Przy graniu 6h na dzień ma się 61 dni wolnego(przy 8h/day 137) w roku według moich założeń.
Następną ma ciekawostkę FR są szybsze od SH w zoomie(czyli na FR da się rozegrać więcej handów). Na zwykłych było chyba odwrotnie?
Napisane przez Rumunus
Ja nie widzę u graczy na nl2 żadnej logiki i myślenia. np Koleś dziś raise z utg3 do 6c ja z AA daje re-raise do 16c on limpuje. Na suchym flopie raise do ok 20c on call turn spada 3 ja znów raise on all-in.Ja call widać było ,że koleś nieogranięty ew. spodziewałem się seta. A on pokazuje 43o i zgarnia pulę.![]()
O ile lepiej nie allinować się pre z QQ i AK. Tylko AA i KK reszta ewentualnie limp po re-raisie. Dziś na 0 ,ale mogło być lepiej bo zrobiłem parę złych calli. Dopiero się uczę cashy, ale praktyka czyni mistrza i myślę ,że niedługo będę mógł wyciągać z zooma średnio 4BI/h.
Dziś się nudziłem na wykładach i obliczyłem ,że można zdobyć supernove grają nl10 zooma przy założeniu ,że gramy średnio 5h na dzień i wyrabiając 55vpp.
5x55x365=100375vpp
ale to chyba fr
bo ja grając 4 stoły sh robię coś ponad 100vpp na godzinę
Mogliby cos zrobic z tym wchodzeniem na stoliki, tak jak bylo na rashu... jedno klikniecie i jestes w grze.
Napisane przez kondziorf
no przeciez klika sie join i OK i juz sa 4 stoly...
widać dla niektórych to i tak za dużo do zrobienia
Napisane przez shichibukaii
bedzie app na iphona kiedys?
Ja mam nadzieję ogromną aczkolwiek biorąc pod uwagę fakt, że muszą pracować nad tą betą żeby ją udoskonalić, to pewnie aplikacja na telefony się opóźni trochę
Napisane przez EDEK437
czy poziom na NL25 różni się jakoś od tego na na NL10?
Zagrałem na NL25 jakieś 1k rąk na zoomie ale imo różnica jest praktycznie żadna. Większość ludzi raczej wierzy w 4bety etc. i mega dużo jest fishy tak jak i na NL10.
Napisane przez Tomasson225
Napisane przez EDEK437
czy poziom na NL25 różni się jakoś od tego na na NL10?Zagrałem na NL25 jakieś 1k rąk na zoomie ale imo różnica jest praktycznie żadna. Większość ludzi raczej wierzy w 4bety etc. i mega dużo jest fishy tak jak i na NL10.
No właśnie fishe dziś uciekły ze zwykłych stołów 25 i wskoczyły na ZOOM.
Ja się pytam gdzie moje pieniądze w związku z tym ♠_p:
Napisane przez thatsitme
Napisane przez kondziorf
no przeciez klika sie join i OK i juz sa 4 stoly...widać dla niektórych to i tak za dużo do zrobienia
![]()
Na rashu bylo to zrobione lepiej. Majac odpalone 4 stoly gdy chcesz jeden zamknac bo sie podwoiles a nie chcesz grac na deepie, jest to pewien dyskomfort ze musisz kliknac na looby, kliknac na limit, zaakceptowac ze wchodzisz na zooma, pozniej jeszcze zatwierdzic buyina. Troche wiecej roboty niz na rashu gdzie klikales raz i juz sie kreciles ^^. Zdecydowanie wolabym klikac raz.
Napisane przez SzulerPL
Napisane przez Tomasson225
Napisane przez EDEK437
czy poziom na NL25 różni się jakoś od tego na na NL10?Zagrałem na NL25 jakieś 1k rąk na zoomie ale imo różnica jest praktycznie żadna. Większość ludzi raczej wierzy w 4bety etc. i mega dużo jest fishy tak jak i na NL10.
No właśnie fishe dziś uciekły ze zwykłych stołów 25 i wskoczyły na ZOOM.
Ja się pytam gdzie moje pieniądze w związku z tym ♠_p:
U mnie w cashierze :fuckyeah
na PLO10 też masa fiszarni. zagrałem coś około 3-4k rąk dzisiaj i fiszarni masa, gra bardzo swingowa, ale opłacalna na pewno.
Pastor, chyba pamietam ze po ostatnich 100k h BE miales juz nie grac rusha ;D ale w sumie to nie rush, to zoom, rozgrzeszam cie ;d
Nie wiem czy to bug zooma czy tak się zdarza na P* ,ale mając parke 99 łapiąc seta, następnie FH na turnie przegrywam rozdanie z tripsem ;oooo Wbijam w HH i pokazuje mi rękę, ale mojej nie widać, a w okienku czata pisze że przegrywam mając 2 pary wtf ?!?! Przecież nie przywidziało mi się że miałem FH trololol
I jak tam wasze zbijanie fortuny na tym zoomie ? Ja mam + 13 BI zaraz - 15BI pozniej znow na + i tak w kolko. Fajna, ale troche swingowa ta zabawka.