Przejdź do forum
Problem z kontem E-...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Problem z kontem E-mail na Poker Stars WAŻNE

1 Posty
1 Użytkownicy
0 Reakcje
538 Wyświetlenia
mik1984
Oldschool Grinder

Chciałem wypłacić pieniądze z P* na kartę Visa Electron, z której kiedyś dokonałem tam wpłaty. Niestety opłata nie przeszła, a z serwisu zapytali się o wysłanie im e-maila z konta na które P* jest zarejestrowane z danymi osobowymi. Twierdzili, że moje dane są niekompletne bądź nieważne. No to im wysłałem odpowiedź z imieniem nazwiskiem i adresem oraz nickiem.

Niestety oni odpowiedzieli że nie mogą mi pomóc, bo muszę wysłać e-mail z konta e-mail na które jestem zarejestrowany. No to ja im tłumacze, że to na pewno jest to konto, bo nie używam innego, a oni ciągle swoje jak zacięta płyta. Ponadto na każdego maila odpowiada inny pracownik, który zdaje się nie mieć zielonego pojęcia o tym o czym mówili poprzedni. Pod adresem e-mail w opcji zmień e-mail jest na czerwono napisane "validated", więc na pewno piszę do nich z właściwego adresu.

Co oni mnie okraść chcą czy co?

Update:

Jak narazie problem maila rozwiązany. System poprostu nie rozpoznawał @gmail.com jako @googlemail.com pomimo, że to dwa adresy do tej samej skrzynki. Jednak pieniędzy z przelewu na kartę jeszcze nie dostałem, ale meldunku o błędzie też nie, więc czekam aż mi przyjdą.