Przejdź do forum
Przypisanie konta n...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Przypisanie konta na PS

19 Posty
10 Użytkownicy
0 Reakcje
4,000 Wyświetlenia
snakson
PokerStrategist

Witam,
Mam problem natury lekko techniecznej, mianowicie założyłem konto na P* ok 3 tygodnie temu i przez przypadek nie wpisałem kodu strategy-pl :facepalm: jednak nie wpisywałem żadnych danych osobowych, nie wpłaciłem pieniędzy, nie zrobiłem poprostu nic.
Wiec założyłem konto ponownie wpisując już kod.
Kontaktowałem się w tej sprawie z supportem PS i P*.
Gdzie moim głównym pytaniem było czy moje konto jest podpięte do PokerStrategy?

Pokerstrategy kazało skontaktować mi się z P*.
Napisałem maila odpowiedzieli mi:
Wszystkie konta duplikaty zostały zamknięte, a jedynym otwartym kontem na
>>> PokerStars z którego możesz korzystać, zostało Twoje konto główne.
>>> Wszelkie
>>> fundusze z zamkniętych kont zostaną przesłane do Twojego głównego konta.
>>> Prosimy o nieotwieranie kolejnych kont, gdyż może to skutkować trwałą
>>> utratą prawa do gry na naszym portalu.
>>>
>>> Prosimy o nieotwieranie kolejnych kont duplikatów, gdyż może to skutkować
>>> trwałą utratą prawa do gry na naszym portalu.

Napisałem kolejnego maila z tym samym pytaniem czy jest wkońcu podpięte do PS czy nie? I czy jest wogóle możliwość podpisanie tego konta.
W odpowiedzi z P* otrzymałem odpowiedź:

Witaj Michale!

Dziękujemy za dodatkowy komentarz.

Potwierdzamy, że Twoja wiadomość została przekazana do właściwego działu, w celu rozpatrzenia i podjęcia dalszych działań. Niestety nie jesteśmy w stanie stwierdzić, kiedy otrzymasz odpowiedź. Zapewniamy jednak, że skontaktujemy się z Tobą natychmiast, gdy tylko ona nadejdzie.

Dziękujemy za cierpliwość.

Pozdrawiam,

Justyna S
Obsługa Klienta PokerStars

Dodam, że tą odpowiedź otrzymałem 17.03 a dziś mamy 28.03

Czy ktoś z was miał podobny problem?
Czy mam szanse na prawidłowe podpięcie konta?
I ile mogę czekać na odpowiedź z supportu?

Pozdrawiam i dzieki z góry za odpowiedzi.

Odpowiedz
Cytat
18 odpowiedzi
dlrzz
PokerStrategist

Witam,

Nie miałem takiego przypadku, ale wiem, że bardzo trudno podłączyć istniejące konto na PokerStars pod PokerStrategy.com (praktycznie jest to niemożliwe). Do każdej takiej prośby podchodzą oni jednak indywidualnie i patrząc na Twój problem, nie możesz tracić nadziei na korzystny obrót spraw :) My jednak w żaden sposób nie możemy pomóc.

Support prawdopodobnie odpowie Ci w ciągu 2-3 dni.

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
snakson Autor wątku
snakson
PokerStrategist

Tak tylko ze na ta konkretna odpowiedz czekam juz 11 dni...
Zastanawiam sie po jakim czasie ponownie do nich napisac, bo jednak 2-3 dni to nie 2 tygodnie prawie.

Odpowiedz
Cytat
dlrzz
PokerStrategist

W takim razie przypomnij im o swoim problemie. Pamiętam, że gdy ja pytałem dawno temu o taką możliwość, odpisali w ciągu tych 2-3 dni. Czasami niestety tak jest, że support może trochę opóźnić swoją odpowiedź.

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
gregor81
PokerStrategist

Napisane przez dlrzz
Witam,

Nie miałem takiego przypadku, ale wiem, że bardzo trudno podłączyć istniejące konto na PokerStars pod PokerStrategy.com (praktycznie jest to niemożliwe). Do każdej takiej prośby podchodzą oni jednak indywidualnie

Czyli jest szansa, że mogą podłączyć? Bo mam podobny problem

Odpowiedz
Cytat
dlrzz
PokerStrategist

W takiej sytuacji, jak jest Snakson, może podłączą - konto było niedawno założone, brak jakichkolwiek pieniędzy na nim, nie było użytkowane i brakowało tam danych osobowych. Jest jednak praktycznie niemożliwe, by spełnić wszystkie te założenia ponownie, a i tak to zależy od PokerStars, czy konto utworzone będzie przypisane do PokerStrategy.com czy nie.

Niestety, nie widzę większej nadziei na korzystny obrót spraw.

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
venatici
PokerStrategist

Czyli zalozyles 2 konta? Jedno podpiete pod PS, a drugie nie. Jedno Ci skasowali, wiec sprawdz, czy zostawili to konto podpiete, czy nie podpiete i tyle...

Odpowiedz
Cytat
dlrzz
PokerStrategist

Zakładanie wielu kont jest zabronione na PokerStars i może źle się skończyć. Z tego, co zrozumiałem z posta autora, założył on konto niedawno, nie użytkował go i poprosił support o możliwość podpięcia do PokerStrategy.com. Jest to odosobniony przypadek i nie sądzę, by można było na to patrzeć w aspekcie możliwości przypisania istniejącego konta.

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat

W takich sytuacjach zostawiają konto które było założone jako pierwsze, jeżeli założyłeś jako pierwsze konto w którym nie podałeś kodu strategy-pl to twoje konto nie będzie przypisane. Na innych poker roomach ma znaczenie to czy podałeś jakieś dane podczas rejestracji jednak na Pokerstars nie ma to znaczenia.

Więc na 99.9% zostawią ci nieprzypisane konto ale możesz pisać do supportu.

Odpowiedz
Cytat
kunaguero5
PokerStrategist

co za problem, zakladasz drugie konto a jak sie przyczepią to mozna napisac że to nie Ty zakladales to pierwsze ( i tak nie ma danych osobowych ) tylko Twoj brat/wspollokator itp

Odpowiedz
Cytat
dlrzz
PokerStrategist

Napisane przez kunaguero5
co za problem, zakladasz drugie konto a jak sie przyczepią to mozna napisac że to nie Ty zakladales to pierwsze ( i tak nie ma danych osobowych ) tylko Twoj brat/wspollokator itp

Myślę, że support PokerStars z nie takimi przypadkami miał do czynienia i to nic zupełnie nie da. Taka akcja skończy się banem obydwu kont i wielotygodniową wymianą maili między Wami a supportem.

Odpowiedz
Cytat

Dokładnie nie ma co ściemniać (nie wiem kto by łyknął taką nędzną ściemę którą support słyszał już pewnie milard razy) bo można tylko pogorszyć sprawę, musisz po prostu pogodzić się z tym że twoje konto na P* nie będzie przypisane do pokerstrategy, jest wiele innych roomów może nie tak dobrych pod względem softu i trafficu jak Pokerstars jednak grywalnych.

Odpowiedz
Cytat
gregor81
PokerStrategist

A może któregoś słonecznego dnia pstars się obudzi i dopisze konta do pokerstrategy, bo w sumie to co im zależy

Odpowiedz
Cytat
snakson Autor wątku
snakson
PokerStrategist

Uwaga uwaga!
Wkońcu po prawie miesiącu otrzymałem wiadomośc od P*!!!

Cytuję:
Witaj Michale!

Dziękujemy za wiadomość.

Z przyjemnością informujemy, że sprawa związana z nieprzekazywaniem punktów Poker Strategy na Twoje konto została rozwiązana.

Nie powinny już wystąpić problemy z otrzymywaniem punktów PokerStrategy. Zaległe punkty zostaną również wkrótce przekazana na Twoje konto gracza.

W przypadku dalszych pytań prosimy o ponowny kontakt.

Życzymy powodzenia w grze.

Pozdrawiam

Matthew
Dział Bezpieczeństwa PokerStars ds. Marketingu

Więc jak widać można mieć nadzieję na załatwienie pozytywne sprawy gdzie szczerze mówiąc myślałem, że nie ma szans na podpisanie konta do strategi.
Nie ściemniałem im i napisałem całą prawdę, że zagapiłem się z kodem i jest to moja wina jak pisałem wyżej.
Nie zalewałem ich także żadnymi mailami poprostu cierpliwie czeałem.
I jak widać szczerości i cierpliwość może zaowocować :D

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
Cyyri
PokerStrategist

hej napisze tutaj bo sprawa dotyczy konta i pokerstrategy...

Pisalem do supportu konto załozylem z intelipoker , ale nic na nim nie grałem tylko powygrywłem quizy itp ale znich nei korzystałem.... napisałem do supportu co teraz

-odpisali ze nie ma mozliwości podpiecia konta...
- to ja napisałem że chciałbym usunąć i odpisali że nie ma takiej opcji ?? WTF jak to możliwe aby nie było opcji zlikwidowania konta?
- chce usunąć konto i pytanie do was czy ktoś usunął swoje konto z P* z sukcesem ?

pozdr.

Odpowiedz
Cytat

po co usuwać jak można poprostu nie grać. Może kiedyś bedziesz chciał na satarsach grac a już nie będziesz mógł

Odpowiedz
Cytat
dlrzz
PokerStrategist

Witam,

Nie ma możliwości usunięcia konta, ale jest za to możliwość jego hibernacji / dezaktywacji. Kiedyś, walcząc o przypisanie do PokerStrategy.com i "grożąc" takim krokiem z mojej strony, dostałem tylko odpowiedź:

"Przykro nam z tego powodu. Powiadom, kiedy mamy zablokować Twoje konto."

Także radzę z tym nie przesadzać, bo support może tak jednak drugi raz nie zapytać ;)

A konto na PokerStars w mojej opinii zawsze się przyda.

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
ts1947
Poker Player

Witam. Konto na Pokerstars zalozylem na dlugo zanim dowiedzialem sie, ze w ogole istnieje cos takiego jak PokerStrategy. Czy da sie jakos podpiac moje obecne konto PokerStars pod Poker Strategy? Bo jak wiemy, konta Pokerstars zmienic nie moge, chocbym chcial.

Odpowiedz
Cytat
insanepro
Elite Grinder

Witam,

PokerStars nie przewiduje takiej możliwości, chociaż support sporadycznie dopuszcza małe wyjątki.
To pytanie często się powtarza, rzuć okiem na ten wątek: jak podpiac juz istniejace konto na p* z pokerstrategy?

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat