Przejdź do forum
uuuu, napsocilem?

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

uuuu, napsocilem?

10 Posty
4 Użytkownicy
0 Reakcje
836 Wyświetlenia
SpartakusPL

Your cashout has been placed on hold as we have determined that the funds you are cashing out originate from recent deposits made to your account. We are not implying any wrong doing but ask that you please explain the reason for cashing out these funds.

Please be aware that if we do not receive a response from you within 30 days, your cashout will be canceled and your account frozen.

We look forward to hearing from you.

Thank you for your co-operation.

Best Regards,

PokerStars Security

wpłaciłem 600 zł na p*, po czym niemal od razu zadzwonił mi telefon ze potrzebuje 3 banki, wiec zrobiłem wypłate. Będzie bolało? o co chodzi i co moge zrobic?

Odpowiedz
Cytat
9 odpowiedzi
SpartakusPL Autor wątku
SpartakusPL

edit;
napisałem im bajeczke ze zona(ktorej nie mam) bardzo sie zezłosciła widzac ile pieniedzy posiadam i ze nie miałem wyjscia, wypłaciłem połowe:)

Odpowiedz
Cytat
crueleq

To nie będzie jeszcze gorzej ? :P Btw na tym forum również jest przedstawiciel starsów.

Odpowiedz
Cytat
SpartakusPL Autor wątku
SpartakusPL

oj, musze przyznac ze z angielskim ze mną kiepsko, heh, kart z paysafe'a mialem troche, i jakos głupio przelizcyłem sobie w głowie dolary na złote zmęczony byłem, głupia wymówka wiem, ale co ja moge im powiedziec jak zmienny ze mnie facet :)
PRzedstawiciel starsów tez jest człowiekiem i na pewno zrozumie :) konto mam u nich od prawie roku :) moze nie wiele rb wyrobiłem, ale staram się :tongue:

Odpowiedz
Cytat
crueleq

Skłamałeś, to nie ładnie _mad:
A przedstawiciel starsów pewnie jest człowiekiem, lecz pewnie ma wpisane niczym bot, aby działać zyskownie dla firmy :)

Odpowiedz
Cytat
SpartakusPL Autor wątku
SpartakusPL

oj, mysle ze takie wałki były by dla nich EV- :)

Odpowiedz
Cytat
crueleq

Czujesz się teraz nad czy pod EV ? :P

Odpowiedz
Cytat
SpartakusPL Autor wątku
SpartakusPL

czuje sie neutralnym, nie zrobiłem nic złego:)

Odpowiedz
Cytat
Tomasson225

Polecam wysłać im coś takiego:

Dear Sir/Madam,

I would like to inform you that after depositing money on my PokerStars account I got asked by my relatives to borrow them some money to pay rent for their appartment. I am really sorry for breaking your deposit/cashout rules and I hope that you accept my cashout request. Thank you for your assistance.

With regards,
xxx (tutaj wpisz swoje imię/nick/cokolwiek).

Po prostu starsy mają zasady, że po 48h od wpłacenia kasy nie można nic wypłacić i się przyczepili o to. Ten e-mail powinien wystarczyć :)

Odpowiedz
Cytat

Witaj SpartakusPL,

Oszukiwanie supportu PokerStars nie jest dobrym rozwiązaniem i odradzam tego typu praktyki, tym bardziej "chwalenie się" tym na forum publicznym.

Regulamin PokerStars stanowi jasno, nie można robić tego typu transakcji w takim i takim odstępie czasu (w tym przypadku 48 godzin). PokerStars może w takich sytuacjach zablokować konto.

Pozdrawiam,

jeneral86

Odpowiedz
Cytat