Hej teraz chciałem zrobić pierwszy limit, a docelowo więcej. Wszystko jednak po kolei. Chcę pouzupełniać materiały, żeby więcej każdy mógł wynieść.
Póki co mam cały czas urwanie głowy i mało czasu na grę i coachingi
Witajcie,
na wstępie powiem, że mój długi brak odpowiedzi jest nieprofesjonalny i za to bardzo przepraszam (wymówki mam mega
).
Miałem trochę zagwozdkę jak rozwiązać kwestię tak dużej różnicy między nommine i pozostałymi.
Widzę to tak:
1.nommine - lekcje indywidualne w wybranym zakresie - sztuk 5
2.zielony beniu, bubu1x, onlynutzz - coaching w wybranym zakresie w grupie
Zakładam, że wam taki układ powinien pasować.
Skontaktujcie się ze mną na skype
i dogramy sprawę.
W międzyczasie:
- dziś sprzedałem mieszkanie
- zalaliśmy dwa mieszkania pod naszym
- nagrywam i kończę swoją nową serię filmów Redline Ninja (o czerwonej linii)
- nagrywam i przeprowadzam coachingi z nieruchomości dla pokerzystów
- dzieciaki chore
- kupiłem nowego kompa i przerzucam się na Hand2Note z HM2
- zapisałem się na asbiro
- mamy pełne wynajęcie w naszych mieszkaniach, 0 dni pustostanu
....tak poza poksem.
Pozdrawiam
Czy ktos uczestniczyl juz w podobnej grupie learningowej z trenerem ??? Jestem ciekawy czy taki tanszy trening to choc takie same value z niego jak w przypadku tradycyjnego coachowania.
I wszystko się porozjeżdżało
Mam na myśli i moje terminy i że kilka osób po wylicytowaniu sfoldowało...:f_ugly: A z resztą się zgadać nie można.
Wydaje mi się, że projekt bardzo ciekawy. Co do value to myślę, że to zależy: jak ktoś się uczy, czego oczekuje i jak z innymi współpracuje.
Ucząc niemal 100 graczy zauważyłem, że 90% do limitu nl100 ma te same problemy (nawet jak o tym nie wiedzą), rozwiązania też są podobne. Bardzo często prowadzę coachingi o podobnej tematyce stąd pomysł na group coaching, po co marnować czas i się rozdrabniać? A tak więcej konceptów przerobimy.
W takim razie, dla np 3 osobowej grupki, bo w sumie na taka najbardziej bym sie pisal, jakie wyjda koszta i jaka forma takiego treningu ???
Polecam Roberta jak trenera pokerowego . Posiada zarówno szeroką wiedze pokerową jak
i około pokerową . W dzisiejszych czasach każdy szczegół jest wazny , a Robert potrafi wyłapać i
co najwazniejsze naprawić najmniejsze leaki , ktore wpływają na nasz winrate . Dodatkowo trener
nie liczy godziny ze stoperem w ręku .
Jeśli chodzi o wiedze stricte pokerową to Robert najpierw stara sie zrozumieć tok myślenia ucznia ,
a nastepnie naprowadzic go na właściwy, popierajac to ARGUMENTAMI .
Etyka pracy na najwyzszym poziomie co również potrafi zmobilizować .
Zdecydowanie polecam !
I póki co projekt group coachingu odsunął się w czasie, a szkoda trochę.
Jak przejrzy ktoś ostatnie posty i "dislike" dany hurtowo widać, że ktoś chciał się wyżyć. Śmieszne trochę.
Dzięki pokerfish23, choć myślę, że jakbyś się podpisał nickiem znanym wszem i wobec brzmiałoby to trochę inaczej
Napisane przez Robmaf
Jak przejrzy ktoś ostatnie posty i "dislike" dany hurtowo widać, że ktoś chciał się wyżyć. Śmieszne trochę.
To nie tylko u ciebie było widoczne. Kilka osób na całym forum próbowało się chyba w ten sposób "dowartościować". Czasem te disliki są używane w trochę niepasujących do nich postach:s_ugly:
zlać to... Robert tak jak w całym necie tak i tu trafiają się "umysłowe klopsy", rób swoje i tyle :). Pozdro. Marcin
Jedna godzina coachingu za darmo dla osoby, która znajdzie najwięcej merytorycznych błędów w moim ebooku. Odpowiedzi proszę pisać w komentarzach albo najlepiej na mail hello@robmafpoker.com
Redline Ninja preflop ♠_drink:
Napisane przez fenekzgavry
Napisane przez maklakiewicz
Wypuściłeś ebooka z błędami merytorycznymi?![]()
fenekgavra ty jeszcze zyjesz?
grasz w te karty?