Witam.
Napisane przez Fighter2000
nigdy nie korzystałem z takich bonusów więc pytanie, czy podczas wyrabiania bonusa moge robić cash outy ?
wpłacić np 200$ i wypłacic 100 $ ??
Raczej tak w przeciwnym wypadku zostaniesz przy próbie wypłaty poinformowany, że bonus zostanie anulowany.
Napisane przez ultraplazmator
a wplaty juz dzialają?
Wszystko już działa prawidłowo, ludzie otrzymali swoje wypłaty.
Napisane przez RetireD2019
bonus płacony w ratach czy całościowy ?
Bonus uwalniany jest w ratach po 10$, €10, £10 lub 10 CAD zależnie od waluty w jakiej grasz.
Przykładowo żeby uwolnić pierwszą ratę 10$ musisz wyrobić 200VPP.
Napisane przez bolekndm
Po jaką cholerę ja anulowałem wypłatę 2 dni temu :facepalm:?
Chyba nie ma opcji żeby zrobić taraz cash out i potem sobie wpłacić żeby odebrać bonus?
Czy w momencie zlecania wypłaty otrzymałeś informację o tym, że nie będziesz mógł skorzystać z tego bonusa?
Jeśli nie otrzymałeś takiej informacji, to prawdopodobnie zleciłeś wypłatę przed pojawieniem się tej promocji i będziesz mógł z niej skorzystać.
50% do $200, czyli zeby dostac $200 bonusu musze wplacic $400?
Tak, zgadza się.
Napisane przez AndyWielkiSzu
Jezeli teraz wyplacilbym kase i wplacil, to tez bym dostal ?
Prawdopodobnie nie, jeśli zlecisz wypłatę podczas trwania promocji, zostaniesz poinformowany, że nie będziesz mógł skorzystać z reload bonusu.
Napisane przez HTAndrzej5
wie ktoś jak wygląda kolejność uwalniania bonusów? jestem teraz w trakcie uwalniania bonusu z TT, jak skorzystam z reloada to najpierw będę uwalniał do końca TT czy jako aktualny wskoczy mi reload?
Niestety nie znam odpowiedzi na to pytanie, najlepiej zapytaj support PokerStars, powinieneś otrzymać szybką odpowiedź.
Napisane przez Achil
Można po wpłacie od razu wypłacić bez straty bonusu?
Tak można.
Napisane przez Budlinieks
Albo sprecyzuje pytanie:
1.Czy jak wpłace np 40 dolarów to dostane z bonusa 20 ? .
2.Czy jestem z obowiazany grać w jakis turniejach czy mogę jak dotychczas tylko gry stolowe?.
3.Wpłaciłem kilka dni temuł 40 dolarow z kodem Stars600 co ma po mnożyć mój bankrol x 2 w rattach. Jestem w trakcie uwalniania bonusa. I czy jak wypłace i wpłace z kodem Snoop moje 40 dolarow to strace realizowanie bonusa wczesniejszego? czy pokryją się oba?
ad 1.
Tak otrzymasz 50% od wpłaconej sumy.
ad 2.
Możesz grać co chcesz, warunkiem wyrobienia bonusu jest zdobycie odpowiedniej ilości punktów VPP.
ad 3.
Jeśli wypłacisz to stracisz możliwość wpłacenia "kolejnej raty" 1st deposit bonusu a także możliwość zrealizowania reload bonusu SCOOP.
Napisane przez ultraplazmator
wyplacic dolarsy aby nie stracic bonusu moge tak jak zawsze po 48h?
Sprecyzuj pytanie bo nie do końca wiem o co Ci chodzi :).
Jeśli korzystasz z promocji i dokonałeś depozytu z kodem marketingowym SCOOP to możesz wypłacać pieniądze bez problemu i nie dotyka to reload bonusu.
Pozdrawiam.