Witam mam pytanie po otrzymaniu 50$ za rozwiazanie quizu na pokerstrategy.com . Otrzymalem je na konto na Partypoker.com mozna te pieniadze wyplacic natychmiastowo czy trzeba ugrac do jakiejs kwoty i wtedy wyplata bedzie mozliwa?
Witaj = )
Po otrzymaniu kapitału startowego od PS musisz ugrać odpowiedni rake (zazwyczaj 50 $) na poker roomie, na którym go otrzymałeś.
Kiedy to zrobisz pieniądze są "uwalniane" i możesz z nimi robić co chcesz, czyli również wypłacić.
Pozdrawiam.
Rozumiem . A w przyblizeniu ile czasu zajmuje nabicie 50$ rake ? na stawce 0.25/0.50 $ ?
Napisane przez Akordeonista
Rozumiem . A w przyblizeniu ile czasu zajmuje nabicie 50$ rake ? na stawce 0.25/0.50 $ ?
Na NL50 jak dobrze pograsz to kilka-kilkanaście godzin, chociaż za założeniem 1BI na limit będziesz pewnie po godzinie busto
chociaż za założeniem 1BI na limit będziesz pewnie po godzinie busto
? Mozesz po polsku ? ;p
Witaj
Oto warunki wypłaty kapitału:
50 $ oraz wszystkie wygrane możesz wypłacić, gdy tylko zdobędziesz 100 PartyPoints.
W żaden sposób nie uda Ci się zagrać na takich stawkach o jakich wspomniałeś, ponieważ masz włączoną automatyczną ochronę kapitału.
Jako początkujący, możesz grać: no-limit 0,02 / 0,04 $, fixed-limit 0,10 / 0,20 $, Sit and Go za 1 $.
(Aby znieść te ograniczenia, możesz dokonać wpłaty minimum 50 $ lub wygenerować 50 $ rake'u (100 PartyPoints). Nie ma na to żadnego czasowego limitu.)
Pozdrawiam
Na PP musisz uzbierać 100 Party Points żeby uwolnić bonus.
W tej tabeli przedstawiono, ile rozdań objętych prowizją musisz rozegrać na każdym poziomie stawek, aby zebrać 10 punktów.
Gry bez limitu i z limitem puli
Ciemne Ilość rozdań objętych prowizją wymagana, aby zdobyć 10 punktów PartyPoints
$0.02/$0.04 160
$0.05/$0.10 160
$0.10/$0.25 100
$0.25/$0.50 67
$0.50/$1 40
$1/$2 25
$2/$4 17
$3/$6 14
$5/$10 13
$10/$20 11
$15/$30 11
$25/$50 7
Żeby rake sie liczył musisz przynajmniej zobaczyć Flopa.
Ad. Mooris
Wstyd się przyznać, ale ja na tym bonusie grałem SnG 11$, nic wcześniej nie wpłącałem. Co innego, że tak się nie robi jesli chcemy przestrzegać BRM i nie obudzić się rano bez Bankrolla.
Napisane przez Akordeonista
chociaż za założeniem 1BI na limit będziesz pewnie po godzinie busto
? Mozesz po polsku ? ;p
Ogólnie widać, że nic nie rozumiesz, nie wiem czy w ogóle znasz zasady tej gry, więc zacząłbym na Twoim miejscu od pytania : co i jak grać? A przede wszystkim (jak już dostaniesz kapitał startowy, będziesz miał status bronze) przeczytaj podstawowe artykuły strategiczne i grać według danej strategii.
To co napisałeś wygląda mniej więcej tak : Dostałem kasę, idę zagrać o wszystko w grę, której nie znam, gdzie mój roll (cała kasa) to wpisowe (BI - Buy-In) do jednego stolika/turnieju/sng.
@Up, Mooris, ja grałem na Cake z kapitału startowego NL10BSS i czasem NL25 i NL50 SSS, gdzie teoretycznie nie dało rady tak grać
Wpłata 50 $ jedynie zniesie Ci limity, na których możesz grać jako początkujący. Aby wypłacić bonusowe 50 $ musisz wygenerować 100 PartyPoints.
Pozdrawiam
W tym Quizie powinno być jeszcze pytanie "co chcesz zrobić z tym kapitałem?". W przypadku kłamstwa i zakładania takich tematów powinien byc permanentny ban
Rozumiem . A jezeli wplace na swoje konto na Partypoker.com 50$ rozegram te potrzebna ilosc gier by moje darmowe 50$ bylo odblokowane moge te pieniadze wyplacic na konto bankowe np. Starszego brata jezeli nie posiadam wlasnego ? Czy konto bankowe musi byc zalozone na osobe ktora gra na tego typu serwisach ?
Dane muszą się zgadzać - to jest oczywiste. Czyli musi to być Twoje konto.
Pozdrawiam
Jestem prawie pewny że przy weryfikacji gracza ubiegającego sie o darmowe 50$ jest sprawdzane czy dana osoba pisała cos na forum i co pisała. Także nie napalaj się na tą kase bo po tym co piszesz raczej jej nie dostaniesz
Pozdrawiam i życze ekscytującej gry na play money
Napisane przez kunaguero5
Jestem prawie pewny że przy weryfikacji gracza ubiegającego sie o darmowe 50$ jest sprawdzane czy dana osoba pisała cos na forum i co pisała. Także nie napalaj się na tą kase bo po tym co piszesz raczej jej nie dostaniesz![]()
Pozdrawiam i życze ekscytującej gry na play money
![]()
Przypuszczam, że jeśli ktoś wcześniej nie pisał na forum to i tak może spokojnie ubiegać się o kapitał startowy, w końcu ja go dostałem i nie miałem wtedy żadnego postu na forum. Fakt, że kolega Akordeonista zalatuje kimś kto by chciał zgarnąć darmową kasę i szybko ją schować do kieszeni.
O ile nie przeszedł już weryfikacji, wydaje mi się, że jego szanse na ten kapitał lecą w dół, szczególnie że w ogóle nie jest w temacie pokera i nie widać, żeby go interesowała sama gra, lecz darmowe hajsy.