to potencjalnie wystarczy wymyslic zgrabną historię dlaczego nick ten obraża innych graczy
muuuka
Post który zacytowałeś ściśle wiąże się z moimi poprzednimi postami. Czytając tylko ten jeden post można wyciągnąć błędne wnioski jakoby aby zmienić nick trzeba poprosić o zamknięcie starego konta i otworzyć nowe. Nie o to mi chodziło. Zamknięcie starego konta i otwarcie nowego to procedura jaką wykonuje P* jeśli zgodzi się zmienić nam nick.
Faktem jest, że o zmianę nicku prosiłem dość dawno kiedy nie grałem jeszcze na żadne znaczące pieniądze, więc może nie widzieli u mnie tych przeciwwskazań co u was. Jednakże skoro zmienili nick regowi, któy gra z Demiurg'iem to chyba nie to jest problemem.
Pojawiło się sporo watpliwości więc postaram się wyjaśnić kwestię zmiany User ID na PokerStars. Generalną zasadą jest, że po rozpoczęciu gry na prawdziwe pieniądze zmiana User ID nie jest już możliwa. Gracze, którzy twierdzą, że zmienili swoje ID, zrobili to zapewne grając jeszcze na wirtualne pieniądze.
Wyjątki możliwe są jedynie w szczególnych przypadkach np gdy User ID jest obraźliwe, składa się z imienia i nazwiska i dodatkowo gracz nie ma zbyt długiej historii gry na prawdziwe pieniądze.
W takich przypadkach zmienia się samo User ID. Nie następuje odłączenie od danego programu afiliacyjnego i nie ma tez możliwości podłączenia nowego User ID pod inny program afiliacyjny.
Pozdrawiam
Michał
PL VIP Coordinator
Napisane przez PokerStarsVIP
Pojawiło się sporo watpliwości więc postaram się wyjaśnić kwestię zmiany User ID na PokerStars. Generalną zasadą jest, że po rozpoczęciu gry na prawdziwe pieniądze zmiana User ID nie jest już możliwa. Gracze, którzy twierdzą, że zmienili swoje ID, zrobili to zapewne grając jeszcze na wirtualne pieniądze.Wyjątki możliwe są jedynie w szczególnych przypadkach np gdy User ID jest obraźliwe, składa się z imienia i nazwiska i dodatkowo gracz nie ma zbyt długiej historii gry na prawdziwe pieniądze.
W takich przypadkach zmienia się samo User ID. Nie następuje odłączenie od danego programu afiliacyjnego i nie ma tez możliwości podłączenia nowego User ID pod inny program afiliacyjny.
Pozdrawiam
Michał
PL VIP Coordinator
A czy istnieje mozliwos odpiecia konta od afiliante?
a jak to jest ze zmianą avatarów? Z tego co mi wiadomo można zrobić to tylko raz. Ale jak oglądam sobie czasem gierki na HS to regi stamtąd co jakiś czas mają inny obrazek
Napisane przez lukmac82
a jak to jest ze zmianą avatarów? Z tego co mi wiadomo można zrobić to tylko raz. Ale jak oglądam sobie czasem gierki na HS to regi stamtąd co jakiś czas mają inny obrazek
Pomoc >
Kontakt z obsługą klienta >
Kategoria : Konto >
Podkategoria : Awatary >
Temat : zmiana awatara
Wpisz swoją wiadomość : Witam proszę o zmianę awatara
...wyślij , potwierdź , czekasz na mail parę godzin i Masz odblokowaną kolejną zmianę ,
klikasz : Konto >
Wybierz zmień obrazek ,
Wybierasz obrazek , czekasz na akceptacje ...
(gołych pań nie akceptują)
Cieszysz się z nowego obrazka ,
cały proces Możesz powtarzać wiele razy , ja zmieniałem kilka odkąd gram , z 2 lata....
Piwo się należy , więcej infromacji na gg : 12410151
(ewentualne podziękowania również tam )