Przejdź do forum
Zakaz gry w Twoim k...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Zakaz gry w Twoim kraju

14 Posty
9 Użytkownicy
5 Reakcje
2,734 Wyświetlenia
denacikk
Oldschool Grinder

Witam, po dłuższej przerwie wróciłem do aplikacji mobilnej i teraz przy sprawdzaniu lokalizacji wyskakuje, że w moim kraju obowiązuje zakaz gry. Łączę się normalnie z Polski.

Odpowiedz
Cytat
13 odpowiedzi
aleasy77
PokerStrategist

Witam, ja przy próbie uruchomienia, pobiera mi się aktualizacja aplikacji i przy próbie update pojawia mi się błąd. W mobilnej z tego co kojarzę jakiś czas temu zrobili wymóg dostępu do lokalizacji.

Odpowiedz
Cytat
19kruk90
Legacy Member

Mam ten sam problem. Przy aktualizacji PokerStars pobiera się normalnie ale przy instalacji wyskakuje błąd: podczas analizowania pakietu wystąpił problem. Gram na telefonie do tej pory nie było problemu przy każdej aktualizacji wszystko było ok. Czy ktoś może mi pomóc. Ktoś coś wie czemu tak się dzieje?

Odpowiedz
Cytat
izotek
PokerStrategist

zmieńcie serwery dns w ustawieniach sieciowych i będzie działało

Odpowiedz
Cytat
AdrianSarn
Legacy Member

Jak gracie na iOS to musicie zmienić kraj w swoim urządzeniu.

Odpowiedz
Cytat
19kruk90
Legacy Member

Nigdy czegoś takiego nie robiłem. Jesteś wstanie mi pomóc jak to zrobić?

Odpowiedz
Cytat
mk0ltun
PokerStrategist

Wydaje mi się, że musisz zmienić kraj w ustawieniach dla multimedia i zakupy —> kraj/region. Ja tam ustawiam na Maltę żeby pobrać aplikację i ewentualną aktualizację. Po pobraniu i zainstalowaniu możesz zmienić sobie na Polskę.

Odpowiedz
Cytat
19kruk90
Legacy Member

Nigdzie nie widzę na swoim telefonie czegoś takiego jak multimedia i zakupy.
Mam telefon realme 7 PRO android

Odpowiedz
Cytat
19kruk90
Legacy Member

Dzięki za pomoc. Ogarnąłem i działa

Odpowiedz
Cytat
Masio88
PokerStrategist

Mam ten sam problem, zmieniłem także VPN w programie DNS Changer, ale nic to nie dało, na kompie grałem wczoraj normalnie, jak ktoś ma jakieś rozwiązanie to proszę o pomoc.

Odpowiedz
Cytat
19kruk90
Legacy Member

Ja pobrałem z tej strony ttps://1.1.1.1/dns/ aplikacje 1.1.1.1 +warp: Safer Internet i działa

Odpowiedz
Cytat
Masio88
PokerStrategist

Ogarnąłem, co prawda w tym moim DNS Changer, ale dopiero mi zainstalowało aktualizację i poszło jak zmieniłem na "SafeDNS". Dzięki za pomoc :)

Odpowiedz
Cytat
zyvy
PokerStrategist

witam
normalnie zyje w irlandi , ale przyjechalem na pare miesiecy do polski i myslem zeby troche pograc tuatj w pokera(party poker, netbet, 888poker).
jesli uzywam mojej irlandzkiej karty (hotspot) to wszytko chodzi bezproblemowo.
jeli prubuje sie polaczyc z polskiej karty(play) to wszytko co jest zwiazane z pokerem jest blokowane nawet w przegladarce nie ejstem wstanie wejsc na strone pokerstrategy:), jesli zmienie dns na 8.8.8.8 to przynajmniej ejstem w stanie w googlach(przegladarka) wpisac cos z pokerem i bede w stanie na jakas stronke wejsc , wtedy dopiero jestem w stanie wejsc np. na pokerstrategy.
jesli odpalam jakikowiek z wymienionych (party poker, netbet, 888poker) nie jestem w stanie sie zalogowac , dostaje infformacje ze w tym kraju nie jest dostepne granie w pokera(parafraza).

zastanawiam sie w takim razie w jaki sposob moglbym w polsce grac w pokera, chyba ze jest to tylo dostepne na poker stars (nie lubie tam grac).
jesli ktos moglby mnie pokierowac w jakims kierunku zebym byl w stanie sie moc zalogowac i grac

dzieki

Odpowiedz
Cytat
FulHaus
PokerStrategist

Na PartyPoker i 888 nie zagrasz, bo jakiś czas temu zablokowali dostęp dla polskich graczy.

Tu masz roomy, na których możesz grać:
https://polska.pokerstrategy.com/bonus-offers/#devices/windows/

Odpowiedz
Cytat