraz to i ja już się pogubiłem
Piszesz o dwóch różnych roomach - wcześniej pisałeś o FTP, teraz o PartyPoker. Każdy room ma inne warunki wypłaty kapitału - wszystko znajdziesz tutaj - https://polska.pokerstrategy.com/online-poker-rooms/
Informacje są stale uzupełniane, więc nie ma możliwości, aby coś było nieaktualne.
Pozdrawiam
Masz rację, nie ogarniam jeszcze tego za bardzo. Takie coś znalazłem odnośnie FTP:
"Aby móc wypłacić 50 $ kapitału startowego oraz wygrane przykładowo na konto bankowe lub Moneybookers, musisz najpierw zgromadzić na swoim koncie przynajmniej 1000 Full Tilt Points. Nie ma żadnych limitów czasowych na uzyskanie tych punktów. W sytuacji, gdy wpłacasz na platformę własne pieniądze, musisz zdobyć 100 Full Tilt Points, aby móc zlecić wypłatę kapitału startowego oraz wygranych. Full Tilt Points uzyskane przed dokonaniem depozytu, również liczą się jako wymagane 100 Full Tilt Points."
Miałem bonus 50$ z quizu. Po wyrobieniu 182 pkt FTP zostało mi 50.76$. Nie dokonywałem do tego momentu depozytu. Chciałbym teraz (bez dalszej gry) wypłacic $ , wiec będę mógł wypłacic swoje 60.76$ po wpłacie kwoty minimalnej 10$ ? (interpretując pogrubiony tekst pisany kursywą)
Mogłby ktoś to potwierdzic ? Nie chciałbym wpłacic 30zł i byc zmuszonym dalej zdobywac pkt FTP.
Ponieważ masz już pond 100 FullTiltPoints, po wpłacie uwolnisz kapitał startowy i będzie on należał do Ciebie.
Aby móc wypłacić całość (kapitał startowy + Twoja wpłata) musisz ugrać kolejne 100 FTPoints.
Aha, czyli po wpłacie 10$ bez problemu wypłacę 50,76$, a 10$ zostanie na koncie FTP, tak ?
Dziękuję bardzo za wszelkie udzielone informacje oraz pomoc.
Dokonałem wpłaty z mBanku , konto na FTP zostało poprawnie zweryfikowane, mam 61.04$ tylko nadal nie mogę ich wypłacic, co robic?
Własnie doczytalem ze za 2-5 dni roboczych przyjdzie do mnie list z MB w celu dalszej aktywacji konta na MB. Jak je zweryfikuje do konca, to wtedy bede mogl wyplacac $ z FTP ? Czy tylko przez MB nettelera i inne mozna wyplacac kase z FTP ? Nie mozna prosto do banku ?
Wypłacić możesz każdą dostępną metodą. Dostępne metody znajdziesz w cashierze.
Pozdrawiam
Czyli jestem 10$ w plecy, bo jak mi aktywuja konto MB to bede musial dokonac jeszcze jednej wplaty 10$ z MB na FTP, zeby moc pozniej wyplacic 50$ z FTP na MB ???????????????
Pisze "w plecy", bo nie mam zamiaru wiecej grac na FTP, byc moze nie do kazdego to dotarlo, kogo prosilem o pomoc, a może i dotarlo az za bardzo
Możesz wypłacić bezpośrednio do banku - nazywa się to "local bank transfer", natomiast można to zrobić mając min. 100 $ na koncie.
Jeśli nie chcesz już tam grać, to pozostaje wypłata poprzez MB, lecz najpierw trzeba coś tą drogą wpłacić. Czyli musisz teraz wpłacić min. kwotę przez MB, a następnie wszystko wypłacić.
Pozdrawiam
Napisane przez dohpaZ
Ponieważ masz już pond 100 FullTiltPoints, po wpłacie uwolnisz kapitał startowy i będzie on należał do Ciebie.Aby móc wypłacić całość (kapitał startowy + Twoja wpłata) musisz ugrać kolejne 100 FTPoints.
Z tego co Kolega napisał wynika, ze wyplacic bede mógł jedynie 50.76$
a +10$ z mBanku i +10$ z MB FTP traktuje jako wpłate, po ktorej wpłacie trzeba ugrac 100 pkt FTP aby i je wyplacic.
Ktora wersja w koncu jest poprawna?