Przejdź do forum
Problem z depozytem

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Problem z depozytem

5 Posty
3 Użytkownicy
0 Reakcje
632 Wyświetlenia

Witam
Dziś zarejestrowałem się na P*, konto przypisałem do PS. Chciałbym teraz zrobić depozyt lecz w żaden sposób nie mogę.
Opiszę jak to robię, może gdzieś popełniam błąd.

Po zalogowaniu na p* wchodze w Kasjer -> Wpłata -> MB -> Depozyt
Tam podaję mail, walutę wybieram Euro (MB jest w euro), wpisuję kwotę sporo mniejszą niż mam na koncie.
Kod bonusowy: CHIPS600

Klikam wyślij i nic się nie dzieje. Nie otwiera się żadne nowe okienko. NIC.
Na bossmedii i ipoker normalnie wyskakiwalo nowe okienko MB.

czy to wina, że dziś zarejestrowałem się na p*? Muszą mnie zweryfikować(?)
Być może to firefox blokuje wyskakujące okienka ale powinna być wtedy jakaś informacja w przeglądarce (nawet przeglądarka się nie otwiera)

Bardzo proszę o pomoc.

4 odpowiedzi
Mooris

Witaj kocyq,

Przed sekundką sprawdziłem to o czym piszesz na swoim koncie P*. U mnie wszystko przebiega bez problemu. Po wpisaniu adresu e-mail oraz kwotu i kodu otwiera się w przeglądarce strona z logowaniem do MB - więc jest to jakiś błąd u Ciebie. Może przeskanuj antywirusem/wyczyść rejestr + przeinstaluj P* i/lub przeglądarkę. Powinno pomóc.

Pozdrawiam

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Czy wpisywałeś jakiś kod bonusowy? U mnie okazało się że działa ale bez kodu bonusowego. Gdy wpisze CHIPS600 lub STARS600 to nie wyskakuje żadne okienko.

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Naprawdę nikt nie miał podobnego problemu? Zapytam inaczej, czy gdy zrobię pierwszy depozyt bez żadnego kodu bonusowego, to będę mógł potem użyć kodu STARS600?

siema kocyq, widze ze nie tylko ja sie z tym meczyłem :D. Mialem idetyczny problem jak Ty chciałem wplacic swoja kase zeby ugrac ta walizke z zetonami i 100%bonusu od 1 depozytu. Kontakt z supportem P* jest wrecz mierny ale po 36H - milionie maili i 20 minutowej rozmowie telefonicznej, udało mi sie z nimi dogadac i Cashier poprostu szwankuje gdy wpisujesz kod bonusowy...Troche dziwne ze tak ogromny pokerroom nigdzie takiej informacji nie umiescil. A wracajac do tematu to ja wplacilem kase bez kodu bonusowego i Pani Justyna z supportu przyznala mi ręcznie ten bonus od 1 depozytu i po 500VPP do konca stycznia 2010 otrzymam walizke chipsow.
Takze napisz do polskiego supportu, niestety mi odpowiadali po 24h(ostatnim razem gdy juz Pani mi przypisywala bonus to po minucie ;)) ze kod bonusowy CHIPS600 nie dziala, a Pani Cie pewnie poinstruuje abys wplacil kase bez kodu a Ona/On Ci przypisza ten bonus ręcznie.

Mam nadzieje ze pomoglem, pozdro.