Przejdź do forum
swietny bonus vip

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] swietny bonus vip

69 Posty
43 Użytkownicy
0 Reakcje
10.1 K Wyświetlenia
Maksiu78
PokerStrategist

Napisane przez espantheon
ale żenada, gdzie się podziały rzeczy ze sklepu? :P

"Nadchodzi zima",więc wykupili

musashi87
Oldschool Grinder

a już się bałem że nie utrzymam platinium star przez moje wyjazdy w tym miesiacu a tu taka miłą niespodzianka i platinium star moge wyrobić w 2 dni =]

Napisane przez preludiumm

Napisane przez xArTwox
@sergii1984

Tylko żeby wyrobić 5000VPP to bym musiał grać 50 godzin tygodniowo 12 stołów naraz, a to trochę dużo :) No i grając tyle zrobiłbym jakieś 180tys. rąk czyli około 1600$ rake'u, więc te 225$ rakebacku to jakieś 14%, szału nie ma :) A to tylko przez tę promocję, bo bez niej potem wygląda to jeszcze gorzej przy wg mnie duuużym volume (180k hands miesiąc). No i potem nie ma już tak dobrych stellarów, więc rakeback spada do kilku %. Na Unibet przy takim volume miałbym 640$ rakebacku, więc różnica jest kolosalna (41BI na NL10). Dla grinderów P* to wcale nie za dobry wybór ;)

grinderzy P* to robią SNE

Mówię o zwyczajnych grinderach robiących po 80-100k rozdań miesięcznie a nie o maniakach :D

wlasnie sobie to obliczylem i jest masakra przy 2 mies platinum za 900$rake dostaje tylko 160$ zwrotu. LOL zawsze myslalem ze przy goldzie to wychodzi jakies 20-25% zwrotu a tu sie okazuje ze jakies 14%.gdzie te czasy jak sie gralo na ftp z 35%zwrotem LOL

ajej87
PokerStrategist

Napisane przez mirko1231
wlasnie sobie to obliczylem i jest masakra przy 2 mies platinum za 900$rake dostaje tylko 160$ zwrotu. LOL zawsze myslalem ze przy goldzie to wychodzi jakies 20-25% zwrotu a tu sie okazuje ze jakies 14%.gdzie te czasy jak sie gralo na ftp z 35%zwrotem LOL

Dolicz jeszcze Stellar jakieś 8% ;)

Aimboy
PokerStrategist

Napisane przez mirko1231

Nie wiem jak ci wyszło z tym FTP, skoro tam miałeś 27% RB :)

koval1990 Autor wątku
koval1990
PokerStrategist

Napisane przez Aimboy

Napisane przez mirko1231

Nie wiem jak ci wyszło z tym FTP, skoro tam miałeś 27% RB :)

+8% od mazaka zza lady :D

ajej87
juz doliczylem

Aimboy

liczylem z bonusami,punktami,medalami,

Taki maly off topic

Gdzie sa te turnieje dla gold stars i platinium ? niby codzien sa 3 freerole i oprocz tego raz w miesiacu turniej 100k za 1500 pkt.

Wchodze w zakladke turnieje -> vip i nie ma tam, tylko cos dla bronze star

chodzi o turnieje za punkty za 10 i 20

Kraj34
Poker Player

Napisane przez cbp
Taki maly off topic

Gdzie sa te turnieje dla gold stars i platinium ? niby codzien sa 3 freerole i oprocz tego raz w miesiacu turniej 100k za 1500 pkt.

Wchodze w zakladke turnieje -> vip i nie ma tam, tylko cos dla bronze star

Musisz odznaczyć opcje \pokazuj tylko nadchodzące turki\, ten filtr znaczy :D

gryzzlie
Oldschool Grinder
kunaguero5
PokerStrategist

Napisane przez gryzzlie
Nie rozumiem tego co piszecie o satelitkach hiper turbo za punkty.
Jeśli wygramy 1 na 3 i będziemy na roi 0% to średnio ticket do sunday storm wyniesie nas 235x3= 705fpp a ten sam ticket mozna kupic w sklepie za 700.

Jesli zle mowie, to napiszcie mi jak z tym jest..

ticket wygrany mozna spienięzyc najpierw na T$ a pozniej na zwykle $, a kupionego w sklepie trzeba rozegrac

a najlepiej grac nie jakies hyper turbo loterie, tylko satelity za 70FPP lub 210 FPP turbo, gdzie poziom jest tragiczny.

grindowało się kiedyś sity 16$ na te platinum, a teraz byle leszcz na nl5 ma platynkę X(

LucaBrasi666
Poker Player

tomcio i co przeszkadza Ci to ze ktos ma platyne? nie rozumiem twojego podejscia on wyrobi i tak tą platyne tylko teraz a Ty jesli grasz wyzsze stawki masz platyne czy sn cały rok...

Pahol26
PokerStrategist

A pytanko, bo nie wyczytałem tego nigdzie, co z wyrabianiem bonusu? za 170 fpp dostaje 10 dolców i teraz wystarczy tak naprawde 17 fpp? czy mnożnik nie obejmuje wyrabiania bonusu?

ygrek3
PokerStrategist

Napisane przez Pahol26
A pytanko, bo nie wyczytałem tego nigdzie, co z wyrabianiem bonusu? za 170 fpp dostaje 10 dolców i teraz wystarczy tak naprawde 17 fpp? czy mnożnik nie obejmuje wyrabiania bonusu?

Zasady wyrabiania bonusów zostały takie same.

BRIGANTOS
PokerStrategist

moze ktos napisac jakie roi trzeba by miec,aby grajac te satelity za 210fpp na 20 osob lepiej na tym wychodzic niz na bonusie ze sklepu

Kraj34
Poker Player

Napisane przez BRIGANTOS
moze ktos napisac jakie roi trzeba by miec,aby grajac te satelity za 210fpp na 20 osob lepiej na tym wychodzic niz na bonusie ze sklepu

Takie same, przecież wpisowe jest nie wiele mniejsze... Czyli 1 wejściówka na 3 turki .

Ale do wyrabiania bonusów liczą się Vpp a nie Fpp. punkty vpp leca tak samo na każdym statusie.