Przejdź do forum
Starsy na tabletach

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Starsy na tabletach

10 Posty
7 Użytkownicy
0 Reakcje
549 Wyświetlenia

Witam, czy na P* można grać jedynie na I-padzie czy jest taka możliwość na każdym innym tablecie ?

Odpowiedz
Cytat
9 odpowiedzi
ksrpi989
Elite Grinder

na innych tez można, jednak nie wiem czy na wszystkich :)

Odpowiedz
Cytat
innocent2102
PokerStrategist

Witaj,

jak najbardziej, jednak najpierw radziłbym zapytać support o konkretny model, bo z tego co się orientuje to niektóre mogą być niekompatybilne (te na windowsie?).

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

a ten co jest w ofercie sklepiku VIP google nexus 7 ?:)

Odpowiedz
Cytat
Jarzab86
PokerStrategist

Przeczytałem Starsy na tabletkach :facepalm: I sobie myślę wtf ?(

:thinking:

Odpowiedz
Cytat
ksrpi989
Elite Grinder

jeśli zamierzasz wziąć tableta ze starsowego sklepu to radziłbym Ci zamiast tego pograć satki do Storma, wypłacić tą kaskę i na allegro kupic sobie taką zabawkę :) policz sobie co Ci się bardziej opłaca.

a co do kompatybilności to na tym androidzie śmiga p* co więcej raczej nie mieliby u siebie urządzenia, które nie obsługuje ich softa ;d

Odpowiedz
Cytat

Ja gram na nexusie 7. W tej cenie nie kupisz lepszego i bardziej wydajnego tabletu. Polecam :-)

Odpowiedz
Cytat
Skibcio
PokerStrategist

Hej,

Dziękuję za potwierdzenie DrDe79 :sdrink

ksrpi989 dał bardzo dobrą radę. Warto sobie policzyć co się bardziej opłaca. Zakup urządzenia ze sklepu PokerStars czy kupno go w PL za pieniądze z PokerStars.

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat

Cześć podepne się pod temat. Loguje się z telefonu z androidem i niby wszystko ok ale przycisk Play jest nieaktywny i nie mogę włączyć żadnej gry. Wie ktoś co się dzieje?

Odpowiedz
Cytat
Skibcio
PokerStrategist

Witaj Agadejro,

Wybacz za brak odpowiedzi.

Trochę ciężko odpowiedzieć na Twoje pytanie. Problemów może być prawdopodobnie kilka.

Połączenie z siecią.

Niewystarczające środki na koncie do rozpoczęcia gry (lub ich brak :( )

Jeśli masz problemy z działaniem aplikacji to najlepiej napisz bezpośrednio do supportu tej platformy:

-> support@pokerstars.pl

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat