Przejdź do forum
Dziwny problem z so...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Dziwny problem z softem

11 Posty
6 Użytkownicy
0 Reakcje
746 Wyświetlenia
Tomek620
Poker Player

Od 2 dni dziwne rzeczy dzieją mi się z softem. Poniżej przykład

Gram na stołach, potrzebuje coś zajrzeć w lobby albo na główne opcje i soft robi się czarny lub nie wyświetla wszystkich elementów. Gdy zmienię zakładkę pojawią się główne przyciski owej zakładki ale bez zawartości.. gdy najadę myszką na niektóre elementy to wychodzą "z ciemności". Zainstalowałem ponownie P* ale bez rezultatu.. miał ktoś już taki problem? czy pisać do P* ?

10 odpowiedzi

Ja miałem kiedyś coś podobnego jak grałem na 20 stołach to czasami stół robił się czarny i trzeba było myszką celować w odpowiednie przyciski :P

Tomek620 Autor wątku
Tomek620
Poker Player

tylko że dzieje mi się to nawet gdy nie mam ani jednego stołu odpalonego...

Drus92
Oldschool Grinder

Miałem podobny problem kilka razy, z tym, że prawie całe okienko było białe. Z reguły restart softu pomaga.

Pozdrawiam

mam dokladnie to sam na zakladce home games jak odpalamy z kumplami mtt w home games to przy dwoch turkach zawsze mam tak jak ty

imgoingtomirage
PokerStrategist

Witam.

Spróbuj przeinstalować oprogramowanie.

Pozdrawiam.

Tomek620 Autor wątku
Tomek620
Poker Player

Czytajcie dokładnie

Napisane przez Tomek620
Zainstalowałem ponownie P* ale bez rezultatu..

chyba trzeba bedzie pisać do P*

imgoingtomirage
PokerStrategist

Ok, napisz w takim razie do supportu, nigdy nie spotkałem się z czymś takim.

Tomek620 Autor wątku
Tomek620
Poker Player

Odpowiedz od P*

Dziękujemy za kontakt i za możliwość udzielenia pomocy. Zgłosiliśmy opisany przez Ciebie problem do naszego Działu ds. Programowania. Wraz z następną aktualizacją oprogramowania, problem ten powinien być naprawiony. Niestety nie jesteśmy w stanie określić, kiedy znajdziemy rozwiązanie, jednak zapewniamy, że pilnie pracujemy nad naprawieniem tej ważnej sprawy. Przepraszamy za wszelkie niedogodności z tym związane i dziękujemy za Twoją cierpliwość w tej kwestii. Dziękujemy za wybór PokerStars. Pozdrawiam Sean S Obsługa Klienta PokerStars

no to pomogli...

Wojaq
PokerStrategist

Napisane przez Tomek620
Odpowiedz od P*

Dziękujemy za kontakt i za możliwość udzielenia pomocy. Zgłosiliśmy opisany przez Ciebie problem do naszego Działu ds. Programowania. Wraz z następną aktualizacją oprogramowania, problem ten powinien być naprawiony. Niestety nie jesteśmy w stanie określić, kiedy znajdziemy rozwiązanie, jednak zapewniamy, że pilnie pracujemy nad naprawieniem tej ważnej sprawy. Przepraszamy za wszelkie niedogodności z tym związane i dziękujemy za Twoją cierpliwość w tej kwestii. Dziękujemy za wybór PokerStars. Pozdrawiam Sean S Obsługa Klienta PokerStars

no to pomogli...

Jeżeli to nie jest jednorazowe widzimisię softu tylko notorycznie i właśnie soft to powoduje to inaczej Ci nie pomogą jak zgłosić do programistów, żeby szukali i załatali problem.

imgoingtomirage
PokerStrategist

U mnie problem nigdy nie wystąpił, całkiem możliwe, że przyczyną może być jakiś system zarządzania wyglądem Windowsa, np. Aero, czy jakieś niestandardowe Theme które nie posiadają danych elementów użytych w oprogramowaniu PokerStars i wyświetlają czarne bloki.
Spróbuj się pobawić wyłączając jakieś dodatki, zmieniając theme na standardowy czy uproszczony.