Chciałbym sobie wypłacić część kapitału na konto bankowe, ale jak wczoraj próbowałem dokonać cashout , dzisiaj zresztą podobnie to nie mam tych opcji co zawsze, czyli konto bankowe, czek i neteller, tylko od razu chce przelać moją kasę na netka? Od razu powiem ,że przesyłam więcej niż 50 $, także powinno się dać. So what's wrong ?
Witam,
Na PokerStars panuje zasada, że aby wypłacić na dowolne inne medium należy najpierw wypłacić równowartość wpłaty na źródło, z którego pochodzi
Pozdrawiam
Jeszcze jedno pytanie do tego tematu. Czy można robić te wypłaty w ratach. Przykładowo robię wpłatę z netka 200$. Wypłacam 50 , potem 150, na konto netka i mogę wypłacać na inne konto bankowe?
Tak. Chodzi o to, że inne źródło zostanie odblokowane dopiero po wypełnieniu limitu od wpłaty.
Inny przykład - wpłacasz 500$, wypłacasz 600$. Wówczas 500 zostanie automatycznie przelane na Netka, a co do reszty pojawi się komunikat z pytaniem gdzie chcesz dostać pieniądze
Pozdrawiam
Hej
Urbi jeśli mógłbyś odpowiedzieć mi jeszcze na temat tego wątku na jedno pewnie głupie pytanie.
Np w moim przypadku wpłacałem kilka miesiecy temu 50$ przez konto bankowe, teraz chciałbym założyć konto przez netka a przy okazji wypłacic ze starsów około 400$ to czy musze wpłacić tam 400$?? Z tego wątku tak to zrozumiałem i mam nadzieje że błednie bo bede miał mały problem... Dzieki za wyjaśnienie
Pozdrawiam
Nie ma oczywiście takiej potrzeby
Przez Netka musisz wpłacić jedynie 10$ celem odblokowania możliwości wypłaty. Następnie musisz odczekać co najmniej 48h (takie zasady na P*) i możesz wypłacić. 50$ powędruje z powrotem na konto bankowe, 10$ na Netka, natomiast reszta gdzie sobie zapragniesz
Pozdrawiam
Dzieki wielkie za szybką odp :f_thumbsup:. Teraz przynajmniej wiem dokładnie jak to jest