Przejdź do forum
SCOOP Poker Reload ...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] SCOOP Poker Reload Bonus 2011

59 Posty
32 Użytkownicy
0 Reakcje
9,806 Wyświetlenia
Wojaq
PokerStrategist

Napisane przez Budlinieks
Albo sprecyzuje pytanie:

1.Czy jak wpłace np 40 dolarów to dostane z bonusa 20 ? .
2.Czy jestem z obowiazany grać w jakis turniejach czy mogę jak dotychczas tylko gry stolowe?.
3.Wpłaciłem kilka dni temuł 40 dolarow z kodem Stars600 co ma po mnożyć mój bankrol x 2 w rattach. Jestem w trakcie uwalniania bonusa. I czy jak wypłace i wpłace z kodem Snoop moje 40 dolarow to strace realizowanie bonusa wczesniejszego? czy pokryją się oba?

1. Reaload bonus, czyli bonus od ponownej wpłaty. Czyli tak jak napisałeś, dostajesz połowę tego co wpłacisz w formie bonusu do wyrobienia 10$ za 200VPP.
2. Grasz co chcesz.
3. Jeśli wypłacisz stracisz możliwość otrzymania tego bonusu. Tak samo z 1st depo bonusem chyba jest, bo jego możesz wpłacać w 3 ratach, więc ewentualna wypłata go anuluje.

Pamietaj takze, ze jesli mozesz, to lepiej wplacac z kodem bonusowym stars600, bo wtedy dostajesz 10$ za kazde 170vpp (32% rb), podczas gdy w przypadku kodu scoop otrzymujesz 10$ za kazde 200vpp (27,5% rb).

Pzdr!

ultraplazmator
Oldschool Grinder

wyplacic dolarsy aby nie stracic bonusu moge tak jak zawsze po 48h?

imgoingtomirage
PokerStrategist

Witam.

Napisane przez Fighter2000
nigdy nie korzystałem z takich bonusów więc pytanie, czy podczas wyrabiania bonusa moge robić cash outy ? ?(
wpłacić np 200$ i wypłacic 100 $ ??

Raczej tak w przeciwnym wypadku zostaniesz przy próbie wypłaty poinformowany, że bonus zostanie anulowany.

Napisane przez ultraplazmator
a wplaty juz dzialają?

Wszystko już działa prawidłowo, ludzie otrzymali swoje wypłaty.

Napisane przez RetireD2019
bonus płacony w ratach czy całościowy ?

Bonus uwalniany jest w ratach po 10$, €10, £10 lub 10 CAD zależnie od waluty w jakiej grasz.
Przykładowo żeby uwolnić pierwszą ratę 10$ musisz wyrobić 200VPP.

Napisane przez bolekndm
Po jaką cholerę ja anulowałem wypłatę 2 dni temu :facepalm:?

Chyba nie ma opcji żeby zrobić taraz cash out i potem sobie wpłacić żeby odebrać bonus?

Czy w momencie zlecania wypłaty otrzymałeś informację o tym, że nie będziesz mógł skorzystać z tego bonusa?
Jeśli nie otrzymałeś takiej informacji, to prawdopodobnie zleciłeś wypłatę przed pojawieniem się tej promocji i będziesz mógł z niej skorzystać.

50% do $200, czyli zeby dostac $200 bonusu musze wplacic $400?

Tak, zgadza się.

Napisane przez AndyWielkiSzu
Jezeli teraz wyplacilbym kase i wplacil, to tez bym dostal ?

Prawdopodobnie nie, jeśli zlecisz wypłatę podczas trwania promocji, zostaniesz poinformowany, że nie będziesz mógł skorzystać z reload bonusu.

Napisane przez HTAndrzej5
wie ktoś jak wygląda kolejność uwalniania bonusów? jestem teraz w trakcie uwalniania bonusu z TT, jak skorzystam z reloada to najpierw będę uwalniał do końca TT czy jako aktualny wskoczy mi reload?

Niestety nie znam odpowiedzi na to pytanie, najlepiej zapytaj support PokerStars, powinieneś otrzymać szybką odpowiedź.

Napisane przez Achil
Można po wpłacie od razu wypłacić bez straty bonusu?

Tak można.

Napisane przez Budlinieks
Albo sprecyzuje pytanie:

1.Czy jak wpłace np 40 dolarów to dostane z bonusa 20 ? .
2.Czy jestem z obowiazany grać w jakis turniejach czy mogę jak dotychczas tylko gry stolowe?.
3.Wpłaciłem kilka dni temuł 40 dolarow z kodem Stars600 co ma po mnożyć mój bankrol x 2 w rattach. Jestem w trakcie uwalniania bonusa. I czy jak wypłace i wpłace z kodem Snoop moje 40 dolarow to strace realizowanie bonusa wczesniejszego? czy pokryją się oba?

ad 1.
Tak otrzymasz 50% od wpłaconej sumy.
ad 2.
Możesz grać co chcesz, warunkiem wyrobienia bonusu jest zdobycie odpowiedniej ilości punktów VPP.
ad 3.
Jeśli wypłacisz to stracisz możliwość wpłacenia "kolejnej raty" 1st deposit bonusu a także możliwość zrealizowania reload bonusu SCOOP.

Sprecyzuj pytanie bo nie do końca wiem o co Ci chodzi :).
Jeśli korzystasz z promocji i dokonałeś depozytu z kodem marketingowym SCOOP to możesz wypłacać pieniądze bez problemu i nie dotyka to reload bonusu.

Pozdrawiam.

Qbaloz
PokerStrategist

Napisane przez imgoingtomirage

Nie. 50% do 200$, czyli maksymlanie możesz wpłacić 200$ i otrzymasz 100$ po wyrobieniu bonusu.

Jak wpłaci 400$ to dostanie 200$ bonusu do wyrobienia.

A koledze, który zadał ostatnie pytanie chodzi chyba o to czy może po upływie 48h od wpłacenia pieniędzy i skorzystania z bonusu normalnie wypłacić kasę nie tracąc przy tym tego bonusu.

imgoingtomirage
PokerStrategist

Jak wpłaci 400$ to dostanie 200$ bonusu do wyrobienia.

Ok, masz rację, źle to zinterpretowałem, poprawię.
_thumbsup:

ultraplazmator
Oldschool Grinder

Sprecyzuj pytanie bo nie do końca wiem o co Ci chodzi :).
Jeśli korzystasz z promocji i dokonałeś depozytu z kodem marketingowym SCOOP to możesz wypłacać pieniądze bez problemu i nie dotyka to reload bonusu.

Pozdrawiam.

ok, o to chodzilo, dzieki.

imgoingtomirage
PokerStrategist

Jeżeli chodzi o te 48h to jest to zawsze tak samo, bez względu na bonusy czy ich brak nie można wcześniej po dokonaniu wpłaty niczego wypłacić.

Pozdrawiam.

Qbaloz
PokerStrategist

Czekajcie, bo ja się pogubiłem. Jak kilka dni temu aktywowałem ten bonus SCOOP to teraz mogę powiedzmy wypłacić większość rolla a tym co zostało uwalniać bonus? Nie przepadnie mi on jeśli wypłacę większość kasy zanim wyrobie bonus?

imgoingtomirage
PokerStrategist

Napisane przez Qbaloz
Czekajcie, bo ja się pogubiłem. Jak kilka dni temu aktywowałem ten bonus SCOOP to teraz mogę powiedzmy wypłacić większość rolla a tym co zostało uwalniać bonus? Nie przepadnie mi on jeśli wypłacę większość kasy zanim wyrobie bonus?

Dokładnie tak, możesz wypłacić i reload bonus Tobie nie przepadnie :).

Pozdrawiam.

przemek20011
PokerStrategist

Pozdrawiam.

Coś w błąd wprowadzacie, bo co to za komunikat wyskakuje.. :facepalm:

Wojaq
PokerStrategist

Napisane przez przemek20011

Pozdrawiam.

Coś w błąd wprowadzacie, bo co to za komunikat wyskakuje.. :facepalm:

Komunikat odnośnie reload bonusu związanego z game of your life, czyli za ponowną wpłatę 50 bagsów dostajesz ticket do wybranego finału GoYL, czyli 100k$ freerolla (w Grand Final dorzucony pakiet GoYL). Szczegóły masz w tamtym linku.

przemek20011
PokerStrategist

To już o inny bonus depozytowy chodzi niż tez co wyrabiam. Moja wina :f_pleased:

imgoingtomirage
PokerStrategist

Tak, tutaj chodzi o inny bonus.

Pozdrawiam.

MuskTfujWruk
Oldschool Grinder

Skoro, wplacilem juz dawno temu kaske na p* , potem ja wyplacilem to teraz jedynym i najlepszym bonusem jaki moze byc dla mnie (bede wplacac jakies 1500$) jest ten SCOOP Reload bonus tak ?

imgoingtomirage
PokerStrategist

Witam.

W tym momencie jest to najbardziej korzystny reload bonus.

Pozdrawiam.

MuskTfujWruk
Oldschool Grinder

Witam.

W tym momencie jest to najbardziej korzystny reload bonus.

Pozdrawiam.

dzieki :f_thumbsup:

//edit na p* jest limit wplaty ... czy moge wplacic dzien po dniu kaske na ten SCOOP bonus i go nie stracic ? Maks wplata to 648$, wplacilem je wczoraj, jak dzisiaj wplace nastepne 648 to czy bonus mi nie przepadnie ?

psgold
PokerStrategist

Niestety nie zdazylem sie zalapac :ayfkm: Waszym zdaniem mozna sie wkrotce spodziewac jakiego reload'a, czy raczej minie pare miechow?

salyk
Oldschool Grinder

Napisane przez psgold
Niestety nie zdazylem sie zalapac :ayfkm: Waszym zdaniem mozna sie wkrotce spodziewac jakiego reload'a, czy raczej minie pare miechow?

Znając P*, to raczej jakiś czas minie.

Obecna ich promocja związana z depozytem:
http://www.pokerstars.pl/poker/promotions/arena2/