Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

punkty

7 Posty
5 Użytkownicy
0 Reakcje
558 Wyświetlenia
krisireka

Witam.Zaczne od tego że grałem na pokerstarsie zanim dotarłem na waszą stronkę więc przy instalacji oprogramowania nie korzystałem z bonusów.Chciałem jednak zdobywać punkty więc wpisałem swój login z pokerstars na waszej stronie,ale punkty się nie dopisują.Co powinienem zrobić w tym celu.Pozdrawiam Kris

Odpowiedz
Cytat
6 odpowiedzi
thomaPL

czesc,
nie beda Ci sie dodawaly punkty.
jezeli chcesz je zdobywac musisz zalozyc konto na innym pokerroomie korzystajac z pormocji i promo kodu pokerstrategy
pozdr.

Odpowiedz
Cytat
krisireka Autor wątku
krisireka

dzięki, pzdr.

Odpowiedz
Cytat

Hej krisireka,

jeśli zarejestrowałeś się na PokerStars nie używając naszego kodu bonusowego, to niestety Twoje konto nie jest przypisane do PokerStrategy.com i stanu tego nie można zmienić.

Jeśli chcesz zdobywać StrategyPoints, możesz wybrać jeden z poker roomów znajdujących się w naszej ofercie i założyć na nim konto przypisane do PokerStrategy.com. Naszą ofertę znajdziesz na poniższej stronie:

-> Partnerskie poker roomy

Dzięki thomaPL za pomoc koledze _thumbsup:

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
baca4b

niezla lipa, ja mam podobny problem:/
jest jakies racjonalne wytlumaczenie dlaczego nie mozna przypisac konta nie używając wczesniej kodu bonusowego?

Odpowiedz
Cytat
slabar

$$$

Odpowiedz
Cytat

Cześć baca4b,

Napisane przez baca4b

niezla lipa, ja mam podobny problem:/

jest jakies racjonalne wytlumaczenie dlaczego nie mozna przypisac konta nie używając wczesniej kodu bonusowego?

przypisanie może nastąpić jedynie w momencie zakładania konta. Późniejsze wpisanie kodu marketingowego nie jest możliwe. Jest to związane z zyskami, które są przekazywane affiliatowi, pod którego masz obecnie przypisane konto. Jeśli Twoje konto zostałoby przypisane do PokerStrategy.com, wówczas inny affiliat nie otrzymałby nagle za Ciebie należnych mu środków.

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat