Przejdź do forum
6max hyper czy sate...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

6max hyper czy satelitki?

7 Posty
6 Użytkownicy
0 Reakcje
677 Wyświetlenia
Aragoris

witam!
umie ktos mi wytlumaczyc lub obliczyc co sie bardziej oplaca grac:

a) Sitki 6 osobowe z wpisowym 6,71 + 0.29 hyper i plate sa w nich 2 miejsca:
1. 26,17 $
2. 14.09 $

b) satelitki tez sng hyper 6 osobowe z spiwowym 7.84 + 0.16 i tam sa dwie wejsciowki za 22$

nie wiem jak do tego sie zabrac wiec jak ktos siest madrzejszy to bardzo prosze podzielcie sie ta wiedza:)

Odpowiedz
Cytat
6 odpowiedzi

Napisane przez Aragoris
witam!
umie ktos mi wytlumaczyc lub obliczyc co sie bardziej oplaca grac:

a) Sitki 6 osobowe z wpisowym 6,71 + 0.29 hyper i plate sa w nich 2 miejsca:
1. 26,17 $
2. 14.09 $

b) satelitki tez sng hyper 6 osobowe z spiwowym 7.84 + 0.16 i tam sa dwie wejsciowki za 22$

nie wiem jak do tego sie zabrac wiec jak ktos siest madrzejszy to bardzo prosze podzielcie sie ta wiedza:)

Ja bym wybrał te satelitki bo wpisowe jest i tak tylko o dolara większe a w tych turkach wariancja jest ogromna.

Odpowiedz
Cytat
narybek

Ja grinduje hyper turbo 6 maxy nie satki. Moim zdaniem sa lepsze bo zewzgledu na strukture masz zdecydowanie wiekszego edga nad rywalami. A ty grindujesz cos z tego czy dopiero zamierzasz?

Odpowiedz
Cytat
maciasowy

Jeśli stacki początkowe i struktura jest taka sama to lepsza druga opcja.

Odpowiedz
Cytat
tygrytron18

wiadomo że lepsze 7.84 + 0.16 bo mniejsze rake .

Odpowiedz
Cytat
Rumunus

Ja gram satelity 3,74$. Nie radzę tego zaczynać jak ma się słabą psychikę. Zdarzało mi się wygrać 10 satelitek pod rząd , ale były też serie 14 porażek. Dużo jest tam botów i donków. O dziwo najgorsze donki allinujące się prawie w każdym rozdaniu any2 mają największy profit. Nic ma bardziej zależącej od wariacji gry. Możesz grać najlepszego możliwego pokera i tak będziesz na -, sytuacje 27o>AA to norma.

Odpowiedz
Cytat
Aragoris Autor wątku
Aragoris

pogralem troche tych i satelitek i z nich bylem na plus a grajac normalne hypery to mocno poplynalem ale raczej to wynika z mojej slabej gry i niedostosowania sie do tej odmiany ale jeszcze pogram troche je i zobaczymy jak wyjdzie:)

Odpowiedz
Cytat