Witam.Zaczne od tego że grałem na pokerstarsie zanim dotarłem na waszą stronkę więc przy instalacji oprogramowania nie korzystałem z bonusów.Chciałem jednak zdobywać punkty więc wpisałem swój login z pokerstars na waszej stronie,ale punkty się nie dopisują.Co powinienem zrobić w tym celu.Pozdrawiam Kris
czesc,
nie beda Ci sie dodawaly punkty.
jezeli chcesz je zdobywac musisz zalozyc konto na innym pokerroomie korzystajac z pormocji i promo kodu pokerstrategy
pozdr.
Hej krisireka,
jeśli zarejestrowałeś się na PokerStars nie używając naszego kodu bonusowego, to niestety Twoje konto nie jest przypisane do PokerStrategy.com i stanu tego nie można zmienić.
Jeśli chcesz zdobywać StrategyPoints, możesz wybrać jeden z poker roomów znajdujących się w naszej ofercie i założyć na nim konto przypisane do PokerStrategy.com. Naszą ofertę znajdziesz na poniższej stronie:
Dzięki thomaPL za pomoc koledze ♠_thumbsup:
Pozdrawiam
niezla lipa, ja mam podobny problem:/
jest jakies racjonalne wytlumaczenie dlaczego nie mozna przypisac konta nie używając wczesniej kodu bonusowego?
Cześć baca4b,
Napisane przez baca4b
niezla lipa, ja mam podobny problem:/
jest jakies racjonalne wytlumaczenie dlaczego nie mozna przypisac konta nie używając wczesniej kodu bonusowego?
przypisanie może nastąpić jedynie w momencie zakładania konta. Późniejsze wpisanie kodu marketingowego nie jest możliwe. Jest to związane z zyskami, które są przekazywane affiliatowi, pod którego masz obecnie przypisane konto. Jeśli Twoje konto zostałoby przypisane do PokerStrategy.com, wówczas inny affiliat nie otrzymałby nagle za Ciebie należnych mu środków.
Pozdrawiam