cze czy jest mozliwa zmiana nicku na pokerstars? grał ze mna bardzo dobry reg , zawsze 22 stoly i byl z taiwanu ,i gral zawsze po 24 , od 2 dni go nie widuje( gra co dziennie zawsze) natomiast zamiast tego gra typek tez z taiwanu , tez 22 stoly tez po 24 , ale ma zmieniony nick w stylu , było : demiurg12 dem1urg12
w szczególnych wypadkach jest, ja mialem np. screenname imienazwisko i pozwolili zmienić, ale to w drodze wyjatku
Easy. Napiszą, że to jedyny raz, ale jak napiszesz do nich po pół roku to zmienią jeszcze raz znowu pisząc, że to jedyny raz...
Upewnij się tylko, że przypiszą Ci to nowe konto do P*, bo zmiana nicku wiążę się ze zamknięciem starego konta i otworzeniem nowego.
Napisane przez evLeisure
Easy. Napiszą, że to jedyny raz, ale jak napiszesz do nich po pół roku to zmienią jeszcze raz znowu pisząc, że to jedyny raz...Upewnij się tylko, że przypiszą Ci to nowe konto do P*, bo zmiana nicku wiążę się ze zamknięciem starego konta i otworzeniem nowego.
Mógłbyś rozwinąć?
Witam wszystkich,
evLeisure ma częściowo rację, jednak zdarzają się przypadki, że support PokerStars zmienia nick bez zakładania nowego konta. Ciężko powiedzieć jednoznacznie dlaczego support PokerStars zezwala na zmianę konta/screen name ponieważ każdy taki przypadek rozpatrywany jest indywidualnie. Przeważnie robi to gdy nick jest obraźliwy dla innych graczy, godzi w "netykietę" (źle odbierany przez społeczność graczy), jest podobny do maila gracza etc.
Pozdrawiam
Zmiana nicku bez zakładania nowego konta jest niewykonalna. P* przeprowadza cały proces zamknięcia konta, założenia nowego i przesłania środków za nas, więc niektórzy nie wczytując się w mejle mogli po prostu nawet nie wiedzieć, że dostali nowe konto
Napisane przez muuuka
Mógłbyś rozwinąć?![]()
Napisz po prostu do supportu z prośbą o zmianę nicku
mnie napisali, że nigdy nie zmieniają, bo dbają o graczy, statsy ready i inne duperele. ;x no chyba że obraźliwy itp.
Może mam dar przekonywania
Chociaż nie pamiętam, abym napisał coś innego niż pytanie o zmianę nicku...
Pisaliście do polskiego czy angielskiego supportu? Polski zazwyczaj odmawia wszystkiego...
Napisane przez preludiumm
mnie napisali, że nigdy nie zmieniają, bo dbają o graczy, statsy ready i inne duperele. ;x no chyba że obraźliwy itp.
I mi napisali to samo, z tymże było to ~rok temu. I tak, pisałem do polskiego supportu.
Myślicie, że to ma znaczenie?
Ja dokładnie dostałem taką samą odpowiedź: zmiana nicku nie jest mozliwa, w trosce o innych graczy, statystyki bleble...
Ja pisalem do angielskiego, kiedy mi polski 5 dni odpisywal wiec mozna. Powiedziec, ze walnalem focha.
Napisane przez evLeisure
Zmiana nicku bez zakładania nowego konta jest niewykonalna. P* przeprowadza cały proces zamknięcia konta, założenia nowego i przesłania środków za nas, więc niektórzy nie wczytując się w mejle mogli po prostu nawet nie wiedzieć, że dostali nowe konto![]()
Napisane przez muuuka
Mógłbyś rozwinąć?![]()
Napisz po prostu do supportu z prośbą o zmianę nicku
![]()
Hej,
Piszę to co jestem pewien na 100%. Zmiana nicka bez zmiany konta jest wykonalna, sam miałem tak zmienianego nicka więc wiem o czym mówię.
Napisane przez preludiumm
Ja pisalem do angielskiego, kiedy mi polski 5 dni odpisywal wiec mozna. Powiedziec, ze walnalem focha.
Z tego co mi wiadomo, to właśnie częściej ENG support wyraża na to zgodę niż PL support więc jeśli bardzo Ci na tym zależy wysłałeś maila w dobre miejsce.
Pozdrawiam
SzulerPL
No nie wiem... Jak z nimi pisałem to powiedzieli, że jedynym sposobem na zmianę nicku jest zamknięcie starego konta i otwarcie nowego.
kerione -
jak zmienili ci nicka?
piszecie ze zmieniaja konto ale robi to support z autiomatu? czy samemu mozna zalozyc konto zeby podrzucic kod marketingowy?
mi polski support odmawial dopiero dwa razy
Napisane przez evLeisure
Zmiana nicku bez zakładania nowego konta jest niewykonalna. P* przeprowadza cały proces zamknięcia konta, założenia nowego i przesłania środków za nas, więc niektórzy nie wczytując się w mejle mogli po prostu nawet nie wiedzieć, że dostali nowe konto![]()
Przy zmianie konta rozumiem, że wszystkie FPP, VPP są przenoszone na nowe? O środkach na koncie nie wspomnę, bo to pewne.
Napisane przez evLeisure
SzulerPL
No nie wiem... Jak z nimi pisałem to powiedzieli, że jedynym sposobem na zmianę nicku jest zamknięcie starego konta i otwarcie nowego.
Nie robią tego w drodze wyjątku czy coś? Nie jest tak, że zamknięcie konta na własne życzenie oznacza permanentną rezygnację z gry na pokerstars? Jeśli nie tajemnica, miałeś jakieś rzeczowe argumenty czy zwyczajnie napisałeś, że po prostu chcesz? Sam bym z chęcią zmienił swój.
PS. Jeśli ktoś tu zmieniał nick bez poważnych powodów typu dane osobowe, wulgarność itp to poproszę o jakieś wskazówki dotyczące postępowania z supportem.
Hello Tomasz,
Thank you for your email.
Unfortunately, we cannot approve a change to your PokerStars User ID.
We believe that an important part of poker is knowing an opponent. This is because the more you play against someone, the better you know their style of play, and thus how to react to it. If someone changes their User ID, the other players will think it is someone new, but that person still knows them, thus gaining an experience advantage at the tables.
While we can appreciate your strong desire to change your User ID, this policy protects everyone who plays at PokerStars, including you. It would not be fair if one of your opponents, who knows your play very well, changed their User ID, and hide behind a new identity, using their experience of your play to beat you.
We hope you understand the reasoning behind our policy decision. Please let us know if we can assist you further, and thank you for playing at PokerStars.