Przejdź do forum
50$ Kapitału starto...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

50$ Kapitału startowego

8 Posty
3 Użytkownicy
0 Reakcje
673 Wyświetlenia
lukasz93a
PokerStrategist

Witam

Mam pytanie odnośnie tych 50$. Mam rozumieć, że na start dajecie mi 1$ i za każde 2 punkty będę otrzymywać kolejnego $, aż uzbieram 100pkt, ale co jeśli nie uzbieram tych 100pkt w terminie, a przegram np. 25$ które daliście mi na start?

Czy może działa to na takiej zasadzie, że dostaniesz 50$, ale musisz grać za swoje pieniądze i odprowadzić rake'u za 100pkt.

Odpowiedz
Cytat
7 odpowiedzi
galer
Oldschool Grinder

Cześć lukasz93a! :)

Napisz dokładnie o jakim poker roomie tutaj mówimy, jakim poker roomem jesteś zainteresowany.

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat
lukasz93a Autor wątku
lukasz93a
PokerStrategist

Poker770, bo widzę, że można zdobyć sporo StrategyPoints za 1$ rake'u.

Odpowiedz
Cytat
galer
Oldschool Grinder

W przypadku tego poker roomu:

"50 $ otrzymasz w pięciu ratach po 10 $

Gdy zdecydujesz, że darmowe 50 $ chcesz otrzymać na Poker770, zostanie ci ono przekazane w pięciu ratach po 10 $.

Pierwsze 10 $ otrzymasz od razu. Następnie, aby otrzymać kolejne 10 $, będziesz musiał rozegrać pięć turniejów z wpisowym 1 $ lub kilkaset rąk w grach cashowych w ciągu 7 dni.

Dokładne wymagania: co każde 7 dni możesz otrzymywać kolejne 10 $. Aby zakwalifikować się na kolejną ratę, musisz wygenerować przynajmniej 0,50 $ w rake'u lub opłatach turniejowych. Rake to opłata, jaką pobiera poker room przy każdym rozdaniu. Zwykle jest to ok. 5% puli.

Jeśli dokonasz dodatkowej wpłaty (przynajmniej 100 $), otrzymasz swoje 50 $ od razu."

Cały opis krok po kroku i proces przyznawania $50 na tym roomie znajdziesz TUTAJ. :)

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat
lukasz93a Autor wątku
lukasz93a
PokerStrategist

A wprzypadku gdy nie rozegram tych rozdań, czy nie odprowadzę rake'u nie będę musiał ponosić, żadnych kosztów, kar czy czegoś w tym stylu, po prostu nie dostane tych 50$ i koniec, tak?

Odpowiedz
Cytat
Draknesq
Poker Player

w przypadku nie rozegrania 0.50$ rake po prostu nie dostaniesz nastepnej raty 10$. Poprzednie raty zostają

Odpowiedz
Cytat
galer
Oldschool Grinder

lukasz93a spokojnie. ;) Nikt nie będzie Cię karać i zabierać Twoich pieniędzy.

Bardzo polecam zapoznanie się z stroną. Powinna rozwiać Twoje wątpliwości do końca i odpowiedzieć na przyszłe pytania.

Do tego polecam wątek na forum Poker770 traktujący o naszym specjalnym bonusie dla nowych graczy TUTAJ. Tam gracze zadawali pytania, które i Tobie mogą się nasunąć. :)

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat
lukasz93a Autor wątku
lukasz93a
PokerStrategist

OK, dziękuje za odpowiedzi.

Wolałem zapytać, niż potem się rozczarować.

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat