no tak sam mialem przypadek ze wygralem na ipokerze 70tys zl w kilka minut w turnieju co sam sie gra i szybko zostal przpierdolony na twistach 50e
Teraz jak idioci musimy wpłacać co 12 godzin 7 stars coins aby nie być stratnym i czekać na Jackjocka. Ostatni raz w to gram.
Jeśli nie możesz znieść wariancji w deal jackpotcie, to jak ty grasz w pokera???
Zakładając, że grasz za 7sc co 12 godzin, to nie ma większego znaczenia kiedy padnie jackpot, z każdym dniem zarabiasz.
No i kiedy ten jackpot pęknie? Już 412000$ i nic, chyba sztucznie podkręcają by zachęcać do gry..
Wcześniej jackpot co chwile a teraz cisza. Wszystko ustawione żeby zachęcić do gry. Sam emigrowałem na ósemki ze względu na dużo lepsze promocje a nie takie gowno promocje na P* ale pogrywam na P* ze wzgledu na tego jackpota. Ktoś się orientuje ile można dostać $ jeżeli padnie np. przy 450.000. Chodzi mi o doświadczenia z FTP, jak to tam wygladało, ile mniej wiecej $ ?
Co wam się tak śpieszy z tym Jackpotem? Im dłużej jackpot nie pada, tym większe EV imo.
Napisane przez mikolar
Oglądałem jakaś Steffi miała szansę. U mnie wszystko odbyło się normalnie.
To u mnie się zacięło coś, bo cały czas wiruje.
Czyli teoria potwierdzona rigged.
Nie wiem czy rigged ale irytuje mnie, że słabsze asy często wygrywają na starsach(zwłaszcza A2).
Napisane przez mikolar
Nie wiem czy rigged ale irytuje mnie, że słabsze asy często wygrywają na starsach(zwłaszcza A2).
ja wczoraj mialem 5x aa i wtopa za kazdym razem na takie karty jak aq 1010 itp na aq 2x bo musi wejsc qq