Przejdź do forum
Nowe coachingi z Ro...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Nowe coachingi z Robmafem

147 Posty
73 Użytkownicy
570 Reakcje
35.8 K Wyświetlenia
Ssebekk
Oldschool Grinder

Witam
Wziąłem po raz pierwszy prywatne treningi. Wybór padł na Robmafa.
Współpracuje z trenerem od 3 miesięcy w czasie, których odbyłem 15h treningów. Jestem w 100% ZADOWOLONY z przekazanej wiedzy, profesjonalizmu w wielu aspektach, a co najważniejsze z widocznej poprawy mojej gry, która
zaowocowała lepszymi wynikami na obecnie granym limicie:
z 2.5bb/100:
http://scr.hu/5ln5/qudnz
na 11.5bb/100:
http://scr.hu/5ln5/vv5j3
Jeszcze raz dzięki Robmaf ! ! !

P.S. Zapewne to nie koniec współpracy - czas podbijać kolejne limity.
cdn.

Odpowiedz
Cytat
Robmaf Autor wątku
Coach
Robmaf
BlackMember

Dzięki!! Bardzo się cieszę za każdym razem jak kolejni gracze robią skok jakościowy w swojej grze:) Serdeczne gratulacje!!

Odpowiedz
Cytat
sycylek
Oldschool Grinder

Witam,

Jestem po 6h coachingu z robmafem i już nie mogę się doczekać następnych!!

Generalnie to tuż przed coachingiem rozpocząłem grę na nowym sofcie ipokera i zagrałem 7k handów, gdzie wyraźnie byłem b/e co widać na wykresie:

Spoiler

Natomiast następne 3k handów zagrane po coachingach z robmafem na pełnym skupieniu przy grze 4 stolików z maksymalnym skupieniem wygląda tak:

Spoiler

Proszę zwrócić uwagę na non-sd!! całkowita zmiana!! teraz nawet nie wiem kiedy wariancja mnie dopada, gdy większość winrate'u wygrywam bez showdownu :D

Super, czekam na następne treningi:f_drink:

P.S. Wiem, że mała próbka, ale chciałem zwrócić uwagę na istotne zmiany+całkowita zmiana stylu gry.

Pozdrawiam,
sycylek

Odpowiedz
Cytat
sycylek
Oldschool Grinder

Polecam bardzo dochodowe sweaty z robmafem:

Spoiler

Staty z sesji:

Spoiler

Odpowiedz
Cytat
Robmaf Autor wątku
Coach
Robmaf
BlackMember

Bardzo dziękuję wszystkim za skorzystanie z mojej promocji. W sumie skorzystało z niej 22 graczy biorąc u mnie w sumie 126,5h (licząc tylko tych co wzięli coachingi w promocji). Zawsze interesuje mnie jak radzą sobie moi studenci i bardzo cieszy mnie jak ktoś z nl50 awansuje na nl100, z nl100 na nl200. Dużym zaskoczeniem było dla mnie, że sporą grupą byli gracze grający mikro/small (nl10-nl50 ), a jeszcze bardziej zaskakujące dla mnie była ich wiedza. Wielokrotnie byłem zdumiony i jeszcze 2-3 lata temu sporą część tej wiedzy uczyłem graczy na nl200!
Bardzo proszę o feedback i sugestie co fajnie byłoby poprawić. 1.Spóźniam się trochę, bo zbyt TIGHT planuję czas :f_biggrin: to wiem i bardzo przepraszam.

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
martynka56
PokerStrategist

Hej Rob,
jest możliwości dołączenia do jakiejś grupy (nl50 sh zoom) lub treningu indywidualnego?
Jeżeli tak to miałabym kilka pytań.

Odpowiedz
Cytat
piokus
Oldschool Grinder

Najlepszy trener z jakim współpracowałem potrafił zmienić moją grę z b/e na 9bb/100 w przeciągu kilku treningów . Jeżeli ktoś myśli na poważnie o pokerze powinien zgłosić się do profesora Robmafa. :profit:

Spoiler

Odpowiedz
Cytat
Robmaf Autor wątku
Coach
Robmaf
BlackMember

Hej Martynka,

aktualnie myślę nad formą coachingów grupowych. Skontaktuj się z sycylkiem.
Jeśli chodzi o coachingi indywidualne, to mam teraz miejsce.

Odezwij się do mnie na skype: robmaf

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
innocent2102
PokerStrategist

Witam,

Aktualnie jestem po 10h z Robmafem. Planowałem tylko 5h, ale później stwierdziłem że jednak warto wziąć kolejne 5. Najbardziej spodobało mi się pokazanie fajnych sposobów na pracę we flopzilli, mimo tego iż wydawało mi się, że znam ten program. Jak to mówią, dostałem wędkę, nie rybę:) Trener przekazuje bardzo dużo wiedzy w krótkim czasie, więc szczerze polecam wszystkim którzy chcą poprawić swoją grę. Inwestycja na pewno się zwróci w krótkim czasie, jeśli ktoś poważnie traktuje treningi.

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat

.

Odpowiedz
Cytat
Robmaf Autor wątku
Coach
Robmaf
BlackMember

Z racji mojej przygody z Party, nie jestem w stanie w spokoju grać, a gram głównie rano. Chcę wykorzystać czas produktywnie.

Od poniedziałku do piątku w godzinach od 8 do 12 wprowadzam do odwołania cenę za swoje coachingi 70 USD/h.

Wkrótce zaproponuję także study group/coachingi grupowe.

Odpowiedz
Cytat
Lipens
PokerStrategist

Piszesz ,ze jestes zestresowany, grac nie mozesz, to obnizasz cene za coaching, zeby tylko cos zarobic, kiedy ewidentnie i sam to przyznajesz nie jestes w stanie dac z siebie 100%:wtf:

Odpowiedz
Cytat
repoorTer
Oldschool Grinder

Robmaf to obecnie najlepszy trener na PS moim zdaniem. Nie mowie, ze najlepszy gracz,bo nie wiem ale trener na pewno.

Odpowiedz
Cytat
saja13
PokerStrategist

Napisane przez Lipens
Piszesz ,ze jestes zestresowany, grac nie mozesz, to obnizasz cene za coaching, zeby tylko cos zarobic, kiedy ewidentnie i sam to przyznajesz nie jestes w stanie dac z siebie 100%:wtf:

Kurde dzięki stary, bo Robmaf mi kazał wziąć ten kołczing. Ja nie chciałem, ale on mi go stary wciskał, bo mówił, że coś tam musi zarobić na chlyb. Co gdyby nie Ty mordeczko, jeszcze raz dzięki!

Odpowiedz
Cytat
Lipens
PokerStrategist

Napisane przez saja13

Napisane przez Lipens

Kurde dzięki stary, bo Robmaf mi kazał wziąć ten kołczing. Ja nie chciałem, ale on mi go stary wciskał, bo mówił, że coś tam musi zarobić na chlyb. Co gdyby nie Ty mordeczko, jeszcze raz dzięki!

Mordeczko bierz pakiet na caly tydzien, mozna dostaniesz cos na stres w pakiecie:s_drink: Bo jak tylko trollujesz, to treneiro moze w depresje wpasc i obecnie najlepszy trener na PS, nasz najwiekszy skarb moze juz wiecej nic dla nas nie nagrac.:rage:

Odpowiedz
Cytat
saja13
PokerStrategist

Piszesz ,ze jestes zestresowany, grac nie mozesz, to obnizasz cene za coaching, zeby tylko cos zarobic, kiedy ewidentnie i sam to przyznajesz nie jestes w stanie dac z siebie 100%

Ty sam sobie w zasadzie wytłumaczyłeś w tym poście dlaczego nie ma nic złego w tym co robi Robmaf, tylko chyba brakło ramu w głowie, żeby to przetworzyć i skumać

Odpowiedz
Cytat
Lipens
PokerStrategist

Ida swieta nie czas na klotnie, nie zapomnij kupic prezentow z promocji, to nic, ze beda zajechane:s_love:_thumbsup:

Odpowiedz
Cytat
Robmaf Autor wątku
Coach
Robmaf
BlackMember

Hej, nie spamujcie mi tu proszę. Z dobrych rzeczy, nagram wreszcie zaległe filmy :) Poczytam więcej książek, spędzę więcej czasu z rodziną i odpocznę. Palę się, żeby zagrać kilka sesji, ale wiem, że grałbym słabiej, po co więc robić coś suboptymalnie? Ta cała sytuacja z PP mnie stresuje i rozkojarza.
Ale akurat w coachingu moja kondycja psycho-fizyczna schodzi na drugi plan :)

Odpowiedz
Cytat
sycylek
Oldschool Grinder

Omg.

Napisane przez Lipens

Gdybyś tylko poznał Roberta choć ciutkę bliżej, gdybyś wysilił się i obejrzał z nim wywiady, to wiedziałbyś ze robmaf czerpie bardzo dobre pieniądze z pozapokerowych źródeł. Nie rozumiem, najlepszy obecnie coach na PS daje Wam możliwość tańszego coachingu, wyjaśnia przyczynę, a i tak znajdziecie sobie powód do narzekania. Takie to polskie. Nie wiem skąd, ale Polacy mają tak wysokie natężenie narzekania, że hej.

Mimo, że w tej chwili nie gram cashówek, to szczerze polecam Roberta, jest po prostu dobry w tym co robi. Efekty są różne, nie zawsze będzie idealnie (tak było w moim przypadku, myślę że mogłem jeszcze więcej pracy włożyć) i będzie ogromny rozwój, ale na pewno to jest szansa dla każdego kto klika microstawki na przeskok wyżej.

Pozdrawiam :)

Odpowiedz
Cytat
OnlyNutzz
Oldschool Grinder

Hej można gdzieś poczytać, co trener Robmaf aktualnie gra i jak sobie radzi na swoich stawkach?

Odpowiedz
Cytat