Przejdź do forum
2 konta na P* z jed...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

2 konta na P* z jednego kompa

10 Posty
8 Użytkownicy
0 Reakcje
822 Wyświetlenia
szydlos
Poker Player

Hej mam pytanie,mój brat ma teraz urlop a że czasem zagramy ze znajomymi partyjkę live spodobała mu się taka rozgrywka.Założyliśmy mu konto na P* chciał skorzystać z promocji na MM 16$+20$ FREE20.Chciałem mu dokonać depozyt z mojego konta bankowego,bo nie ma swojego w kraju tylko w Niemczech. Wyświetlił się komunikat czy nie posiadam 2 konta i że nie moge dokonać depo?co robić w takiej sytuacji skrill?

Odpowiedz
Cytat
9 odpowiedzi

heheheheehehehehehehehe

Odpowiedz
Cytat
szydlos Autor wątku
szydlos
Poker Player

ciekawa podpowiedz

Odpowiedz
Cytat
szydlos Autor wątku
szydlos
Poker Player

Ale on ma założyć swojego skrila czy ja mogę z konta na mój skril i na jego P*?

Odpowiedz
Cytat
karakanFTP
Oldschool Grinder

Nie wolno probowac przesylac srodkow ze swojego konta bankowego/skrilla/czegokolwiek na czyjes konto na Pokerstars. Jesli chcecie wplacic bratu musi to byc z czegos co jest na jego dane.

Odpowiedz
Cytat
innocent2102
PokerStrategist

Witaj,

potwierdzam to co napisał karakanFTP :sdrink. Konto z którego robisz depozyt musi być zarejestrowane na Twoje dane.

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
szydlos Autor wątku
szydlos
Poker Player

dzięki za odpowiedz , więc musi założyć skrila

Odpowiedz
Cytat
alien67
Oldschool Grinder

Zasady zakładania konta dla bliskiej osoby, w moim przypadku żony są jak w tej info. jakiej dostałem z PS.

Pragniemy potwierdzić, że Twoja żona może zarejestrować konto i rozpocząć grę na PokerStars.

Cieszymy się zawsze gdy przyjaciele lub rodzina grają przy tym samym stole pod warunkiem, że grają przeciwko sobie tak samo jak przeciwko innym rywalom, nie dzieląc się żadnymi informacjami o kartach i nie grając w zmowie (jakiekolwiek zmowy są całkowicie niedozwolone).

Więcej informacji o warunkach korzystania z usług na temat zmowy znajdziesz na stronie poniżej:

http://www.pokerstars.pl/poker/room/tos/

5.4. ZMOWA. Zmowa pomiędzy Użytkownikami polegająca na zdradzaniu sobie nawzajem wartości swoich zakrytych kart lub realizowana dowolnymi innymi sposobami jest surowo zabroniona. PokerStars zastrzega sobie, obok innych środków, prawo do ograniczania Użytkownikom możliwości uczestnictwa w tych samych grach i/lub zabraniania Użytkownikom grania przy określonym stole lub w określonym turnieju, w tym zablokowanie dwóm lub więcej Użytkownikom możliwości gry przy tym samym stole lub w tym samym turnieju. Dodatkowo, PokerStars zastrzega sobie prawo uznania dowolnej zmowy między graczami (w tym Użytkownikami) za istotne naruszenie postanowień niniejszej Umowy, uprawniające PokerStars do zamknięcia konta Użytkownika, gdyby podejmował on lub próbował podejmować takie działania – bez względu na wynik takiej próby.

Prosimy także o zapoznanie się z regulaminem naszej internetowej sali gier oraz turniejów. Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronie:

http://www.pokerstars.com/pl/poker/room/policies/

i

http://www.pokerstars.com/pl/poker/tournaments/rules/

Dodatkowo, jeżeli masz umowę z innym graczem o podziale bankrolla, stawki lub zysków, nie możesz grać przy tym samy stole co on w grach stolikowych oraz uczestniczyć w tym samym turnieju Sit & Go.

Gracze, mieszkający w tym samym domu, bez względu na pokrewieństwo, nie mogą grać przy tym samy stole w grach stolikowych i uczestniczyć w tym samym turnieju Sit & Go z liczbą graczy 45 lub mniej. W niektórych przypadkach restrykcje zostaną nałożone automatycznie przez oprogramowanie. Ograniczenie to nie dotyczy meczy jeden-na-jeden (heads-up) dla dwóch graczy i zaplanowanych turniejów wielostolikowych. W przypadku turniejów wielostolikowych, z powodu dużej liczby uczestników, znajomi lub rodzina mają małe szanse na znalezienie się przy tym samym stole. Dla gier jeden-na-jeden, gdzie przy stole jest tylko dwóch graczy, niedobrym pomysłem byłoby ujawnienie informacji o swoich kartach przeciwnikowi, więc zagrożenie tego typu także nie występuje.

W ofercie PokerStars pojawiła się niedawno promocja Home Games. Home Games umożliwia utworzenie własnego klubu pokerowego. Członkowie klubu będą mogli grać przy jednym stole, grając nawet z tego samego adresu IP lub z tego samego miejsca, bez względu na rodzaj gry. Zaletą PokerStars Home Games jest możliwość dołączenia do gry przez znajomych i członków rodziny, przebywających w tym samym miejscu.

Dalsze informacje na temat nowej oferty PokerStars znajdziesz na stronie:

http://www.pokerstars.pl/poker/home-games/
http://www.pokerstars.pl/poker/home-games/faq/

Odpowiedz
Cytat

Paysafecard? Tylko nie wiem czy przy tym mozna kody bonusowe wpisac :why:

Odpowiedz
Cytat

Napisane przez Adisonit
Paysafecard? Tylko nie wiem czy przy tym mozna kody bonusowe wpisac :why:

mozna :truestory:

Odpowiedz