.
Ja mam problem z wysokim rake'iem i gownoskrzynkami zamiast rb, myślisz, że jak napisze "nie na odpierdol" to coś zaradzą?
To duzy problem, ale za to masz ogromne fieldy graczy na turniejach co powoduje, ze wygrane sa wysokie, ale sprobuj napisac huj tam.
Napisane przez rafalos890
Ja mam problem z wysokim rake'iem i gownoskrzynkami zamiast rb, myślisz, że jak napisze "nie na odpierdol" to coś zaradzą?![]()
To po hu.. tam gracie jest PARTY
NIE POZDRAWIAM
Zarabiaj pieniądze winratem a nie bazuj na rb to problem zniknie. Tysiące regów jakoś sobie radzi więc ten twój problem to raczej nie wysoki rake czy gównoskrzynki tylko twoja słaba gra.
Nie dziękuj.
Jestem na plusie dzieki swojej grze, co nie zmienia faktu, ze nie chce i nie bede juz raczej gral na p *, bo dużo lepiej i przyjemniej gra mi się na party
party jest spoko po aktualizacji no i o wiele mniejsze fieldy do przebicia. jak jeszcze doloza jakis zmian to w ogole bedzie git:)
.
Jak chciałem reload na Party, to mnie gość zapytał ile zamierzam wpłacić. Odpowiedziałem 50$ i dostałem bonus 50$ - bardzo rozsądne i fajne podejście.
.
Nic nie muszę - mogę.
Fajne jest to, że dają bez zbędnych problemów i tyle ile sobie zażyczymy (na ile szacujemy swoje siły).
W każdym razie mnie takie podejście pasuje i tyle.
Napisane przez Jarzab86
Ok, dzięki za info Rekkin
zaraz ich poinformuje, znajde temat tylko
znalazlem
Sam sobie zablokowałem starsy bo te skrzynki sobie moga wsadzić w d... i mi podziękowali tyle że ich wyprzedziłem... dzięki temu gram sobie na krzakach typu AmericasCard.... gdzie rb stały to 27% + rake race tygodniowy co tydzień to kilkadziesiąt tysięcy$ + bonusy
Szkoda, ze nie mozna grindowac satelitek na starsach jesli to prawda. I lepiej jest miec rakeback niz nie miec, ale jest to bardziej istotne w postaci cashowek niz turniejow. Rake race tez spoko, dzieki za info ze cos takiego jest jak AC
NIE! Dziady jedne, grałem se czy spiny, wywaliło mi polonczenie, a refunda dali tylko za jednego, nie lubie gnoi
noi rejkbak dziadoski!
Napisane przez rafalos890
Ja mam problem z wysokim rake'iem i gownoskrzynkami zamiast rb, myślisz, że jak napisze "nie na odpierdol" to coś zaradzą?![]()
Ja mam problem z tylnym mostem do Poldka ("borewicza" znaczy się) nigdzie nie mogę go kupić, stoi złom pod stodołą, myślisz, że PokerStars mi pomoże? Kurwa nie sądzę!
Napisane przez Bolexx
Sam sobie zablokowałem starsy bo te skrzynki sobie moga wsadzić w d... i mi podziękowali tyle że ich wyprzedziłem... dzięki temu gram sobie na krzakach typu AmericasCard.... gdzie rb stały to 27% + rake race tygodniowy co tydzień to kilkadziesiąt tysięcy$ + bonusy
i jak Ci sie tam gra ? Ostatnio byla burza w internecie o boty i ACR sie przyznal ze mieli z tym problen ale jakos tam to sprobowali unormowac.