jakie winrate'y macie na nl25 sh?
4,49bb/100 po 75k, ale to razem i SH, i FR, nie chce mi sie odfiltrowywac bo ciezko mi to idzie w pt4
aha, i zakonczylem pol BI nad EV
ogolnie raczej kiepsko, bo niewiele mniejszy winrate mialem na raszu duzo wyzej, ale grane bylo pod volume, wiec jestem zadowolony. I nie, nie gram narazie, mam pokerowy odwyk: sesja oraz napisanie i obrona pracy magisterskiej
Napisane przez Sanczezzo
4,49bb/100 po 75k, ale to razem i SH, i FR, nie chce mi sie odfiltrowywac bo ciezko mi to idzie w pt4aha, i zakonczylem pol BI nad EV
ogolnie raczej kiepsko, bo niewiele mniejszy winrate mialem na raszu duzo wyzej, ale grane bylo pod volume, wiec jestem zadowolony. I nie, nie gram narazie, mam pokerowy odwyk: sesja oraz napisanie i obrona pracy magisterskiej
![]()
spoko, dzięki za odp. i GL, mam nadzieję, że jak wrócę w połowie maja do gry to będzie i u mnie podobnie ;]
Napisane przez GramNaTilcie
Napisane przez ohuzo
I taka ciekawostka - damki przynoszą mi większy profit od KK i to o całe 10BI.TOP3 mojego profitu:
AA 486 90.74% 55.3BI+
QQ 515 84.08% 53.9BI+
KK 480 88.96% 40.9BI+
później leci JJ, AQo, 33, AKs, KQs, 44, K8sTOP3 największych "bankrolożerców":
QJo 1040 40.19% 17.5BI-
98o 1028 18.29% 8.5BI-
KQo 978 54.29% 8.4BI-
jeszcze T9o i 87o każde po ponad 1000 wystąpień 15% skuteczności i po 7BI straty. Zapamiętać - nie grać offsuit connectorów!![]()
Hej gdzie przeczytać te staty które ręce przynoszą największe profity? Mam wrażenie że suited connectory przynoszą mi znacznie więcej zysku niż AJ+.
PT4 -> View stats -> Results -> po lewej Report dajesz na summary i group by: starting hands. Klikasz na My C Won i segreguje ci od największego/najmniejszego profitu.
Dodatkowo jeśli chcesz wyświetlić np tylko SC. Po lewej masz "Quick filters" dajesz "more filters..." -> hand values -> holdem hand range -> group select -> suited connectors -> save and apply.
I teraz masz pokazane tylko SC
Napisane przez Cornil
Ja używam obecnie używam defaulta z PT4, dodałem tylko Fold to 3Bet preflop i zmieniłem trochę kolorki (czerwony związany z agresją, zielony związany z foldami itp). I tak w sumie jak coś mnie interesuje to rozwijam hud w celu podglądnięcią szczegółowych informacji z podziałem na pozycję i streety.
"Fold to 3Bet" to tak naprawdę nie jest ta statystyka o którą nam chodzi.
"Fold to PF 3Bet After Raise" - to jest ta prawdziwa statystyka znana z HM czyli właśnie jak często villian folduje do 3beta.
Radzę szybko zmienić bo można się wpakować w niezłe tarapaty :sdrink
Napisane przez juniorek8
a gdzie można znaleźć ten fold to 3bet atrer raise? szukam i niewidze..
Jak dodajesz statystykę do HUDa to w tym oknie które się otworzy po prostu wpisz "Fold to PF 3Bet After Raise" tzn ctrl+c -> ctrl+v i gitara. A jak dalej ne pasi to wpisuj po kawałku zaczynając od "Fold" i będzie ci zawężać listę z wynikami
Napisane przez Sanczezzo
4,49bb/100 po 75k, ale to razem i SH, i FR, nie chce mi sie odfiltrowywac bo ciezko mi to idzie w pt4aha, i zakonczylem pol BI nad EV
![]()
SH i FR, czyli leciałeś na 8 stołów?
Napisane przez kustra
Chłopaczki, jaki winrate na nl50 osiągacie?
po 90k rąk na sh mam prawie 9bb/100
Napisane przez Bandsaw
Napisane przez kustra
Chłopaczki, jaki winrate na nl50 osiągacie?po 90k rąk na sh mam prawie 9bb/100
wow! a mozesz podac jakim grasz stylem? chodzi mi o vpip/pfr ♠_thumbsup:
Napisane przez slimy3
Napisane przez Bandsaw
Napisane przez kustra
Chłopaczki, jaki winrate na nl50 osiągacie?po 90k rąk na sh mam prawie 9bb/100
wow! a mozesz podac jakim grasz stylem? chodzi mi o vpip/pfr ♠_thumbsup:
36/27, z BU i CO gram prawie wszystko co suited i jestem okropnie aggro.
Orientuje się ktoś jak wygląda poziom na NL10 sh na zoomie w porównaniu do zwykłych stołów na P* na tych stawkach? Ile wyrabia się rake w przeliczeniu na 100 rozegranych rąk?
W sieci nie ma nic lepszego do toczenia piany z pyska niż omaha na zoomie, -25bi pod EV po 9k hands :fdrink dobrze ze to tylko plo2 ♠_biggrin:
Napisane przez szok38
Kolejna wersja HM1 :
http://www.holdemmanager.com/Downloads/HmUpdate_Release_1.12.10_04Apr2012.exeDo przetestowania dla cierpliwych , bardzo cierpliwych ...
Ja osobiście się poddaję , mam w tej chwili 3 trackery PT3 , PT4 , HM1 ... i serdecznie dość kopania się z koniem .
ten link nadal Wam działa? U mnie error 404...:/
Sluchajcie, mam problem. Do dzisiaj zoom i normalne stoliki dzialaly ok. Od dzis przy odpalonych 4 zoomach wystarczy, ze wejde w lobby cashowek , przestaje dostawac rece na zoomie. Kiedy odpale normalny stolik dostaje rece, zoom stoi ciagle zablokowany. Po odpaleniu 4-5 stolikow dostaje komunikat, ze mam juz otwarte 24 stoliki i nie mozna wiecej...... Restarty nic nie daja ciagle jest to samo. Miał ktos tak? Ma ktos jakis pomysl co z tym zrobic? Napisalem rano do nich ale zero odzewu i efektu.
Napisane przez Smokie111
Sluchajcie, mam problem. Do dzisiaj zoom i normalne stoliki dzialaly ok. Od dzis przy odpalonych 4 zoomach wystarczy, ze wejde w lobby cashowek , przestaje dostawac rece na zoomie. Kiedy odpale normalny stolik dostaje rece, zoom stoi ciagle zablokowany. Po odpaleniu 4-5 stolikow dostaje komunikat, ze mam juz otwarte 24 stoliki i nie mozna wiecej...... Restarty nic nie daja ciagle jest to samo. Miał ktos tak? Ma ktos jakis pomysl co z tym zrobic? Napisalem rano do nich ale zero odzewu i efektu.
u mnie to samo
napiasłem do supportu
Napisane przez RRiverStaRR
W sieci nie ma nic lepszego do toczenia piany z pyska niż omaha na zoomie, -25bi pod EV po 9k hands :fdrink dobrze ze to tylko plo2 ♠_biggrin:
Nieźle, ja w ostatnich 50k rąk w holdemie jestem -22bi poniżej ev