Przejdź do forum
Promocja dla depozy...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Promocja dla depozytu?

11 Posty
6 Użytkownicy
0 Reakcje
975 Wyświetlenia

Czy jest aktualnie jakaś aktualnie promocja dla depozytu, jeszcze kilka dni temu widziałem komunikat o specjalnej dla graczy z Polski, który uprawniał do gry w jakimś specjalnym freerollu, dostępny jest on w lobby ale niestety nie wiem jakiego kodu trzeba by użyć przy wpłacie, a na pokerstars.pl też niestety nie mogę znaleźć info.

10 odpowiedzi

Z tego co widzę to aktualnie dostępna jest tylko ta promocja - Skrill Freeroll. Przy depozycie wpisujesz hasło - SKRILLEPT

imgoingtomirage
PokerStrategist

Witam.

O ekskluzywnych promocjach dla graczy PokerStrategy możesz zawsze przeczytać tutaj: https://polska.pokerstrategy.com/news/pokerstrategy/

O aktualnych oferowanych przez samą platformę PokerStars znajdziesz informacje pod tym linkiem: http://www.pokerstars.pl/poker/promotions/

Pozdrawiam.

Ja właśnie otrzymałem maila z P* z ofertą bonusu 50$ uwalniane po 5$, 20ptk za 1$.
Wcześniej wielokrotnie czytałem, że P* nie oferuje bonusów indywidualnych także sprawdźcie swoje skrzynki mailowe

Napisane przez poksrocks
Ja właśnie otrzymałem maila z P* z ofertą bonusu 50$ uwalniane po 5$, 20ptk za 1$.
Wcześniej wielokrotnie czytałem, że P* nie oferuje bonusów indywidualnych także sprawdźcie swoje skrzynki mailowe

Grasz aktywnie na P* czy nie? Te 50$ to pewnie zachęta żebyś do nich wrócił?

imgoingtomirage
PokerStrategist

poksrocks, a nie pomyliło Ci się to czasem z PartyPoker? :)

nutkap chodzi Ci chyba o hasło ZETONY
pzdr.

Cześć!

Nie pomyliło mi się ;) Faktycznie od jakiegoś czasu nie gram na P*, ale jak już wspominałem, czytałem, że Starsy nie praktykują bonusów indywidualnych dlatego pomyślałem, że może to być normalny bonus, dla wszystkich

Pozdrawiam!

e:

radnet
PokerStrategist

Napisane przez mstck
Z tego co widzę to aktualnie dostępna jest tylko ta promocja - Skrill Freeroll. Przy depozycie wpisujesz hasło - SKRILLEPT

kurcze jak wybieram metode wplaty przez netka nie widze ramki do wpisania bonusu

Napisane przez radnet

Napisane przez mstck

kurcze jak wybieram metode wplaty przez netka nie widze ramki do wpisania bonusu

Jak sama nazwa mówi - to oferta dla wpłacających przez Skrill/Moneybookers ;).

radnet
PokerStrategist