Jaka jest obecnie najlepsza opcja wypłaty z Ps.eu? Dzięki.
Revolut konto w Usd i wypłata karta z bankomatu? Czy może opcja przelewu?
Korzystam z Muchbetter ale z racji tego że mam podpięty do Ps.es nie mogę korzystać na Ps.eu , dość dziwna sprawa.
Napisane przez Peter0707
Korzystam z Muchbetter ale z racji tego że mam podpięty do Ps.es nie mogę korzystać na Ps.eu , dość dziwna sprawa.
ja mam ecopayz tu i tam taki sam i jest git
mampokera dobrze pisze. Starsy nie pobieraja prowizji od wyplaty wiec bez roznicy. Wazniejsza jest droga jak wyplacic te pieniadze pozniej. Tu juz by trzeba zobaczyc jakie prowizje maja eportfele za wyplaty z bankomatu lub platnosci w sklepie.
Nie wiem czy było, to pisane na tym forum. Ale Jack Daniels na swoich grupach na fb wielokrotnie wałkował temat bezpieczeństwa wypłat na Revoluta. Revolut mianowicie od jakiegoś czasu ma licencje w EU (nie wiem czy dokładnie w Polsce też) , funkcjonuje jak normalny bank i podlega tym samym prawnym obowiązkom oraz środkom kontroli jak inne banki. Vide skarbówka, zgłaszanie przelewów, sprawdzanie przelewów itp.
Nie chcę niepotrzebnie siać paniki, bo może ktoś dokładnie wgryzł się w temat i nie jest to do końca tak (bo częściowo na pewno jest to prawda). Dzielę się tylko informacjami z którymi się spotkałem.
Napisane przez mat2000
Nie wiem czy było, to pisane na tym forum. Ale Jack Daniels na swoich grupach na fb wielokrotnie wałkował temat bezpieczeństwa wypłat na Revoluta. Revolut mianowicie od jakiegoś czasu ma licencje w EU (nie wiem czy dokładnie w Polsce też) , funkcjonuje jak normalny bank i podlega tym samym prawnym obowiązkom oraz środkom kontroli jak inne banki. Vide skarbówka, zgłaszanie przelewów, sprawdzanie przelewów itp.Nie chcę niepotrzebnie siać paniki, bo może ktoś dokładnie wgryzł się w temat i nie jest to do końca tak (bo częściowo na pewno jest to prawda). Dzielę się tylko informacjami z którymi się spotkałem.
Ma licencję na Litwie.
Fakt jest taki, że jak kiedyś komornik wszedł mi na konta bankowe (jakieś 1.600,00 mu się przypomniało), to zajęcie pojawiło się wszędzie z wyjątkiem Revoluta.
Także w Polsce jest jakaś różnica pomiędzy Revolutem a "normalnymi" bankami. W tym wypadku na plus.
Napisane przez Elzo2012
Napisane przez mat2000
Nie wiem czy było, to pisane na tym forum. Ale Jack Daniels na swoich grupach na fb wielokrotnie wałkował temat bezpieczeństwa wypłat na Revoluta. Revolut mianowicie od jakiegoś czasu ma licencje w EU (nie wiem czy dokładnie w Polsce też) , funkcjonuje jak normalny bank i podlega tym samym prawnym obowiązkom oraz środkom kontroli jak inne banki. Vide skarbówka, zgłaszanie przelewów, sprawdzanie przelewów itp.Nie chcę niepotrzebnie siać paniki, bo może ktoś dokładnie wgryzł się w temat i nie jest to do końca tak (bo częściowo na pewno jest to prawda). Dzielę się tylko informacjami z którymi się spotkałem.
Ma licencję na Litwie.
Fakt jest taki, że jak kiedyś komornik wszedł mi na konta bankowe (jakieś 1.600,00 mu się przypomniało), to zajęcie pojawiło się wszędzie z wyjątkiem Revoluta.
Także w Polsce jest jakaś różnica pomiędzy Revolutem a "normalnymi" bankami. W tym wypadku na plus.
Zajęcie konta przez komornika to zupelnie inna bajka i żaden argument. Mógłbym napisać dokładnie w jaki sposób komornik zajmuje rachunki bankowe, ale to w kontekście tego tematu mało istotne.
Napisane przez Peter0707
W Pokerstars najlepiej wcześniej konwersja na Euro. wypłacasz za free wtedy. Z revolut możesz gotówka do 800 zeta za darmo w miesiąc przy koncie darmowym. Później bodajże 0,5% od kwoty powyżej 800. Ja sobie przelewam na konto w Polskim banku. Ogólnie używam Revolut do podróży służbowych za granicą, na wakacje , a także wszelkiego rodzaju zakupy w internecie i w sklepach. Wtedy masz większą wiarygodność . Od dwóch lat korzystam i żadnych totalnie opłat nie mam . Żaden portfel tego nie daje. Ponadto opcje przewalutowań, przesył pieniędzy np. na konta walutowe w bankach polskich , spłata kredytów we frankach to dodatkowe korzyści. Nic z tego nie mam , ale szczerze polecam.
Pieniądze ponadto są bezpieczne , mają gwarancje.
jaka jest przewaga revoluta nad skrillem, ze wszyscy go tak polecaja?
mam znajomemu, ktoremu revolut zablokowal srodki i meczy sie teraz, zeby je odzyskac
osobiscie korzystalem na przestrzeni lat z netellera, skrilla i muchbetter i tylko skrillowi nic nie moge zarzucic
mam znajomemu, ktoremu revolut zablokowal srodki i meczy sie teraz, zeby je odzyskac
osobiscie korzystalem na przestrzeni lat z netellera, skrilla i muchbetter i tylko skrillowi nic nie moge zarzucic
Napisane przez jociasija
przewaga jest taka , ze w revolucie nie płacisz za przewalutowania i do pewnych kwot również nie ma prowizji przy wypłatach z bankomatu
Dodam tylko, że revolut funkcjonuje od jakiegoś czasu w Polsce jako bank zwyłe, oferujący konta dla klientów biznesowych i zwyklych
Znajoma mojej narzeczonej prowadzi salon kosmetyczny i konto firmowe ma w revolut, które normalnie podlega w US jako konto docelowe działalności.
Taki tylko news