Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] 50$

36 Posty
13 Użytkownicy
0 Reakcje
2,350 Wyświetlenia
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Nastepny ktory nie rozumie ze zanim dograsz do 100 Partypoints zjada ci 50$ ktore otrzymujesz na start w tego typu serwisach ;) gram w pokera dobre 6 lat i nie raz wyciagalem z tego spore kwoty[Treść wyedytowana] :)

//bez takich - otrzymujesz kolejne upomnienie. Jeśli dalej będziesz pisał w ten sposób, będę musiał wyciągnąć z tego konsekwencje - mooris

stpawel
Poker Player

dziękuje za pośrednie wytłumaczenie tego jak mnie zjadą ;)

poniekąd masz rację, ale pewnie nawet nie wiesz w jakim sensie :)

Kasa którą dostaniesz, jeśli grałbyś naprawde dobrego pokera wg ABC, zostanie "obrócona" przez pokerroom i innych graczy w postaci rake oraz wygranych/przegranych.

Jeżeli faktycznie trzymał byś w ręki swoje zaznaczone 50$ i grał ABC, a po ugraniu 100PP miał byś nadal 50$, to z pewnością twoje banknoty nie były by tymi zaznaczonymi

powodzenia przy stolikach

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Moriss nie rozumiem za co nastepne upomnienie ? Zaproponowalem koledze tylko pojedynek i mam nadzieje ze sie na niego zgodzi to mu pokaze jak szybko schowam jego kase do kieszeni ;)

Napisane przez Akordeonista
Rozumiem . A jezeli wplace na swoje konto na Partypoker.com 50$ rozegram te potrzebna ilosc gier by moje darmowe 50$ bylo odblokowane moge te pieniadze wyplacic na konto bankowe np. Starszego brata jezeli nie posiadam wlasnego ? Czy konto bankowe musi byc zalozone na osobe ktora gra na tego typu serwisach ?

Moim zdaniem najważniejsze pytanie po tym poście to: Czy masz ukończone 18 lat? Czy ściemniałeś podczas rejestracji...?

Mooris
PokerStrategist

Moriss nie rozumiem za co nastepne upomnienie ? Zaproponowalem koledze tylko pojedynek i mam nadzieje ze sie na niego zgodzi to mu pokaze jak szybko schowam jego kase do kieszeni ;)

Ważny jest jeszcze ton, w jakim to zrobiłeś. A na "pojedynki" proszę umawiać się na priva.

Bardzo proszę już o koniec spamu :)

Pozdrawiam

kochanowsky
PokerStrategist

otrzymujesz ostrzeżenie - mooris

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Tak marko mam 18 lat ;) Nie rozumiem twojego oburzenia czy kazdy kto ukonczy 18 rok zycia musi posiadac konto w banku !?

stpawel
Poker Player

pojedynek z nieletnim....

NOT

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Nieletnim ? 3 czerwca 1992 kolego ;) Dowod ci mam pokazac ? Czy poprostu boisz sie zagrac ? :facepalm: A jezeli chodzi o wplaty na serwisy typu Pokerstars.pl robie to kartami Paysafecard ;) wiec konto mi nie potrzebne .

Tak marko mam 18 lat ;) Nie rozumiem twojego oburzenia czy kazdy kto ukonczy 18 rok zycia musi posiadac konto w banku !?

Z tonu mojej wypowiedzi na pewno nie mogłeś wywnioskować, że jestem oburzony - nie wyciągaj pochopnych wniosków. ;)

Jeśli nie masz konta bankowego, a chcesz grać w pokera na cash to koniecznie załóż sobie portfel internetowy na Moneybookers lub Netteler, a stamtąd dopiero przelewem na dowolne konto bankowe, może być nawet dziadka.

Ps.

Panowie wyluzujcie, nie ma co się spinać...

Po pierwsze Panownie (i Panie jeżeli jakieś tu są) spokojnie. Nie wyciągajmy pochopnych wniosków.

Nie nam to oceniać, czy kolega, który założył temat rzeczywiście ma 18 lat (chociaż to by było dość niesprawiedliwe, gdyby tak zrobił, bo wielu ludzi, których znam czeka na ukończenie 18tki, żeby sobie pograć) oraz jakie są jego cele odnośnie kapitału. My jesteśmy tylko społecznością, która pomaga sobie w rozwoju swoich umiejętności pokerowych.

Nie możemy się obrażać nawzajem, bo nic z tego pozytywnego nie wyniknie.

Co do tematu, myślę, że założyciel tematu otrzymał odpowiedzi na nurtujące go pytania, a jeśli nie to z pewnością chętnie odpowiemy na nie.

Przy okazji coś na rozluźnienie ode mnie: KLIK

pisz do mnie jak będziesz grał jakieś cashówy, nick też podaj.

stpawel
Poker Player

92 rocznik, młody wilk z Ciebie :) Jak grasz już w pokera 6 lat, jak wyżej wspomniałeś to niemalże profesjonalista z Ciebie. Pewnie zarobiłeś na pokerze na betkę rocznikiem starszą od Ciebie i wozisz sie z kolegami po technikum.

Nie przyjmuję żadnych pojedynków ponieważ jest to wbrew mojemu mindestowi a styl gry który preferuje z pewnością daleko odbiega od heads upa

Wojaq
PokerStrategist

Nastepny ktory nie rozumie ze zanim dograsz do 100 Partypoints zjada ci 50$ ktore otrzymujesz na start w tego typu serwisach ;) gram w pokera dobre 6 lat i nie raz wyciagalem z tego spore kwoty

Nieletnim ? 3 czerwca 1992 kolego ;) Dowod ci mam pokazac ? Czy poprostu boisz sie zagrac ? :facepalm: A jezeli chodzi o wplaty na serwisy typu Pokerstars.pl robie to kartami Paysafecard ;) wiec konto mi nie potrzebne .

Te spore kwoty to wyciągałeś na mamę, tatę, babcię czy dziadka :f_confused:

Bardzo spójne wypowiedzi masz ogólnie. 18 lat od nieco ponad miesiąca, 6letnie doświadczenie w pokerze na grube hajsy, czy coś jeszcze pominąłem?

Temat załżył Akordeonista i proponuję skpić się na jego problemie, a nie offtopować na zaczepki trolla.

However...

stpawel, Wojaq -> _thumbsup:

Mooris
PokerStrategist

Niestety, wątek toczy się w złym kierunku. Z tego co widzę, autor otrzymał wszelkie niezbędne informacje.

Zamykam