Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

VIP Club Live

8 Posty
6 Użytkownicy
0 Reakcje
784 Wyświetlenia
adidadi
PokerStrategist

VIP Club Live: Praga – 7 marca

Był ktoś na takiej imprezie? Warto jechać?

Odpowiedz
Cytat
7 odpowiedzi
smack91
BlackMember

poważnie się zastawiam nad tą Pragą. jak będzie ktoś w stanie napisać coś więcej ciekawego na ten temat to byłoby świetnie.

ja dodam od siebie że SNE nie musi kupować biletów, SN kupuje takowy za 1000 FPP zaś Platynka za 1200. im niższy poziom tym wyższa cena vpp, acz są to śmieszne sumki oczywiście.

Odpowiedz
Cytat
Stellified
PokerStrategist

też rozważam

Odpowiedz
Cytat
pimpas
Elite Grinder

Napisane przez smack91
poważnie się zastawiam nad tą Pragą. jak będzie ktoś w stanie napisać coś więcej ciekawego na ten temat to byłoby świetnie.

ja dodam od siebie że SNE nie musi kupować biletów, SN kupuje takowy za 1000 FPP zaś Platynka za 1200. im niższy poziom tym wyższa cena vpp, acz są to śmieszne sumki oczywiście.

No, nie wiem czy takie śmieszne, jakby jakiś bronze star chciał jechać to musi dać 10k fpp, a dla takiego bronza to często fortuna. Chrome też chyba płaci 8k. Dopiero od golda taniocha.

Odpowiedz
Cytat
nobolandia
PokerStrategist

Też jestem ciekaw.

Odpowiedz
Cytat
smack91
BlackMember

Napisane przez pimpas

Napisane przez smack91

No, nie wiem czy takie śmieszne, jakby jakiś bronze star chciał jechać to musi dać 10k fpp, a dla takiego bronza to często fortuna. Chrome też chyba płaci 8k. Dopiero od golda taniocha.

sory taki mamy system :pokerface:, nie no nawet nie sprawdzałem dla niższych statusów :)

Odpowiedz
Cytat
adidadi Autor wątku
adidadi
PokerStrategist

To co? Nikt nie byl wczesniej na takiej imprezie?

Odpowiedz
Cytat

podbijam bo też się zastanawiam czy pojechać :)

Odpowiedz
Cytat