Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Status

7 Posty
6 Użytkownicy
0 Reakcje
486 Wyświetlenia
naimadx
PokerStrategist

Witam
Jakie macie przemyślenia odnosnie pokazywania statusu na platformie tzn. u mnie szału nie ma tylko silver star, ale wśród unkuw i bronze zawsze różnica, jednak pare rąk taka osoba musiała rozegrać wiec pokazywać czy niepokazywać nie wiem czym lepszy efekt osiągnąć można ?

Odpowiedz
Cytat
6 odpowiedzi
kapelusznik
Oldschool Grinder

Ja pokazuję tylko wtedy, gdy osiągam

Odpowiedz
Cytat
AliAli
Elite Grinder

pokazywalem dopoki nie mialem supernovy :P

Odpowiedz
Cytat
naimadx Autor wątku
naimadx
PokerStrategist

Supernova, w innej galaktyce chyba :) ale czy określając status nie bedzie tak, że donki, mogą zacząć selektywniej dobierać handsy, oraz bać się moich zagrań i nie będą spłacać monsterów :)

Odpowiedz
Cytat
insanepro
Elite Grinder

Jest coś w tym dla tego jak już wspomniano wyżej sporo osób ukrywa status by nie spłoszyć zwierzyny :f_cool:

Odpowiedz
Cytat
nobolandia
PokerStrategist

Status wcale nie swiadczy o umiejetnosciach.

Moge grindowac 12stolow+ PLO i spokojnie robie supernove.

Pamietam taką zabawna sytuacje. Kilka miesiecy temu P* obnizylo punkty potrzebne do zdobycia statusów (bodajze o 90%). Gralem wtedy limit 0,25$/0,50$ i wyrobilem platinum star. Jakis Polak ze stolu, zapytal co ja robie na takich stawkach skoro mam 4 gwiazdki :facepalm:

Odpowiedz
Cytat
imgoingtomirage
PokerStrategist

Witam.

Dodam tylko, że posiadanie niskiego statusu i pokazywanie go może działać pozytywnie, gdyż sporo regularnych graczy założy od razu, że jesteśmy słabsi i gramy okazyjnie.

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat