.
chyba tak. Taki mail przyszedł:
The New Year is here and we're celebrating in style by bringing you a 25% up to $150 Reload Bonus! Make a deposit between 09:00 ET on January 1 and 23:59 ET on January 10 using the code '2010' and the bonus will automatically be applied to your account. You then have 60 days to make up to 2 additional deposits to take advantage of the full bonus.
To clear the bonus, you must earn the required number of VPPs which can be found under the "Check My Bonus Status" section of the 'Cashier' in your PokerStars lobby. As part of the many VIP Changes we've introduced for 2010, you will now earn VPPs at a quicker rate so you can unlock your bonus quicker! For more information on the reload bonus, visit our 25% bonus page.
If you have a Euro currency PokerStars account, you can get a 25% up to €100 bonus by depositing using the code '2010' between 09:00 ET on January 1 and 23:59 ET on January 10.
Happy New Year from PokerStars!
Informacja jest na stronie PokerStars, jak i tej po uruchomieniu softu, więc wygląda na to że tak
Wlasnie wplacilem i bonus dostalem wiec chyba dla wszystkich.
Wogole to bardzo milo z ich strony
Przykłady
Gracz wpłaca $600. Otrzymuje bonusowe $150 do wyrobienia, które otrzyma na konto po zdobyciu 20 x 150 = 3000 VPP. Na zgromadzenie wymaganych punktów ma 3 miesiące. Za kolejne wpłaty nie otrzyma on już bonusu, ponieważ przy pierwszej wpłacie otrzymał maksymalną jego kwotę.
Gracz wpłaca $300. Otrzymuje bonusowe $75 do wyrobienia, które otrzyma na konto po zdobyciu 20 x 75 = 1500 VPP. Na zgromadzenie wymaganych punktów ma 3 miesiące od chwili dokonania pierwszej wpłaty. Jeśli w ciągu kolejnych 60 dni wpłaci on jeszcze $300, otrzyma dalsze $75 (ponieważ maksymalna kwota bonusu wynosi $150). Wspomniane $75 zacznie uwalniać, gdy już wyrobi pierwsze $75. Aby je otrzymać, będzie musiał zgromadzić kolejne 1500 punktów VPP – ma na to 3 miesiące od momentu dokonania drugiej wpłaty.
Gracz wpłaca €100. Otrzymuje bonusowe €25 do wyrobienia, które otrzyma na konto po zdobyciu 28 x 25 = 700 VPP. Na zgromadzenie wymaganych punktów ma 3 miesiące od chwili dokonania pierwszej wpłaty. Jeśli w ciągu kolejnych 60 dni wpłaci on jeszcze €200, otrzyma dalsze €50, które zacznie uwalniać po wyrobieniu pierwszej części bonusu (€25). By je dostać, będzie musiał zgromadzić 28 x 50 = 1400 VPP. Ma na to 3 miesiące od momentu dokonania drugiej wpłaty. Jeśli w ciągu 60 dni od pierwszego depozytu gracz wpłaci jeszcze €400, otrzyma dalsze €25 (ponieważ maksymalna kwota bonusu wynosi €100), które zacznie uwalniać po wyrobieniu drugiej części bonusu (€50). Na uwolnienie tej ostatniej raty bonusu również przysługują mu 3 miesiące, licząc od momentu dokonania trzeciej wpłaty.
Gracz wpłaca $58. Otrzymuje bonusowe $14,50 do wyrobienia, które otrzyma na konto po zdobyciu 20 x 14,50 = 290 VPP. Na zgromadzenie wymaganych punktów ma 3 miesiące. Jeśli po dokonaniu tej wpłaty, wypłaci jakieś pieniądze z konta, kolejne depozyty nie będą się kwalifikować do udziału w tej promocji, nawet jeśli zostaną dokonane w wymaganym okresie. Gracz nie utraci jednak prawa do pierwszych bonusowych $14,50.
Życzymy powodzenia i dziękujemy za grę na PokerStars!
Potwierdzam, bonus dostępny dla wszystkim, już skorzystałem
Poza tym jest już news o tym bonusie na naszej stronie, nie powiem, oferta ciekawa, a następna pewnie będzie dopiero podczas SCOOP, więc za ładnych parę miechów. Nie ma co czekać, trzeba wpłacać i korzystać
Jedno pytanie. Jak wpłacę 600$, to mogę od razu je wypłacić czy muszę wyrobić bonus?
Możesz wypłacić, jedyne ograniczenie to standardowe 48h od dokonania ostatniego depozytu, no ale tak jest zawsze
Nie masz Walderam racji gdyz w momencie wyplaty bonus automatycznie przepada wiec dopiero po ugraniu odpowiedniej ilosci VPP mozna wyplacic.
Wg mnie to chyba Trzcinek nie ma racji. Prawo do bounsa może przepaść a otrzymany bonus po dokonanej wpłacie już chyba nie.
Napisane przez trzcinek
Nie masz Walderam racji gdyz w momencie wyplaty bonus automatycznie przepada wiec dopiero po ugraniu odpowiedniej ilosci VPP mozna wyplacic.
Trzcinek Waldek ma racje.
Napisane przez AutystycznyAndrzej
Jedno pytanie. Jak wpłacę 600$, to mogę od razu je wypłacić czy muszę wyrobić bonus?
Źródło Pokerstars.com : "Gracz wpłaca $58. Otrzymuje bonusowe $14,50 do wyrobienia, które otrzyma na konto po zdobyciu 20 x 14,50 = 290 VPP. Na zgromadzenie wymaganych punktów ma 3 miesiące. Jeśli po dokonaniu tej wpłaty, wypłaci jakieś pieniądze z konta, kolejne depozyty nie będą się kwalifikować do udziału w tej promocji, nawet jeśli zostaną dokonane w wymaganym okresie. Gracz nie utraci jednak prawa do pierwszych bonusowych $14,50."
A trzeba wyrobić cały bonus czy można część tylko i po upływie 90dni dostaje się ugraną sumę bonusa?
Mam pytanie, jak np. wypłacam teraz z pokerstars 600$ i następnie wpłacam 600$ z korzystając z tego bonusu 25%, to czy go faktycznie dostanę?
Napisane przez TheNaturat
Nie, wypłacając cokolwiek tracisz możliwość aktywowania bonusu.
Ok, dzięki, w takim razie pozostaje mi wpłacić tyle co mam, ewentualnie przelać tyle co mam.