Przejdź do forum
nowe konto na P* i ...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

nowe konto na P* i dane osobowe

13 Posty
5 Użytkownicy
0 Reakcje
1,044 Wyświetlenia
mateoosz
PokerStrategist

Witam, wczoraj założylem konto na P*, ale zauważyłem że wogule nie podawałem danych osobowych, więc chciałem je uzupełnić w ustawieniach, ale o ile adres zamieszkania moge normalnie dodać to imienia i nazwiska już nie można. I teraz nie wiem czy ja moze pominalem to jakos przy rejestracji czy tak ma byc? Chciałbym dokonać wpłaty i chciałbym uniknąć jakiś nieprzyjemności związanych z tym że nie mam podanego imienia i nazwiska? Wszystko jest dobrze? Mogę wpłacać kasę?

Odpowiedz
Cytat
12 odpowiedzi
RotakesMan
Elite Grinder

Podczas składania depozytu wyskoczy okienko z zapytaniem o te dane ;) Tylko nie pomyl się w imieniu i nazwisku, bo tych danych poprawić nie będziesz mógł :D

Odpowiedz
Cytat
mateoosz Autor wątku
mateoosz
PokerStrategist

a jeszcze mam pytanie, czy moge dokonac wplaty z jednego konta bankowego na dwa konta P*? Chodzi o to ze kilka dni temu brat sobie wplacal kase na P* i teraz ja chcialbym wplacic z jego konta bankowego, nie bede mial zadnych problemow z tym?

Odpowiedz
Cytat
RotakesMan
Elite Grinder

Wydaje mi się, że raczej nie będzie żadnych problemów, bo bracia też wpłacali przez mój MB, więc na jedno wychodzi ;)

Odpowiedz
Cytat
mateoosz Autor wątku
mateoosz
PokerStrategist

no jednak chyba cos im sie nie spodobalo bo dzisiaj jak chcialem sie zalogowac to mi wyskoczylo ze konto mam zamrozone i zeby skontaktowac sie z supportem

Odpowiedz
Cytat
Head Admin
Marta
Poker Player

Hej mateoosz,

daj znać w czym był problem i czy został rozwiązany przy udziale supportu.

Zwykle najlepiej przed wpłatą do nich uderzyć i upewnić się, że wszystko jest okej. Podobnie z dokonywaniem transferu z tego samego konta bankowego na 2 różne konta pokerowe. Biuro obsługi klienta powie Ci dokładnie czy będzie problem czy go nie będzie.

Mam nadzieję, że wkrótce uda się wyjaśnić sprawę, pozdrawiam!

Odpowiedz
Cytat
mateoosz Autor wątku
mateoosz
PokerStrategist

no właśnie wczoraj napisałem do supportu i teraz czekam na ich odpowiedź, mam nadzieję, że wysłanie skanu dowodu wystarczy aby rozwiązać problem

Odpowiedz
Cytat
mateoosz Autor wątku
mateoosz
PokerStrategist

Dodatkowo, zgodnie z naszymi procedurami bezpieczeństwa, prosimy o przesłanie następujących dokumentów. Wymagamy przesłania wszystkich dokumentów wymienionych poniżej:

1. wyraźna kopia dowodu tożsamości (przód i tył dokumentu) lub paszportu

2. kopia bieżącego rachunku za usługi komunalne z widocznym Twoim imieniem i nazwiskiem, adresem zgodnym z zarejestrowanym na PokerStars oraz datą wystawienia dokumentu. Możemy również zaakceptować rachunek za telefon, wyciąg z konta bankowego, potwierdzenie zarobków lub ubezpieczenia z widocznym imieniem i nazwiskiem, adresem oraz datą wystawienia dokumentu. Nie akceptujemy prywatnej korespondencji oraz wyciągów online.

co mam im wysłać w sprawie punktu 2, jeśli na mnie nie przychodzą żadne rachunki do domu?

Odpowiedz
Cytat
wma21
Elite Grinder

Idź do banku i poproś o wyciąg z konta. To w zupełności wystarczy.

Odpowiedz
Cytat
mateoosz Autor wątku
mateoosz
PokerStrategist

konto w banku mam w alior sync, a okazało się, że oni nie wysyłają pocztą wyciągów, tylko online. Odpisałem P*, że nie mam możliwości wysłania żadnych dokumentów z punktu 2 i czy ten dowód nie wystarczy, albo czy jakoś inaczej mogą zweryfikować mój adres. Mam nadzieję, że może już odblokują bo właśnie jestem poza domem i nawet nie mam możliwości zeskanowania żadnego rachunku, chociaż i tak w domu nic na mnie nie ma, i chciałbym sobie pograć trochę, bo nawet specjalnie w niedzielę przed wyjazdem wpłaciłem kasę żeby móc tutaj grać, a tu lipa

Odpowiedz
Cytat

Witam

Jeżeli studiujesz, bądź uczysz się w jakiejś szkole podeślij im dokument że się w niej uczysz, bądź się do niej dostałeś (wcześniej w tego typu weryfikacji wystarczał spokojnie np: dokument o dostaniu się na studia).

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
mateoosz Autor wątku
mateoosz
PokerStrategist

właśnie odblokowali mi już konto, wystarczył sam skan dowodu

Odpowiedz
Cytat
Head Admin
Marta
Poker Player

Super! Dzięki za info i powodzenia w grze! :)

Odpowiedz
Cytat