Przejdź do forum
Nowe coachingi z Ro...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Nowe coachingi z Robmafem

147 Posty
73 Użytkownicy
570 Reakcje
35.8 K Wyświetlenia
babel92
Oldschool Grinder

Witam :)

Ostatnio miałem przyjemność współpracy z Robertem. Przez kilka godzin analizowaliśmy nagranie z mojej sesji, którą rozegrałem na stołach nl100sh. Robmaf wnikliwie przyjrzał się mojej grze, wychwycił różne nieprawidłowości w myśleniu. Trzeba mu także oddać dużą elastyczność - nie narzuca własnego stylu gry, zawsze podkreśla jakie inne rozwiązanie byłoby opcją etc.

Polecam _thumbsup:

Odpowiedz
Cytat
Robmaf Autor wątku
Coach
Robmaf
BlackMember

Witam,

wrzucam krótkie uaktualnienie ostatnich miesięcy:

Runnuję jak młody bóg ostatnio: 60k hands i 9k BB, czyli prawie 15bb/100

Odpowiedz
Cytat
elo3200
Elite Grinder

W listopadzie wygralem 1,5h treningu z Robmafem. Jestem bardzo zadowolony. Trening odbyl sie w bardzo milej atmosferze. Robmaf szybko wylapal problemy wystepujace w mojej grze, na podstawie zaledwie paru rozdan, ktore analizowalismy. Bardzo dobrze sie dogadywalismy i wszystko zostalo mi przedstawione w takiej postaci, ze nie mialem problemow ze zrozumieniem. Zostalem takze porzadnie zmotywowany do dalszego rozwoju, co bardzo doceniam.
Na pewno jeszcze wezme u niego treningi. Szczerze polecam _thumbsup:

Odpowiedz
Cytat
kaarols
PokerStrategist

Cześć,
jestem po kilku godzinach treningu z Robmafem i muszę powiedzieć, że zostałem zaskoczony profesjonalym podejściem trenera. Na początku dostajemy do wypełnienia kwestionariusz, dzięki czemu trener wie czego od niego oczekujemy i co sprawia nam problemy. Robmaf przez cały czas trwania treningów był mocno zaangażowany, a kiedy temat nie został wyczerpany to trening był odpowiednio przedłużany.
W treningach podobało mi się to, że rozważaliśmy różne warianty przebiegu rozdania oraz sposoby adaptacji gdyby nasz przeciwnik miał również inne tendencje.
Trener jest otwarty na niestandardowe linie jeśli jesteśmy w stanie je uzasadnić ;)

Polecam:f_thumbsup:

Odpowiedz
Cytat
chada1989
BlackMember

Siemka

Chciałem podzielić się feedbackiem z seminarium które Robmaf organizował na Malcie :)

Zacznijmy od tego, że przed szkoleniem Robmaf wypisał w punktach czym konkretnie będziemy się zajmowali i faktycznie było to sumiennie realizowane co zaowocowało w moim przypadku sporym zastrzykiem wiedzy i pewności siebie przy stolikach.

Jak dla mnie najwięcej value było w analizowaniu mojej własnej gry i na tej podstawie wyłapywanie moich leaków. Po każdej z sesji którą rozegrałem na Malcie można było podyskutować o konkretnych rozdaniach, nieprawidłowości były wychwytywane na bieżąca i siadając do kolejnej sesji mogłem zdobytą wiedzę stosować w praktyce.

Rzecz na którą Robmaf może zwrócić uwagę organizując kolejną tego typu wyprawę to bardziej szczegółowy plan dnia, żeby jeszcze efektywniej zagospodarować czas (mimo, że nie było mowy o obijaniu się :D ) Dodatkowo kłaść większy nacisk na prace domowe i rozliczanie z nich.

Wiadomo jednak, że z tego typu szkoleń to ile się nauczymy zależy w dużej mierze od danego uczestnika. Tak więc jeśli ktoś jest nastawiony na intensywną naukę i wyciągnięcie max value na pewno warto w tego typu szkoleniach uczestniczyć :f_cool:

pozdrowki!

Odpowiedz
Cytat
Robmaf Autor wątku
Coach
Robmaf
BlackMember

Mogę przyjąć na coachingi 2 osoby.

W zeszłym roku wraz z rb zarabiałem 200 euro/1h. Na przełomie października i listopada straciłem bazę., więc musicie mi uwierzyć na słowo :badteeth: _cry:

Aktualnie pracuję z CardRunners EV, zamierzam w tym roku podskoczyć wreszcie na nl5k. Stawki, które nigdy nie mieściły mi się w głowie.

Pozdrawiam,
Robmaf

Odpowiedz
Cytat
Robmaf Autor wątku
Coach
Robmaf
BlackMember

LUTY 2015

Witaj,

po dłuższej przerwie oferuję coachingi dla graczy PokerStrategy.
Poniżej zamieszczam moje wyniki z NL500-1000-2000$ ZOOM z roku 2014.

Coachuję graczy od prawie 5 lat. Udało mi się doprowadzić kilku do poziomu nl600-1k (konkretne nicki mogę przedstawić na indywidualną prośbę).
Od swoich studentów oczekuję skutecznej i rzetelnej pracy pracy.
Aby mieć pewność, czy jestem odpowiednim coachem dla Ciebie, wszelkie informacje jakich chcesz się o mnie dowiedzieć są tutaj: Blog albo na funpage.

Co oferuję Tobie?

Zależy mi na tym, żeby gracz, z którym pracuję zaczął szybko robić lepsze wyniki. Zaczyna się to najczęściej od usunięcia najpoważniejszych błędów, zbudowania (poprawienia) strategii gry, lepszego rozumienia range'ów, dobrego planowania rąk i efektywnego wykorzystywania statystyk, aby móc w pełni exploitować przeciwników.

Cena promocyjna (do końca marca):

$100 za godzinę niezależnie od stawek jakie grasz

Później:

$120 za godzinę

Formy nauczania, które stosuję:

1.Analiza video (bardzo efektywna) - nagrywasz film i wspólnie je omawiamy
2.Sweat session (aktywny i pasywny) - czyli Ty grasz, ja oglądam
3.Session review
4.Teoria wybranego tematu

Pakiety coachingowe

5h - $475 ($95/h)

10h - $900 ($90/h)

Godziny pracy 9-18

Płatność

Wpłaty dokonywane są w momencie ustalania terminu, a najpóźniej przed treningiem.
PokerStars
Neteller
Moneybookers
Wpłacając akceptujesz następujące warunki:

1.Wszelkie przesunięcia ustalamy max 12h przed treningiem
2.Kiedy nie pojawisz się na treningu, trening uznajemy za przeprowadzony
3.Kiedy ja się nie pojawię, daję godzinę gratis.

Kontakt

PS. inspiracją do formy ogłoszenia był SOEK

Odpowiedz
Cytat
Robmaf Autor wątku
Coach
Robmaf
BlackMember

Niedawno umieściłem ofertę coachingową. Bardzo się cieszę z takiego zainteresowania. Każdej osobie zawsze wysyłam pytania, aby zoptymalizować ten proces umieszczam je tutaj. Przy zgłoszeniu na coachingi bardzo proszę podsyłać od razu odpowiedzi. Pójdzie nam znacznie łatwiej i zaoszczędzi czas.

Pytania przed coachingiem:

1.Czy jesteś graczem wygrywającym?
2.Jakie stawki grasz obecnie i jaki jest twój obecny winrate (lub loserate?)
3.Jakie masz doświadczenie związane z coachingami?
4.Jak się uczyłeś do tej pory?
5.Wrzuć swoje wygrane z non-showdown i statystyki według pozycji pokazując najpierw raise, 3 bet%, fold2 3bet itp.
6.Czy planujesz grać w pokera na pełnym etacie, czy masz inną pracę?
7.Jakim dysponujesz bankrollem w BI na limit?
8.Jaki jest Twój plan dnia zazwyczaj?
9.Jakie godziny są najlepsze dla Ciebie na coaching?
10.Jakich screennames używasz?
11.Ile stołów grasz jednocześnie? Jaki wolumen miesięcznie/rocznie?
12.Czy użyć jednego lub wielu monitorów? Jaki rozmiar?
13.Jak oceniasz swoje zdolności matematyczne? Bdb, db, średnio itp.
14.Które oprogramowanie jest Ci znane? TeamViewer, PokerSnowie, TableNinja, EasySeat, TableScanner, Camtasia, SSS Calculator, FlopZilla, CREV, ALLIN Expert.
15.Co uważasz za swoje największe siły i słabości przy pokerowym stole?
16.Od kogo lub na jakiej stronie po raz pierwszy usłyszałeś o mnie i moich coachingach?
17.Czy jesteś członkiem PokerStrategy, a jeśli tak, to które z moich filmów PokerStrategy widziałeś?

Pozdrawiam i życzę sukcesów!!!

Odpowiedz
Cytat
Robmaf Autor wątku
Coach
Robmaf
BlackMember
Specjalne PROMO dla graczy z niskich stawek

W miesiącach KWIECIEŃ I MAJ oferuję 50% zniżki dla graczy 6max do nl50 włącznie. Każda godzina kosztuje wtedy $50.
Wolne miejsca 6/10.

Pozdrawiam,
Robmaf

Odpowiedz
Cytat
MarjanekRNMD
PokerStrategist

hej przyklepałbym... z 10h z tym że o szczegółach wolę mailowo lub na skype

Odpowiedz
Cytat
MarjanekRNMD
PokerStrategist

poleciało zapr na skype ..
"MarcinM"

pozdro

Odpowiedz
Cytat
Johnii141
PokerStrategist

Hey. Gram obecnie 25-tki na starsach. Chętnie wezme 5h coachingow po tej dobrej cenie :)

Odpowiem na powyzsze pytania jak tylko dodasz mnie do znajomych na skype. Zaproszenie juz wyslalem. :)

Odpowiedz
Cytat
Kretoz0rd
PokerStrategist

cześć, jestem zainteresowany kupnem pakietu 5h, chciałem wstępnie zrobić rezerwację. odezwę się o ludzkiej porze jutro. Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
bambucza1988
PokerStrategist

niby promocja kierowana do 6maxow, ale jesli zgodzisz sie nauczac na full ringach to pisalbym sie na 5h w takiej promocji
poszlo zapro na skype od hayer_

Odpowiedz
Cytat
v31dt
Elite Grinder

dodaj mnie do listy.

Odpowiedz
Cytat
wc3razor
Oldschool Grinder

Jestem zainteresowany poszło zapro na skype od Soul_00000 .

Odpowiedz
Cytat
sycylek
Oldschool Grinder

Zgłoszony na skype, zapowiada się ciekawie :)

Odpowiedz
Cytat
marcinass11
PokerStrategist

Będę zainteresowany pakietem 5h. Po południu wyśle zaproszenie na skype

Odpowiedz
Cytat
socosoco
Oldschool Grinder

jestem zainteresowany pakietem, napisalem na skype

Odpowiedz
Cytat

Hej!
Jestem dopiero po dwóch treningach z Robmafem, a moje wyniki poprawiły się NIEPRAWDOPODOBNIE!!! Polecam każdemu Robmafa, pełen profesjonalizm, bardzo fajne podejście i sposób przeprowadzania treningów. Mógłbym wypisywać tutaj jeszcze wiele zalet, ale myślę, że ten wykres odpowie za wszystko ( zwróćcie uwagę na NonShowdown, wiem że mała próbka rozdań, ale postęp jest miażdżący!):
Przed treningami:
http://gyazo.com/0bb09afc7072ec34ea6fdbe266590d04
Po:
http://gyazo.com/6c37d5f21f90ffadd62bb0fbff0f632f

Odpowiedz
Cytat