Przejdź do forum
Problem z wpłatą

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Problem z wpłatą

3 Posty
2 Użytkownicy
0 Reakcje
316 Wyświetlenia

Witam. Wpłaciłem dzisiaj pierwszą kasę na P* używając PaySafeCard i kodu 100k. Transakcja została zaakceptowana, dostałem bilet na owy freeroll jednak fundusze nie pojawiły się na moim koncie. Dodam że soft P* działa z opóźnieniem co chwile mam sprawdzanie statusu sieci i kasjer otwiera mi się z duużym opóźnieniem. Czy jesto normalna postać rzeczy na P*? Zawsze trzeba tyle czekać, czy po prostu coś jest nie tak i powinienem się skontaktować z supportem? Dodam że wpłacałem jakieś 2 godz temu.

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat
2 odpowiedzi
imgoingtomirage

Witam,

Jeśli wpłacałeś pieniądze i po 2 godzinach nadal nie znalazły się na Twoim koncie to pozostaje... uzbroić się w cierpliwość :). Takie transakcje mogą trwać znacznie dłużej niż kilka godzin.

Problem z oprogramowaniem który posiadasz, wygląda jakbyś używał sieci bezprzewodowej i tracił często zasięg. Na pewno nie jest to problem po stronie PokerStars, dlatego przyczyny szukałbym po stronie Twojego łącza internetowego i konfiguracji sieci.

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Problem rozwiązany. Napisałem do supportu i pieniążki znalazły się od razu na koncie.

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat