to jest the deal freeroll jak sama nazwa wskazuje
ile sie dostaje srednio za zagranie za 70 puktow ? ja gram za 7 i dostaje 1.2$ srednio
o
Napisane przez Mateusz9316
ile sie dostaje srednio za zagranie za 70 puktow ? ja gram za 7 i dostaje 1.2$ srednio
tyle samo za JP
to po co tam ktos pieprzy ze dostaje sie srednia krajowa grajac za 70 hhaha
Radził bym się udać do lekarza, nieumiejętność rozpoznania sarkazmu może być objawem guza mózgu
Spoiler
albo po prostu IQ na poziomie jamnika
Nie dostałem hajsu za ostatniego JP. Wie ktoś jak można sprawdzić co/czemu jest coś nie tak?
JA DOSTALEM JEST TO MINIMALNA KRAJOWA UKRAINY
Fakt nie napisał jakiego kraju xD.
Ja osobiście jak już bezsensownie przewalam rakeback to kupje bilety $0.25 Spin&Go :f_cool:.
Wg mnie tendencja sie utrzyma.
Na początek na zachete jackpoty padały codziennie. Tereaz podobnie jak na FT bedą padały zazwyczaj przy 200-300k. Od początku cos mi wyglądało ze ta czestotliwosc jakos dziwnie się zwiększyla. Teraz wrócilo do normy
a to nie jest tak, że jak jackpot wynosi 30-40k to mniej ludzi gra i pula rośnie powoli, a przy 100k ludzie napierdzielają przez co szybciej wpada?
Raczej chodzi o to ze po każdym jackpocie, starsy dokładają od siebie 25k na start. Im rzadziej pada jackpot tym mniej dokładają.
nie mierzyłem nigdy średniego dziennego wzrostu w zaleznosci od kwoty, ale chyba jakiego większego ciągu geometrycznego bym sie nie dopatrywał.
nawet jeśli dokładają te 25k to oni mieli to na pewno wszystko tak matematycznie wyliczone wg oddsów żeby w longrunie zarabiać ileś tam %% na każdych zainwestowanych 7/70SC więc IMO te teorie spiskowe trochę do pupy
Pamiętam jak padł pierwszy JackPot i chłopaczka w czapce który wygrał chyba coś kolo 70k zapomniałem o nim ale widuje go często na nl100 zoom więc to może zmienić czyjeś życie:truestory:
"Za każde 7 monet StarsCoin użytych do gry w The Deal dodajemy do progresywnego jackpota 0,028 $, z czego 77% trafia do bieżącej puli, a 23% jest odkładane na przyszłe premie. Reszta jest rozdawana graczom w formie regularnych nagród. Każdy jackpot startuje z poziomu 25 000 $."
losowość nie jest jednorodna, i to zamyka wszelkie dyskusje, najlepiej pokerzyści powinni to rozumieć po wariancji widocznej w grze
(aczkolwiek oczywistym jest, że twórcom roomu przychodzż takie myśli by algorytmicznie rozdawać hajs tym co go szybciej przepieprzą, jednak czy ryzykowaliby dobre imię? Ciężko jest uciszyć każdego programistę)