jak w temacie.
oficjalnie nie da sie
nieoficjalnie komus cos gdzies jakos sie udalo
ale nie da Ci nikt jasnej precyzyjnej informacji jak to zrobic
O, akurat mam dokładnie to samo pytanie - chciałbym jeszcze dodać, że moje konto nie było podpięte pod żadnego innego affilante, konto założyłem około rok temu.
Pozdrawiam serdecznie
Roff
EDIT: Ah, czyli oficjalnie nie jest to możliwe? :/ Proszę o ewentualne wiadomości na priv
Witam
Jeśli nie zarejestrowałeś się zgodnie z instrukcją podaną na PokerStrategy.com to PokerStars uznaje, że nie dowiedziałeś się o ich serwisie przez affliate. Nie przewiduje również możliwości tzn. "przypisania" istniejącego konta.
Pozdrawiam
To nie działa tak, że są jakieś hakerskie sposoby spod lady, żeby się podpiąć. Musi wystąpić jakiś szczególny przypadek.
Napisane przez Roffik
O, akurat mam dokładnie to samo pytanie - chciałbym jeszcze dodać, że moje konto nie było podpięte pod żadnego innego affilante, konto założyłem około rok temu.Pozdrawiam serdecznie
RoffEDIT: Ah, czyli oficjalnie nie jest to możliwe? :/ Proszę o ewentualne wiadomości na priv
![]()
Hej,
Oficjalnie nie jest to możliwie, nie jest to również praktykowane na codzień chociaż raz na jakiś czas udaje się komuś przeforsować założenie nowego konta przypisanego do PokerStrategy.com np. w szczególnych okolicznościach wspomnianych przez avltree. Każdy taki przypadek jest rozpatrywany osobno przez support PokerStars.eu.
Pozdrawiam
Przed momentem wysłałem maila do supportu P*, zobaczę co mi odpiszą. Oczywiście podałem kilka argumentów a nie "proszę proszę ;p". Zobaczymy co odpiszą.
Prawdę mówiąc chciałem mieć podpięte konto z pokerstars ale jak już to udało mi się zrobić to nie jestem zadowolony. Punkty strategypoint leca bardzo wolno. Grając na ongame robiłem 1300-1400 strategy point a na starsach grając ten sam limit robię 600-700 pkt strategy point. Do tego starsy o wiele bardziej zaregowane od ongame i co za tym idzie mniejsze profity.
On game, betfair: 3SP za 1$rake, bwin 4sp za 1$, natomiast P* 1SP=2VPP co daje na takim nl10 (1$=7vpp) 3,5SP za 1$rake. Więc zarzut tego, że P* mało punktów daje jest nieprawdziwy ;p.
Nie ma możliwości powiązania istniejących już kont PokerStars, które powstały bez użycia odpowiedniego kodu marketingowego, z tym portalem. Tylko nowi gracze mają możliwość skorzystania z oferty partnerskiej PokerStrategy. Informujemy również, że nie jest możliwe zamknięcie obecnego konta i otworzenie nowego, do którego byłby przypisany kod promocyjny PokerStrategy. Aby zapewniać uczciwość naszych programów partnerskich, nie ma wyjątków od tej zasady.
Witam,
Chyba wkradła się lekka nieścisłość.
1$ zapłaconego rake na PokerStars = 5,5 VPP.
Jak wiadomo 1 SP = 2VPP.
Czyli 1 $ rake = 2,75 SP
Pozdrawiam
Napisane przez xTcWarMaster
On game, betfair: 3SP za 1$rake, bwin 4sp za 1$, natomiast P* 1SP=2VPP co daje na takim nl10 (1$=7vpp) 3,5SP za 1$rake. Więc zarzut tego, że P* mało punktów daje jest nieprawdziwy ;p.Nie ma możliwości powiązania istniejących już kont PokerStars, które powstały bez użycia odpowiedniego kodu marketingowego, z tym portalem. Tylko nowi gracze mają możliwość skorzystania z oferty partnerskiej PokerStrategy. Informujemy również, że nie jest możliwe zamknięcie obecnego konta i otworzenie nowego, do którego byłby przypisany kod promocyjny PokerStrategy. Aby zapewniać uczciwość naszych programów partnerskich, nie ma wyjątków od tej zasady.
![]()
trzeba miec dobry pomysł na to. Mi się udało bo nic nie wspominalem o podpinaniu konta kodem marketingowym.
siema wszystkim,
jesli ktos jeszcze czyta ten watek i wie co nieco o temacie prosze o info na priv,
p.s. kolanko, jesli tu wpadniesz przyjmij zaproszenie.
pozdro, i gl
Napisane przez dexter182B
A mi dzisiaj sami popieli konto po prawie 2 latach![]()
jak to sami? nigdy ich o to nie prosiłeś i nagle z dupy podpieli ci konto pod affiliate pokerstrategy
Dexter wysłałem zaproszenie odezwij się proszę na priv ze szczegółami. Dzięki wielkie.
Ponieważ jakiś czas temu nie używałem swojego konta, a potem zapomniałem login, hasło oraz email ♠_ugly:. Pokerstars w drodze wyjątku pozwolił mi na założenie drugiego konta, w którym podałem kod pokerstrategy, ale go oczywiście nie uznali, aż do dziś. :fuckyeah