Przejdź do forum
Internal Error 674/...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Internal Error 674/1064

7 Posty
5 Użytkownicy
2 Reakcje
925 Wyświetlenia
Kaczy93

Cześć,

Mam problem z zalogowaniem sie na starsy na komputerze. Problem pojawił się w niedziele kiedy próbowałem przenieść turniej z telefonu na laptopa, a mianowicie pojawia się komuniat: Please contact support through our Help Center. Mention Internal Error 674/1064. Pomimo tego, że skonczyłem grać turniej w niedziele to do dnia dzisiejszego nie mogę się zalogować na laptopie. Co ciekawe na teefonie loguje się bez problemu i nie pojawia się okienko o transferze. Oczywiście wylogowałem się prawidłowo z telefonu. Weryfikowałem na trzech różnych laptopach i wszędzie jest to samo. Kontaktowałem się za pomocą Help Center oraz mailowo, ale zastanawiam się czy po migracji domeny na .com nie zmienił się adres support. Jeżeli ktoś miał podobny problem lub wie jak szybko skontaktować się z supportem będę bardzo wdzięczny :)

Odpowiedz
Cytat
6 odpowiedzi
emomaniac

Masz zawieszoną sesję logowania i chyba tylko support może to ręcznie skasować lub skasuje się automatycznie jak zrobią restart serwerów :)
Spróbuj napisać na maila support@starsaccount.eu podobno odpisują nawet po zmianie domeny na .com, ale może to trochę potrwać.
Możesz też spróbować kontaktu na twiterze.

Odpowiedz
Cytat
michal91

Ja dziś chciałem zagrać na tel bo tylko tam gra i jest aktualizacja i dochodzi do 100% i wyskakuje błąd, pierwszy raz takie coś, tel był włączony i wyl i ciągle to samo

Odpowiedz
Cytat
Kaczy93 Autor wątku
Kaczy93

Udało mi sie dogadać na czacie i chyba tak jak napisałeś o zawieszonej sesji, ponieważ po chwili mi odblokowali. Dzięki za pomoc :)

Odpowiedz
Cytat
DeeJay90

Napisane przez michal91
Ja dziś chciałem zagrać na tel bo tylko tam gra i jest aktualizacja i dochodzi do 100% i wyskakuje błąd, pierwszy raz takie coś, tel był włączony i wyl i ciągle to samo

Ja mam to samo . Ogarnąłeś to jakoś?

Odpowiedz
Cytat
Masio88

Zmień VPN jakimś programem np. DNS Changer wybierz tylko w opcjach "Save internet", następnie zainstaluj jeszcze raz aktualizację i powinno działać. Po tym możesz wyłączyć zmianę VPN.

Odpowiedz
Cytat
Masio88

Zmień VPN jakimś programem np. DNS Changer wybierz tylko w opcjach "Save internet", następnie zainstaluj jeszcze raz aktualizację i powinno działać. Po tym możesz wyłączyć zmianę VPN.

Odpowiedz
Cytat