Przejdź do forum
jak podpiac juz ist...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

jak podpiac juz istniejace konto na p* z pokerstrategy?

31 Posty
15 Użytkownicy
0 Reakcje
5,735 Wyświetlenia

jak w temacie.

Odpowiedz
Cytat
30 odpowiedzi
avltree
PokerStrategist

Nie ma takiej możliwości.

Odpowiedz
Cytat
thomaPL
Oldschool Grinder

oficjalnie nie da sie
nieoficjalnie komus cos gdzies jakos sie udalo
ale nie da Ci nikt jasnej precyzyjnej informacji jak to zrobic

Odpowiedz
Cytat
Roffik
PokerStrategist

O, akurat mam dokładnie to samo pytanie - chciałbym jeszcze dodać, że moje konto nie było podpięte pod żadnego innego affilante, konto założyłem około rok temu.

Pozdrawiam serdecznie
Roff

EDIT: Ah, czyli oficjalnie nie jest to możliwe? :/ Proszę o ewentualne wiadomości na priv :P

Odpowiedz
Cytat
insanepro
Elite Grinder

Witam

Jeśli nie zarejestrowałeś się zgodnie z instrukcją podaną na PokerStrategy.com to PokerStars uznaje, że nie dowiedziałeś się o ich serwisie przez affliate. Nie przewiduje również możliwości tzn. "przypisania" istniejącego konta.

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
avltree
PokerStrategist

Nowe konto

To nie działa tak, że są jakieś hakerskie sposoby spod lady, żeby się podpiąć. Musi wystąpić jakiś szczególny przypadek.

Odpowiedz
Cytat
insanepro
Elite Grinder

Napisane przez Roffik
O, akurat mam dokładnie to samo pytanie - chciałbym jeszcze dodać, że moje konto nie było podpięte pod żadnego innego affilante, konto założyłem około rok temu.

Pozdrawiam serdecznie
Roff

EDIT: Ah, czyli oficjalnie nie jest to możliwe? :/ Proszę o ewentualne wiadomości na priv :P

Hej,

Oficjalnie nie jest to możliwie, nie jest to również praktykowane na codzień chociaż raz na jakiś czas udaje się komuś przeforsować założenie nowego konta przypisanego do PokerStrategy.com np. w szczególnych okolicznościach wspomnianych przez avltree. Każdy taki przypadek jest rozpatrywany osobno przez support PokerStars.eu.

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
kolanko1990
PokerStrategist

Da się to zrobić bo sam to uczyniłem.

Odpowiedz
Cytat
xTcWarMaster
PokerStrategist

Przed momentem wysłałem maila do supportu P*, zobaczę co mi odpiszą. Oczywiście podałem kilka argumentów a nie "proszę proszę ;p". Zobaczymy co odpiszą.

Odpowiedz
Cytat
kolanko1990
PokerStrategist

Prawdę mówiąc chciałem mieć podpięte konto z pokerstars ale jak już to udało mi się zrobić to nie jestem zadowolony. Punkty strategypoint leca bardzo wolno. Grając na ongame robiłem 1300-1400 strategy point a na starsach grając ten sam limit robię 600-700 pkt strategy point. Do tego starsy o wiele bardziej zaregowane od ongame i co za tym idzie mniejsze profity.

Odpowiedz
Cytat
xTcWarMaster
PokerStrategist

On game, betfair: 3SP za 1$rake, bwin 4sp za 1$, natomiast P* 1SP=2VPP co daje na takim nl10 (1$=7vpp) 3,5SP za 1$rake. Więc zarzut tego, że P* mało punktów daje jest nieprawdziwy ;p.

Nie ma możliwości powiązania istniejących już kont PokerStars, które powstały bez użycia odpowiedniego kodu marketingowego, z tym portalem. Tylko nowi gracze mają możliwość skorzystania z oferty partnerskiej PokerStrategy. Informujemy również, że nie jest możliwe zamknięcie obecnego konta i otworzenie nowego, do którego byłby przypisany kod promocyjny PokerStrategy. Aby zapewniać uczciwość naszych programów partnerskich, nie ma wyjątków od tej zasady.

:(

Odpowiedz
Cytat
insanepro
Elite Grinder

Witam,

Chyba wkradła się lekka nieścisłość.
1$ zapłaconego rake na PokerStars = 5,5 VPP.
Jak wiadomo 1 SP = 2VPP.
Czyli 1 $ rake = 2,75 SP

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
kolanko1990
PokerStrategist

Napisane przez xTcWarMaster
On game, betfair: 3SP za 1$rake, bwin 4sp za 1$, natomiast P* 1SP=2VPP co daje na takim nl10 (1$=7vpp) 3,5SP za 1$rake. Więc zarzut tego, że P* mało punktów daje jest nieprawdziwy ;p.

Nie ma możliwości powiązania istniejących już kont PokerStars, które powstały bez użycia odpowiedniego kodu marketingowego, z tym portalem. Tylko nowi gracze mają możliwość skorzystania z oferty partnerskiej PokerStrategy. Informujemy również, że nie jest możliwe zamknięcie obecnego konta i otworzenie nowego, do którego byłby przypisany kod promocyjny PokerStrategy. Aby zapewniać uczciwość naszych programów partnerskich, nie ma wyjątków od tej zasady.

:(

trzeba miec dobry pomysł na to. Mi się udało bo nic nie wspominalem o podpinaniu konta kodem marketingowym.

Odpowiedz
Cytat
slabar
PokerStrategist

siema wszystkim,

jesli ktos jeszcze czyta ten watek i wie co nieco o temacie prosze o info na priv,

p.s. kolanko, jesli tu wpadniesz przyjmij zaproszenie.

pozdro, i gl

Odpowiedz
Cytat
dexter182B
Oldschool Grinder

A mi dzisiaj sami popieli konto po prawie 2 latach :)

Odpowiedz
Cytat
Nomedes
PokerStrategist

Napisane przez dexter182B
A mi dzisiaj sami popieli konto po prawie 2 latach :)

jak to sami? nigdy ich o to nie prosiłeś i nagle z dupy podpieli ci konto pod affiliate pokerstrategy ?(

Odpowiedz
Cytat
matehouse
PokerStrategist

Dexter wysłałem zaproszenie odezwij się proszę na priv ze szczegółami. Dzięki wielkie.

Odpowiedz
Cytat
dexter182B
Oldschool Grinder

Ponieważ jakiś czas temu nie używałem swojego konta, a potem zapomniałem login, hasło oraz email _ugly:. Pokerstars w drodze wyjątku pozwolił mi na założenie drugiego konta, w którym podałem kod pokerstrategy, ale go oczywiście nie uznali, aż do dziś. :fuckyeah

Odpowiedz
Cytat
Sebsn122
PokerStrategist

do tych co podpięli pisaliście do supportu PL or EN

Odpowiedz
Cytat
matehouse
PokerStrategist

Ma ktoś jakiś pomysł na podpięcie konta ? :)

Odpowiedz
Cytat