Przejdź do forum
Zoom Poker wystarto...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Zoom Poker wystartowal:)

595 Posty
201 Użytkownicy
0 Reakcje
93.1 K Wyświetlenia
Piotrek9456
Poker Player

Napisane przez Pietrenko
Zoom poker jest strasznie swingową rozgrywką :) Człowiek potrafi ugrac kilka BI w jednej sesji, a w kolejnej oddac ciut więcej :)
Jednak wszystkiego człowiek potrafi się nauczyc.

Mi się strasznie podoba ta rozgrywka, na razie gram na NL2, ale możecie mi powiedzieć jak bardzo różni się NL 2 od NL5? Jeszcze parę BI wygram i się przenoszę, ale lipa by było od razu 5 BI na wejściu stracić. :P

Odpowiedz
Cytat
Shniman
PokerStrategist

Napisane przez Shniman
Wie ktos czy rece z zoom'a lapia sie do pokertablerankings? I czy tracker zbiera gdzies rece z zooma? ?(
Zależy mi szczególnie na przebiegu 1 reki i chcialbym ja w jakis sposob odzyskac i odtworzyc , czy to mozliwe ?(

Ponawiam pytanie :rage:

Odpowiedz
Cytat
smack91
BlackMember

jest już jakiś PT czy HM dla zooma? w sensie czy działa coś z trackerów

Odpowiedz
Cytat
HandOnFire
BlackMember

Napisane przez Shniman

Napisane przez Shniman
Wie ktos czy rece z zoom'a lapia sie do pokertablerankings? I czy tracker zbiera gdzies rece z zooma? ?(
Zależy mi szczególnie na przebiegu 1 reki i chcialbym ja w jakis sposob odzyskac i odtworzyc , czy to mozliwe ?(

Ponawiam pytanie :rage:

ptr rak z rusha FTP nie trackowal , jak jest teraz to nie wiem. Rece z zoomapowinny sie zapisywac jak z normlanych stolow

Odpowiedz
Cytat
wasilek123
Oldschool Grinder

czytałem na forum HM że ma być dzisiaj HM podobno PT już jest

Odpowiedz
Cytat
baranek
Oldschool Grinder

Cytat: Napisane przez baranek Cytat: siweq86 czy komuś jeszcze po updacie zaczął się pieprzyć hud i statystyki nie trzymają się preferowanego miejsca i latają po całym stole? Mam to samo w PT3 i za ch.. nie mogę sobie z tym poradzić To była moja wina. Soft w Starsach musi być po ang

:facepalm: :facepalm: :facepalm: że ja na to nie wpadłem od razu. Przeinstalowywałem trackera, zmieniałem ustawienia, a wystarczyło zmienić soft po angielsku :D THX :sdrink

Odpowiedz
Cytat
piecykowy
BlackMember

Napisane przez wasilek123
czytałem na forum HM że ma być dzisiaj HM podobno PT już jest

mam nadzieję, że tak będzie :)

Odpowiedz
Cytat
Mocnym
Oldschool Grinder

Napisane przez whiler

Napisane przez Mocnym

Napisane przez mira901
A czemu HM2 nie pobiera mi rąk z zooma? :(
Najnowsza wersja HM...

This: http://forums.holdemmanager.com/hm2-releases/173811-internal-pre-release-version-stars-fix.html

Ale na własne ryzyko.

to jest jakiś update ze stycznia, po co wprowadzasz w bląd? :f_rolleyes:

My bad, nie tego linka wkleiłem. Sorry.

Tu jest link do ostatniej wersji, która pobiera ręce z zooma: http://www.holdemmanager.com/Downloads/Hm2_2.0.0.6470.exe

Odpowiedz
Cytat
insanepro
Elite Grinder

Ale pobiera ręce i jest HUD ? czy tylko pobiera ręce.

Odpowiedz
Cytat
Mocnym
Oldschool Grinder

Tylko pobiera ręce. Na huda czekamy. Ma być jeszcze dzisiaj łatka, która naprawi huda na zoomie. Tak pisał jeden z devów na forum HM.

Odpowiedz
Cytat
piecykowy
BlackMember

Napisane przez Mocnym
Tylko pobiera ręce. Na huda czekamy. Ma być jeszcze dzisiaj łatka, która naprawi huda na zoomie. Tak pisał jeden z devów na forum HM.

a nie wiesz czy z HM1 będzie tak samo ?

Odpowiedz
Cytat
Mocnym
Oldschool Grinder

Napisane przez piecykowy

Napisane przez Mocnym

a nie wiesz czy z HM1 będzie tak samo ?

Jeden z devów na forum pisał, że kiedy już zrobią huda i import rąk z zooma w HM2, zajmą się HM1.

Odpowiedz
Cytat
siweq86
Oldschool Grinder

może ktoś zechce się podzielić :)
1. Ile stealujecie z BU i jaki limit?
2. Jaki macie cbet z BU?
3. Jaki macie cbet oop?
4. Czy gracie deep czy robicie rejoin?

U mnie na nl5
1. 41%
2. 70%
3. 65%

Odpowiedz
Cytat
Rumunus
PokerStrategist

Ja nie widzę u graczy na nl2 żadnej logiki i myślenia. np Koleś dziś raise z utg3 do 6c ja z AA daje re-raise do 16c on limpuje. Na suchym flopie raise do ok 20c on call turn spada 3 ja znów raise on all-in.Ja call widać było ,że koleś nieogranięty ew. spodziewałem się seta. A on pokazuje 43o i zgarnia pulę. :facepalm:

O ile lepiej nie allinować się pre z QQ i AK. Tylko AA i KK reszta ewentualnie limp po re-raisie. Dziś na 0 ,ale mogło być lepiej bo zrobiłem parę złych calli. Dopiero się uczę cashy, ale praktyka czyni mistrza i myślę ,że niedługo będę mógł wyciągać z zooma średnio 4BI/h.

Dziś się nudziłem na wykładach i obliczyłem ,że można zdobyć supernove grają nl10 zooma przy założeniu ,że gramy średnio 5h na dzień i wyrabiając 55vpp.
5x55x365=100375vpp

Odpowiedz
Cytat
Lookbehind
Oldschool Grinder

nl100 test udany wpadły 3buiny w jakąś godzinę po tym jak przegrałem 3 na nl25, , poflloatowałem troche, raisnąłem trochę cbetów, jak na razie gracze bardzo szczerzy na nl100 przy stackofach pre, ale kareta vs mój full mnie nie ominęła. Do zobaczenia przy stołach.

Odpowiedz
Cytat

Napisane przez Rumunus

5x55x365=100375vpp

365 dni w roku? A znajomi, imprezy, siłownia, kasyna, fury, koks, lasery, feudalizm, złoto i dupeczki to gdzie?

Odpowiedz
Cytat

to graj 6h dziennie i juz masz free time ;d

Odpowiedz
Cytat
Maciekmax
PokerStrategist

Czekacie na tego huda jak nie wiem na co, teraz praktycznie każdy reg ma trackera i jaki to daje edge. Jedynie nad graczami rekreacyjnymi. Dla mnie osobiście byłoby lepiej gdyby nie było w ogóle huda dla zooma dla nikogo ;)

dzisiaj ugrałem z 5k rąk na nl100 głównie sh, gra się świetnie gdy nikt nie ma na ciebie statów i można mega dużo 3betować/4betować itp. ale niestety updejty trackerów to zjebią .

Odpowiedz
Cytat
queristo
PokerStrategist

Napisane przez Rumunus
O ile lepiej nie allinować się pre z QQ i AK. Tylko AA i KK reszta ewentualnie limp po re-raisie.

Na nl2? Widywałem tam ludzi stakujących się z AQ, AJ, czasem jakąś średnią parką. Jeden koleś (half stack) zagrał limp/all-in z QJo, inny wrzucił stacka z AKo na 200bb deep.

Napisane przez Rumunus
Dopiero się uczę cashy, ale praktyka czyni mistrza i myślę ,że niedługo będę mógł wyciągać z zooma średnio 4BI/h.

Pod warunkiem, że wykręcisz win rate na poziomie 40bb/100. Raczej wątpię.

Odpowiedz
Cytat
Wojaq
PokerStrategist

Napisane przez Maciekmax
Czekacie na tego huda jak nie wiem na co, teraz praktycznie każdy reg ma trackera i jaki to daje edge. Jedynie nad graczami rekreacyjnymi. Dla mnie osobiście byłoby lepiej gdyby nie było w ogóle huda dla zooma dla nikogo ;)

dzisiaj ugrałem z 5k rąk na nl100 głównie sh, gra się świetnie gdy nikt nie ma na ciebie statów i można mega dużo 3betować/4betować itp. ale niestety updejty trackerów to zjebią .

przecież pt3/4 działa od początku :ayfkm:

Odpowiedz
Cytat