Przejdź do forum
Wpłata z kodem mark...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Wpłata z kodem marketingowym PS.com

7 Posty
3 Użytkownicy
0 Reakcje
638 Wyświetlenia
loosekiddie
PokerStrategist

Mam pytanie z serii 'noob questions' :f_biggrin: Nie znalazłem na nie jasnej odpowiedzi (jak źle szukałem to proszę o grzeczne wklejenie linku do tematu bez zgryźliwości :f_p: ) - czy jeśli mam założone tak po prosu konto na P* przez... P* xD, czyli normalnie pobrany soft ze strony i teraz dokonam pierwszej wpłaty z kodem marketingowym PS.com to czy będzie mi zliczało strategy points za ugrany rake z tego konta P*?

Wydaje mi się, że tak powinno być, no ale właśnie... może mi się tylko wydawać ;) Więc jak jest w rzeczywistości? Prosiłbym o w 100% pewne odpowiedzi, a nie tylko coś w stylu "słyszałem że tak jest" ;) Z góry dzięki.

6 odpowiedzi
imgoingtomirage
PokerStrategist

Witam.

Niestety nie, aby mieć przypisane konto do PokerStrategy należy zarejestrować się z naszej strony korzystając z naszego linka.
Dokonując wpłaty możesz skorzystać z kodu STARS600 i będzie przysługiwał Ci bonus od pierwszej wpłaty, ale Twoje konto nie będzie przypisane i nie będą naliczane punkty.

Pozdrawiam.

Szahaj
Oldschool Grinder

Orientujesz się może imgoing czy teraz jest jakiś bonus kod do wykorzystania. To nie jest pierwszy depozyt

imgoingtomirage
PokerStrategist

Nie ma aktualnie żadnych reload bonusów, ale pojawiła się promocja z obniżeniem wymagań statusowych: KLIK.

loosekiddie Autor wątku
loosekiddie
PokerStrategist

Napisane przez imgoingtomirage
Witam.

Niestety nie, aby mieć przypisane konto do PokerStrategy należy zarejestrować się z naszej strony korzystając z naszego linka.
Dokonując wpłaty możesz skorzystać z kodu STARS600 i będzie przysługiwał Ci bonus od pierwszej wpłaty, ale Twoje konto nie będzie przypisane i nie będą naliczane punkty.

Pozdrawiam.

Niestety z supportu ta sama odpowiedź, pozostało mi złapać się brzytwy i napisałem do supportu P*. Pewnie nic z tego nie będzie, ale lepiej spróbować niż nie, nie? :D

imgoingtomirage
PokerStrategist

Powodzenia :).

loosekiddie Autor wątku
loosekiddie
PokerStrategist

Napisane przez imgoingtomirage
Powodzenia :).

No niestety potwierdziła się oczywistość - nie przypiszą ;) Cóż, w takim razie będą mieli mniej rake'u :f_biggrin: