Siema, ma ktoś może dostęp do aplikacji mobilnej hiszpańskich starsów? próbowałem ściągnąć przez vpn z opery itp ale mimo to cały czas pobiera mi apkę .eu, za głupi na to jestem
Wysłałem maila do supportu z prośbą o direct link to w odpowiedzi otrzymałem: https://www.pokerstars.es/poker/download/
1. Dodaj do Chrome plugin:
https://chrome.google.com/webstore/detail/urban-free-vpn-proxy-unbl/eppiocemhmnlbhjplcgkofciiegomcon
Potem będzie się pytał czy chcesz adblocka itd, możesz kliknąć cancel
2. Ustaw w pluginie kraj VPN na Hiszpanię i włącz
3. Wejdz na pokerstars.es i ściągnij co potrzebujesz
4. Wyłącz VPN w ustawieniach plugina, albo po prostu go usuń z przeglądarki
Działa
Próbowałem kilku rozszerzeń do Chrome ale albo nie działały albo pobierało mi wersję francuską
Nvm, wielkie dzięki
Napisane przez Redwinee
Siema, ma ktoś może dostęp do aplikacji mobilnej hiszpańskich starsów? próbowałem ściągnąć przez vpn z opery itp ale mimo to cały czas pobiera mi apkę .eu, za głupi na to jestemWysłałem maila do supportu z prośbą o direct link to w odpowiedzi otrzymałem: https://www.pokerstars.es/poker/download/
![]()
Ale chcesz na telefon czy na komputer? Bo na komputer to tak:
1. Ściągasz apke eu.
2. Logujesz się danymi do es i samo wyskoczy że nie ta wersja i aktualizuje do es.
Na telefon:
1. Nie wiem jak na androidzie ale na iPhonie zmieniasz region sklepu na Hiszpanie i pobierasz bez problemu.
Napisane przez Redwinee
DziałaPróbowałem kilku rozszerzeń do Chrome ale albo nie działały albo pobierało mi wersję francuską
![]()
Nvm, wielkie dzięki
![]()
przecież francuska wersja to to samo bo te rynki są połaczone, a w kazdej możesz zmienić jezyk w ustawieniach
Nie jest, po próbie zalogowania na francuskiej aplikacji dostawałem komunikat że muszę pobrać wersję hiszpańską, wyskakiwał odnośnik który przenosił mnie na stronę .es, a ta przy próbie pobrania przekierowywała mnie na .eu
Witam, żeby zagrać na es po prostu ściągam soft i rejestruje konto, tam jest normalnie weryfikacja i trzeba informować że ma się już konto na eu? Normalnie gra się pod flagą Polska i bez VPN?
Napisane przez Rinnok
Witam, żeby zagrać na es po prostu ściągam soft i rejestruje konto, tam jest normalnie weryfikacja i trzeba informować że ma się już konto na eu? Normalnie gra się pod flagą Polska i bez VPN?
żadnych VPN-ów nikogo nie informujesz , ża masz konto na EU , wqeryfikacja niezbedna aby móc wpłacić i grać poza tym możesz jednocześnie grac na EU i ES jest też flaga polska
Napisane przez Rinnok
A jest first deposit bonus? I czy soft jest po angielsku?
soft jest po angielsku , ale wszyscy gracze z poza hiszpani, portugali i francji graja bez punktów i bonusów
udalo sie zarejestrowac i sciagnac soft, czekam na weryfikacje, stoly widze tylko eur, czyli waluta konta to eur..rozumiem ze jak robie wplate z eco w usd to przewalutowanie bedzie?
w jaki sposob wyslaliscie im proof of address? bo chca po angielsku i nie bardzo wiem co mam zrobic, po polsku nie akceptuja..
Napisane przez Rinnok
w jaki sposob wyslaliscie im proof of address? bo chca po angielsku i nie bardzo wiem co mam zrobic, po polsku nie akceptuja..
ja wysłałem polska fakturę za gaz aby adres był widoczny i był taki sam jak w rejestracji i powinno byc ok
W jaki sposób ściągnąć apkę na iphone?
Po zmianie regionu sklepu na Hiszpania pokazuje mi się komunikat "tu cuenta no es valida en la tienda de espanole. debes cambiar a la tienda de polaca antes de compar" i dziękuję do widzenia, czyli "Twoje konto nie jest ważne w hiszpańskim sklepie. Przed zakupem należy przejść do polskiego sklepu"
Udało sie jakoś to ogarnać ?? nie mam pojecia jak zmienic ten kraj w google play na hiszpanski.. by aktualizowac aplikacje na tel. niech ktos poratuje