bonus płacony w ratach czy całościowy ?
Napisane przez RetireD2019
bonus płacony w ratach czy całościowy ?
Chyba po 10$ za 200VPP
Po jaką cholerę ja anulowałem wypłatę 2 dni temu :facepalm:?
Chyba nie ma opcji żeby zrobić taraz cash out i potem sobie wpłacić żeby odebrać bonus?
Git 200$$ bonusu powedrowało na konto, pasuje teraz się skupić żeby wyrobić go do końca maja...
wie ktoś jak wygląda kolejność uwalniania bonusów? jestem teraz w trakcie uwalniania bonusu z TT, jak skorzystam z reloada to najpierw będę uwalniał do końca TT czy jako aktualny wskoczy mi reload?
Napisane przez AndyWielkiSzu
Jezeli teraz wyplacilbym kase i wplacil, to tez bym dostal ?
Logiczne, że nie
Uffff
Uspokoiles mnie
Chcialem sie upewnic
Czyli nic nowego. Jak zawsze po p..zd..e dostaja ci ktorzy chcieli byc w porzadku.
Juz myslalem, ze swiat stanal na glowie.
Napisane przez TomaszPB
Jezeli teraz wyplacilbym kase i wplacil, to tez bym dostal ?Logiczne, że nie
![]()
A jak wygląda to z anulowaniem wypłaty? Działa pewnie tylko w przypadku wcześniejszych wypłat? Pewnie za bardzo kombinuje, żeby zlecić teraz cash out i zaraz go anulować z kodem SCOOP?
Uffff
Uspokoiles mnie![]()
Chcialem sie upewnic
Czyli nic nowego. Jak zawsze po p..zd..e dostaja ci ktorzy chcieli byc w porzadku.
Juz myslalem, ze swiat stanal na glowie.Napisane przez TomaszPB
Jezeli teraz wyplacilbym kase i wplacil, to tez bym dostal ?Logiczne, że nie
![]()
nie mów, że jesteś zdziwiony
zawsze możesz podziękować kolegą z forum którzy mówili że nie ma po co wypłacać $
Dostałem od supportu taką odpowiedź
Po dokonaniu depozytu kwalifikującego do otrzymania bonusu, możesz dokonać wypłaty, która nie będzie miała wpływu na Twój nieuwolniony bonus.
więc chyba jest taka opcja.
pozdr
Omg faktycznie, a ja zawsze byłem przekonany ze nie moge wypłacić, ktoś mnie oszukał
Sorry wujek za wprowadzenie w błąd
Mam pytanie ja nie nie rozumiem o co chodzi w tym bonusie , moze ktos mi wytlumaczyc o co biega w tej promocji
Albo sprecyzuje pytanie:
1.Czy jak wpłace np 40 dolarów to dostane z bonusa 20 ? .
2.Czy jestem z obowiazany grać w jakis turniejach czy mogę jak dotychczas tylko gry stolowe?.
3.Wpłaciłem kilka dni temuł 40 dolarow z kodem Stars600 co ma po mnożyć mój bankrol x 2 w rattach. Jestem w trakcie uwalniania bonusa. I czy jak wypłace i wpłace z kodem Snoop moje 40 dolarow to strace realizowanie bonusa wczesniejszego? czy pokryją się oba?