Przejdź do forum
Zablokowane wyplaty...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Zablokowane wyplaty na Skrill?

11 Posty
8 Użytkownicy
2 Reakcje
1,793 Wyświetlenia
Bilson
Elite Grinder

https://prnt.sc/j3sqpc

o co chodzi?

Odpowiedz
Cytat
10 odpowiedzi
portal348
PokerStrategist

mam to samo nie wiem o co chodzi :)

Odpowiedz
Cytat
RobertByku2
PokerStrategist

Również to samo. Czekać tylko na komunikat.

Odpowiedz
Cytat
pzbrojny
PokerStrategist

Alle to info od starsa? Mam nadzieję,że to tylko jakas awaria. Tydzień temu czekałem 24h,napisałem do *. W końcu kasa doszła.Ale mi odpisali .." Your recent Skrill withdrawal request has been rejected by our processors for the following reason: Insuficient funds" i żebym się skontaktował ze skrill i dowiedział się czy tego rodzaju fundusze mogę otrzymywać na konto.

Odpowiedz
Cytat
Bilson Autor wątku
Bilson
Elite Grinder

Info z supportu:

Unfortunately, we are currently experiencing a technical issue with our payment processor for Skrill.

We do not have an exact time frame when the issue will be resolved, but rest assured that we are working toward a swift resolution and hope to process transactions using this method shortly.

Tak więc luzik :f_cool:

Odpowiedz
Cytat
RobertByku2
PokerStrategist

Skrill już działa, natomiast mimo, że w informacji "możliwe do wypłacenia" mam wypisanego całego rolla, to przechodząc w kolejnych krokach do opcji wypłaty pokazuje mi możliwość wypłacenia jedynie połowy rolla. Mieliście taki kłopot? Dawno już wykręciłem taki obrót, by móc wypłacić całość.

Odpowiedz
Cytat
Mariosgh
Poker Player

Napisz do supportu, przecież ci szybko odpiszą.

Odpowiedz
Cytat
Azzinoth
PokerStrategist

Działa wam normalnie ten Skrill ? Niby można zrobić wypłatę i niby mają 72h na to ale wiadomo tu zawsze myło 5-10 minut max a tu wypłata wisi na starsach od 3h w pending niby mają jeszcze czas ale zawsze było inaczej więc budzi to pewną niepewność.

Odpowiedz
Cytat
RobertByku2
PokerStrategist

Dziś zleciłem wypłatę $100 na Skrill, $48 poszło automatycznie, a reszta wg słów supportu do 72h może dojść. Coś kombinować przy Skrillu zaczęli. Nie miałem wcześniej takiej sytuacji, zawsze mogłem wypłacać i wpłacać każdą kwotę, gdy już obrót wymagany robiłem.

Odpowiedz
Cytat
kNoq001
PokerStrategist

nic nie zaczeli kombinowac, takie sytuacje, gdy wyplaty dochodzily na raty, mialem juz kilka lat temu

Odpowiedz
Cytat
EmiyaKiritsugu
PokerStrategist

Napisane przez RobertByku2
Dziś zleciłem wypłatę $100 na Skrill, $48 poszło automatycznie, a reszta wg słów supportu do 72h może dojść. Coś kombinować przy Skrillu zaczęli. Nie miałem wcześniej takiej sytuacji, zawsze mogłem wypłacać i wpłacać każdą kwotę, gdy już obrót wymagany robiłem.

Tam zdaje się funkcjonuje coś w rodzaju chargebacka znanego z kart kredytowych/debetowych tj. Jeśli np. wpłaciłeś 60$, zrobiłeś z tego 100$ i wypłaciłeś całość to najpierw pójdzie (niemal natychmiastowo) przelew na 60$, a potem dopiero nowa transakcja na 40$. Tak było od wieków już na skrillu.

Odpowiedz
Cytat